Αφιερωμένη στην παγκόσμια ημέρα αυτισμού η 3η αγωνιστική

Αφιερωμένη στην παγκόσμια ημέρα αυτισμού η 3η αγωνιστική

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου σε συνεργασία με το Σύνδεσμο για άτομα με αυτισμό Κύπρου, αποφάσισε να αφιερώσει την 3η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Cyta με αφορμή την παγκόσμια ημέρα αυτισμού που είναι στις 2 Απριλίου.


Σε όλους τους αγώνες που θα διεξαχθούν από τις 31 Μαρτίου μέχρι και τις 3 Απριλίου, οι ποδοσφαιριστές των ομάδων θα εισέλθουν στα γήπεδα μεταφέροντας πανό με μήνυμα της παγκόσμιας ημέρας αυτισμού.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Τότι: Οι δύο ομάδες που του έκαναν πρόταση να παίξει στην Serie A στα 48 του χρόνια και ο λόγος που τις απέρριψε

Τότι: Οι δύο ομάδες που του έκαναν πρόταση να παίξει στην Serie A στα 48 του χρόνια και ο λόγος που τις απέρριψε

Ο Φραντσέσκο Τότι αποκάλυψε στο πλαίσιο αυτοβιογραφικού του βιβλίου πως είχε την ευκαιρία να επιστρέψει στην Serie A ως ποδοσφαιριστής και να ξαναπαίξει μπάλα στα 48 του χρόνια είτε με την Τζένοα είτε με την Κόμο αλλά επέλεξε να μην το κάνει. Πώς εξήγησε την αρνητική απάντηση που έδωσε στις δύο ομάδες.