Γιάννης Ιωάννου

Ανακοίνωση από την Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Λάρνακας:

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Για το Πρωτάθλημα Μικτών Πόλεων της Κ.Ο.Ε.Π.

Πρωταθλήτρια...η ΜΙΚΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑΣ!

Η Μικτή Ερασιτεχνικού Λάρνακας σημείωσε ακόμα μια σπουδαία επιτυχία στην ιστορία της, κατακτώντας φέτος το Πρωτάθλημα Μικτών Πόλεων που διοργανώνει η Κυπριακή Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου, σπάζοντας έτσι το 7ετές... αήττητο σερί της Λεμεσού.

Στον μεγάλο Τελικό που διεξάχθηκε στο γήπεδο του ΟΡΦΕΑ Λευκωσίας, παρουσία αρκετών προσωπικοτήτων του Αθλητισμού αλλά και αγνών φίλων του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου, η ΜΙΚΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑΣ, μετά από 120 λεπτά, γεμάτα συγκινήσεις και κοντράστ συναισθημάτων, κέρδισε την ΜΙΚΤΗ ΛΕΜΕΣΟΥ στη διαδικασία των πέναλτι με σκορ 3-1.

Ο αγώνας ήταν συγκλονιστικός και αμφίρροπος, αλλά πέρα για πέρα αθλητοπρεπέστατος και μέσα στα πλαίσια του αλληλοσεβασμού, στοιχεία που ξεχώριζαν από όλους τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είχαν σπουδαία απόδοση, κρατώντας έτσι αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του Διαιτητή.

Γι αυτό, οι φίλοι του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, έζησαν από κοντά όλες αυτές τις συγκινήσεις που προσφέρει ιδιαίτερα το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, και στο τέλος χειροκρότησαν και τις 2 ομάδες, που με την εμφάνιση αλλά και παρουσία τους, έδειξαν πως δίκαια έφθασαν στον Μεγάλο Τελικό.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως η ΜΙΚΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑΣ προηγήθηκε με τον Μίλτο Χαριδήμου για να ισοφαρίζει πρίν το 90λεπτο, η ΜΙΚΤΗ ΛΕΜΕΣΟΥ με τον Άριστο Βασιλείου.

Στην ημίωρη παράταση η ΜΙΚΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑΣ πέτυχε το 2-1 με τον Χαράλαμπο Χατζηματθαίο, για να ισοφαρίζει εκ νέου σε 2-2 η ΜΙΚΤΗ ΛΕΜΕΣΟΥ με τον Χάρη Κυριάκου και να οδηγείται στην διαδικασία των πέναλτι.

Από πλευράς της Πρωταθλήτριας ομάδας της ΛΑΡΝΑΚΑΣ ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου ΛΑΡΝΑΚΑΣ, κ. Τάσος Προκοπίου, φανερά ικανοποιημένος από την φετινή πορεία της Μικτής Λάρνακας δήλωσε:

«Το φετινό Πρωτάθλημα Μικτών Πόλεων, ήταν πολύ συναρπαστικό, και είμαι πολύ ευτυχής που καταφέραμε να σπάσουμε το αήττητο σερί των τελευταίων 7 χρόνων της Μικτής Λεμεσού και να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα Μικτών Πόλεων.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές μας για την αθλητοπρέπεια και την αγωνιστική πειθαρχία που επέδειξαν, καθώς επίσης τον Προπονητή μας κ. Γιώργο Παντέλα, για την συνεργασία και την πολύ καλή δουλειά.»
Μετά το τέλος του μεγάλου Τελικού, η ΚΟΕΠ δεξιώθηκε όλους τους ποδοσφαιριστές και παράγοντες των 2 ομάδων σε εστιατόριο της Λευκωσίας, όπου έγιναν και οι απονομές των επάθλων, από τον Πρόεδρο του Κ.Ο.Α κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη.

Πριν τις απονομές ο Πρόεδρος της ΚΟΕΠ κ. Ανδρέας Ματσάγγος, αφού πρώτα ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΚΟΑ κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη ο οποίος παρόλο το βεβαρημένο του πρόγραμμα, τίμησε με την παρουσία του την δεξίωση της ΚΟΕΠ, στην συνέχεια συνεχάρηκε όλες τις Ομάδες που έλαβαν μέρος στο Πρωτάθλημα Μικτών Πόλεων ιδιαίτερα δε την Μικτή ΛΑΡΝΑΚΑΣ, για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για άλλη μια φορά, αυτούς που βοηθούν και στηρίζουν το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα ευχαρίστησε την Επίσημο Χορηγό του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου την Φίλαθλο Εταιρεία ΚΕΟ για την πολύπλευρη βοήθεια που δίνει στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, καθώς επίσης τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού (Κ.Ο.Α.) και τον ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ, για την διαχρονική οικονομική Στήριξη προς την Κ.Ο.Ε.Π.

Τέλος ο κ. Ματσάγγος συγχάρηκε τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Λευκωσίας κ. Χριστάκη Ιωάννου, αλλά και το δ.σ. του, για την άρτια διοργάνωση του μεγάλου Τελικού της ΚΟΕΠ αλλά και της δεξίωσης, καθώς επίσης τον πρώην Διεθνή Διαιτητή κ. Παναγιώτη Γερασίμου για την ευθύνη της Διαιτησίας».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Β' Κατηγορία: H τελευταία αγωνιστική και τηλεοπτικές μεταδόσεις-ThemaSports
22/04 @ 13:02

Β' Κατηγορία: H τελευταία αγωνιστική και τηλεοπτικές μεταδόσεις

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ολοκληρώνεται η δεύτερη φάση του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας με τις αναμετρήσεις της 14ης αγωνιστικής.

Σε ρυθμούς τελικού Κυπέλλου Coca - Cola Μικρών Κατηγοριών-ThemaSports
22/04 @ 14:18

Σε ρυθμούς τελικού Κυπέλλου Coca - Cola Μικρών Κατηγοριών

Την ερχόμενη Τετάρτη 24 Απριλίου θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο 14ος τελικός της διοργάνωσης και το τρόπαιο θα διεκδικήσουν ο Κούρης Ερήμης και ο Σπάρτακος Κιτίου.

Το είδαμε και αυτό στην Επίλεκτη-ΣΤΟΚ: Ο Κοσμά σκόραρε έξι γκολ αλλά η Θύελλα δεν νίκησε!-ThemaSports
20/04 @ 21:04

Το είδαμε και αυτό στην Επίλεκτη-ΣΤΟΚ: Ο Κοσμά σκόραρε έξι γκολ αλλά η Θύελλα δεν νίκησε!

Ρεσιτάλ σκοραρίσματος στην 4η τη τάξει κατηγορία της Κύπρου από τον επιθετικό της Θύελλας Αγίου Θεοδώρου, Γιώργο Κοσμά.

ΒΙΝΤΕΟ: Στη Βόρεια η Θύρα 9 - Φτιάχνουν ατμόσφαιρα μια ώρα πριν το ματς!-ThemaSports
20/04 @ 15:34

ΒΙΝΤΕΟ: Στη Βόρεια η Θύρα 9 - Φτιάχνουν ατμόσφαιρα μια ώρα πριν το ματς!

Η Θύρα 9 ετοιμάζεται για το ματς με την Ομόνοια Αραδίππου και μία ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης άρχισαν την... προθέρμανση.

Γιορτινό κλίμα στο ΓΣΠ για τον... τίτλο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
20/04 @ 14:50

Γιορτινό κλίμα στο ΓΣΠ για τον... τίτλο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Ομόνοια 29ης Μαΐου υποδέχεται την Ομόνοια Αραδίππου στο ΓΣΠ και δύο ώρες πριν την έναρξη (16:30) του ματς οι οπαδοί των πρασίνων δημιούργησαν γιορτινό κλίμα.

Β' Κατηγορία: Πήρε το ντέρμπι τίτλου η Ομόνοια Αραδίππου, κλείδωσε την άνοδο η ΕΝΠ!-ThemaSports
20/04 @ 18:27

Β' Κατηγορία: Πήρε το ντέρμπι τίτλου η Ομόνοια Αραδίππου, κλείδωσε την άνοδο η ΕΝΠ!

Ολοκληρώθηκαν οι οκτώ αναμετρήσεις σε Α' και Β' όμιλο για την Β' Κατηγορία.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ