Σκάουτ της Κοπεγχάγης στο Παναθηναϊκός – Βόλος

Σκάουτ της Κοπεγχάγης στο Παναθηναϊκός – Βόλος

Μετά τον Κάρλος Ζέκα, η Κοπεγχάγη ψάχνει για το επόμενο λαβράκι από την ελληνική Super League!

Οι άνθρωποι της Κοπεγχάγης έχουν στρέψει την προσοχή τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο αναζητώντας προσιτές οικονομικά, αλλά παράλληλα ποιοτικές λύσεις για το ρόστερ τους.

Μάλιστα, σκάουτ του συλλόγου έχει εξουσιοδοτηθεί για να παρακολουθήσει δια ζώσης τις περισσότερες αναμετρήσεις των πλέι-οφ έχοντας ήδη κυκλώσει ονόματα ποδοσφαιριστών που ενδεχομένως θα απασχολήσουν την ομάδα του Γιάκομπ Νέεστρουπ.  Η αρχή θα γίνει στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Βόλο (2/4, 18.00). 

Η Κοπεγχάγη, η οποία δίνει μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, για μια διετία (2018-20) είχε στη σύνθεση της, τους Ζέκα, Παπαγιαννόπουλο και Πιέρο Σωτηρίου.

 
 
 
sdnsa.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Με μαγικό φάουλ του Σάμπιτσερ η Ντόρτμουντ γλίτωσε το κάζο - Σόκαρε την Έλβερσμπεργκ η Ντάρμσταντ

Με μαγικό φάουλ του Σάμπιτσερ η Ντόρτμουντ γλίτωσε το κάζο - Σόκαρε την Έλβερσμπεργκ η Ντάρμσταντ

Με φαουλάρα του Μαρσέλ Σάμπιτσερ η Ντόρτμουντ λύγισε την τρομερή Βέρντερ Βρέμης με 3-2. Αν και ομάδα Β' Εθνικής η Ντάρμσταντ πάγωσε την έδρα της Έλβερσμπεργκ επικρατώντας 2-0.