Σκάουτ της Κοπεγχάγης στο Παναθηναϊκός – Βόλος

Σκάουτ της Κοπεγχάγης στο Παναθηναϊκός – Βόλος

Μετά τον Κάρλος Ζέκα, η Κοπεγχάγη ψάχνει για το επόμενο λαβράκι από την ελληνική Super League!

Οι άνθρωποι της Κοπεγχάγης έχουν στρέψει την προσοχή τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο αναζητώντας προσιτές οικονομικά, αλλά παράλληλα ποιοτικές λύσεις για το ρόστερ τους.

Μάλιστα, σκάουτ του συλλόγου έχει εξουσιοδοτηθεί για να παρακολουθήσει δια ζώσης τις περισσότερες αναμετρήσεις των πλέι-οφ έχοντας ήδη κυκλώσει ονόματα ποδοσφαιριστών που ενδεχομένως θα απασχολήσουν την ομάδα του Γιάκομπ Νέεστρουπ.  Η αρχή θα γίνει στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Βόλο (2/4, 18.00). 

Η Κοπεγχάγη, η οποία δίνει μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, για μια διετία (2018-20) είχε στη σύνθεση της, τους Ζέκα, Παπαγιαννόπουλο και Πιέρο Σωτηρίου.

 
 
 
sdnsa.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Δεν τον αναγνωρίζουν πια ούτε οι συμπαίκτες του - Ο διάσημος παλαίμαχος άσος άλλαξε δραματικά την εμφάνισή του

Δεν τον αναγνωρίζουν πια ούτε οι συμπαίκτες του - Ο διάσημος παλαίμαχος άσος άλλαξε δραματικά την εμφάνισή του

Αλλιώς τον γνωρίσαμε όταν έπαιζε μπάλα και τώρα η εμφάνισή του έχει αλλάξει σε τέτοιο βαθμό που ούτε πρώην συμπαίκτες του δεν θα τον χαιρετούσαν αν τον συναντούσαν στον δρόμο.