Ο Άντονι Κάουαν έδωσε τον τόνο στον Προμηθέα, Κόντιτ και Χογκ ακολούθησαν και ο Προμηθέας έφτασε στη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ (85-72), καλύπτοντας και τη διαφορά.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ΑΕΚ προσπάθησε να πάρει τα ηνία του αγώνα, χτυπώντας κοντά στο καλάθι με τον Γιάνκοβιτς, αλλά ο Προμηθέας είχε απαντήσεις με Χογκ και Ντάνγκουμπιτς (6-6, 3').

Οι παίκτες του Καντζούρη έμειναν στο πλάνο τους και με τους Μάιλς, Γόντικα και Γιάνκοβιτς να σκοράρουν κατάφεραν να χτίσουν διαφορά (8-15, 5'). Ο Προμηθέας αντέδρασε.

Η άμυνα του ανέβασε στροφές οδηγώντας την ΑΕΚ σε άστοχα σουτ και με τους Χογκ, Κάουαν έτρεξε επί μέρους 8-0 (16-15, 7'). Ο Γκίκας φώναξε παρών και ο Προμηθέας ανέβασε τη διαφορά (21-17, 9'). Ο Παπαδάκης δημιούργησε φθορά στην άμυναα του Προμηθέα και η ΑΕΚ μείωσε σε 22-21 στο τέλος του δεκαλέπτου.

Ο Προμηθέας συνέχισε να βρίσκει λύσεις με Κάουαν και Κουλμπόκα και έχτισε διαφορά (31-26, 13'). Η ΑΕΚ πλησίασε, βρίσκοντας λύσεις με Λεμάρ και Μίτσελ (35-33, 15').

Ο Φλιώνης ισοφάρισε για την Ένωση, όμως ο Χογκ απάντησε αμέσως (38-35, 17'). Ο Χογκ συνέχισε να δίνει λύσεις στον Προμηθέα, που διατήρησε τον καλό ρυθμό του (41-37, 18'). Ο Μάιλς φώναξε παρών και ισοφάρισε (42-42). Ο Προμηθέας όμως έκλεισε ιδανικά το πρώτο μέρος, χάρη σε Μουράτο και Γκίκα για το 47-42.

Οι γηπεδούχοι είχαν καλό ρυθμό και στο δεύτερο μέρος και χάρη στον Κάουαν ανέβασαν τη διαφορά (52-44, 22'). Ο Μίτσελ με δικές του προσπάθειες κράτησε την ΑΕΚ στο σκορ (54-48, 24'). Οι γηπεδούχοι είχαν το μομέντουμ όμως και χάρη στον Ντάνγκουμπιτς έχτισαν διψήφια διαφορά (60-48, 26').

Η αντίδραση της ΑΕΚ δεν άργησε να έρθει. Η Ένωση ανέβασε στροφές μέσα από την άμυνα και με τους Ουίλιαμς και Μάντσεν να σκοράρουν έτρεξε επί μέρους 12-0, ισοφαρίζοντας στο τέλος του δεκαλέπτου σε 60-60.

Ο Άντονι Κάουαν ήταν παράγοντας στην επίθεση του Προμηθέα και η ομάδα της Πάτρας πήρε ξανά τα ηνία (67-60, 32'). Ο Κόντιτ ανέλαβε δράση σε άμυνα και επίθεση και η διαφορά έφτασε σε διψήφια επίπεδα (72-60, 34').

Η ΑΕΚ είχε μπλοκάρει επιθετικά, με τον Κάουαν να συνεχίζει να δίνει λύσεις στον Προμηθέα (75-63, 37'). Ο Προμηθέας κράτησε τον έλεγχο ως το τέλος και έφτασε στη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 22-21, 47-42, 60-60, 85-72.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα.

Πηγή: sdna.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στον τελικό του BCL η Ουνικάχα Μάλαγα - Με Μούρθια το Περιστέρι για την 3η θέση-ThemaSports
27/04 @ 00:10

Στον τελικό του BCL η Ουνικάχα Μάλαγα - Με Μούρθια το Περιστέρι για την 3η θέση

Η Ουνικάχα Μάλαγα επικράτησε με σκορ 80-74 της Μούρθια και πέρασε στον τελικό του BCL, επομένως το Περιστέρι bwin θα κοντραριστεί με τη δεύτερη για την τρίτη θέση της διοργάνωσης.

Σπανούλης: «Δεν μπορείς να δώσεις τέτοιο φάουλ στο τέλος, είναι ντροπή»-ThemaSports
26/04 @ 22:10

Σπανούλης: «Δεν μπορείς να δώσεις τέτοιο φάουλ στο τέλος, είναι ντροπή»

Στο πέμπτο φάουλ που χρεώθηκε ο Τζο Ράγκλαντ στο τέλος του αγώνα και στις βολές που κέρδισε ο Χουέρτας, στάθηκε ο Βασίλης Σπανούλης απαντώντας σε σχετική ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου.

Λύγισε στις λεπτομέρειες το Περιστέρι του Σπανούλη στον ημιτελικό του Final-4 από την ισχυρή Τενερίφη-ThemaSports
26/04 @ 21:23

Λύγισε στις λεπτομέρειες το Περιστέρι του Σπανούλη στον ημιτελικό του Final-4 από την ισχυρή Τενερίφη

Στην παρθενική του εμφάνιση σε Final Four ευρωπαϊκής διοργάνωσης το Περιστέρι τα έδωσε όλα απέναντι στην πιο δυνατή Τενερίφη, άγγιξε την ανατροπή, όμως λύγισε στο φινάλε και στις λεπτομέρειες, μένοντας εκτός τελικού στο Basketball Champions League.

Τηλεφώνημα στήριξης Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από τους Ισραηλινούς! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
26/04 @ 20:23

Τηλεφώνημα στήριξης Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από τους Ισραηλινούς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τηλεφώνησε προσωπικά στον Εργκίν Αταμάν, εκφράζοντας την απόλυτη στήριξή του στον προπονητή του Παναθηναϊκού για τις απειλές που δέχτηκε!

Πραγματικός ηγέτης: Οι φοβεροί αριθμοί του Σλούκα στα δύο πρώτα ματς του Παναθηναϊκού με Μακάμπι!-ThemaSports
26/04 @ 10:26

Πραγματικός ηγέτης: Οι φοβεροί αριθμοί του Σλούκα στα δύο πρώτα ματς του Παναθηναϊκού με Μακάμπι!

Ο Κώστας Σλούκας ήταν εξαιρετικός ΚΑΙ στα δύο πρώτα ματς της σειράς των playoffs ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μακάμπι.

Έτσι έζησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τη νίκη στην επιστροφή του στο ΟΑΚΑ - Οι έντονες αντιδράσεις του και οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
26/04 @ 08:48

Έτσι έζησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τη νίκη στην επιστροφή του στο ΟΑΚΑ - Οι έντονες αντιδράσεις του και οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επέστρεψε στο ΟΑΚΑ μετά από δύο χρόνια για το ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού AKTOR το έζησε έντονα από την αρχή μέχρι το τέλος και τη νίκη των πράσινων.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ