Σκάουτ της Κοπεγχάγης στο Παναθηναϊκός – Βόλος

Σκάουτ της Κοπεγχάγης στο Παναθηναϊκός – Βόλος

Μετά τον Κάρλος Ζέκα, η Κοπεγχάγη ψάχνει για το επόμενο λαβράκι από την ελληνική Super League!

Οι άνθρωποι της Κοπεγχάγης έχουν στρέψει την προσοχή τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο αναζητώντας προσιτές οικονομικά, αλλά παράλληλα ποιοτικές λύσεις για το ρόστερ τους.

Μάλιστα, σκάουτ του συλλόγου έχει εξουσιοδοτηθεί για να παρακολουθήσει δια ζώσης τις περισσότερες αναμετρήσεις των πλέι-οφ έχοντας ήδη κυκλώσει ονόματα ποδοσφαιριστών που ενδεχομένως θα απασχολήσουν την ομάδα του Γιάκομπ Νέεστρουπ.  Η αρχή θα γίνει στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Βόλο (2/4, 18.00). 

Η Κοπεγχάγη, η οποία δίνει μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, για μια διετία (2018-20) είχε στη σύνθεση της, τους Ζέκα, Παπαγιαννόπουλο και Πιέρο Σωτηρίου.

 
 
 
sdnsa.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΕΚ: Εισιτήρια φιλικών αγώνων με Καρμιώτισσα και Ομόνοια Αραδίππου

ΑΕΚ: Εισιτήρια φιλικών αγώνων με Καρμιώτισσα και Ομόνοια Αραδίππου

Η AEK LARNACA FC LTD ενημερώνει για τα εισιτήρια των δύο εντός έδρας φιλικών αγώνων με αντίπαλο την Καρμιώτισσα, την Παρασκευή (07/08) στις 19:00, και την Ομόνοια Αραδίππου, το Σάββατο (08/08) στις 19:00, στην AEK ARENA.