Τα σενάρια διαδοχής του Χρυσοστόμου…

Τα σενάρια διαδοχής του Χρυσοστόμου…

Αιφνιδιάστηκαν τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ, λαμβάνοντας ενημέρωση από τον πρόεδρο της Νέας Σαλαμίνας Γιάννος Χρυσοστόμου, ότι θα αποχωρήσει…

Τους είπε βασικά, ότι έχει κουραστεί και αποφάσισε να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στους δικούς του ανθρώπους και στην εταιρία που διατηρεί.

Πληροφορούμαστε, ότι δεν έχει εκδηλώσει πρόθεση να αποχωρήσει κάποιο άλλο μέλος της διοίκησης. Ούτε εμφανίστηκε κάποιος, να αναλάβει την θέση του προέδρου. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο, να έλθει άλλο μέλος του σωματείου απο την εξωτερική, για να ηγηθεί. Φτάνει να είναι αποδεκτός, φυσικά, απο τα υπόλοιπα μέλη της παρούσας διοίκησης. 

Στο ζήτημα που αφορά τις προτάσεις για ανανέωση των συμβολαίων με τους Σάββα Πουρσαϊτίδη και Μάκη Παπαϊωάννου, υπάρχει... τάση στις τάξεις της διοίκησης, να τους τεθεί χρονική προθεσμία για να δώσουν την απάντηση τους.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες, ότι οι «Πούρσα» και Μάκης, έχουν βολιδοσκοπηθεί από αλλού, για να πάνε να δουλέψουν τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Τι είναι το μάτε που πίνει μανιωδώς ο Μέσι και πλέον ο Χάαλαντ: Το πικρό ρόφημα που έχει κατακτήσει τα αποδυτήρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου

Τι είναι το μάτε που πίνει μανιωδώς ο Μέσι και πλέον ο Χάαλαντ: Το πικρό ρόφημα που έχει κατακτήσει τα αποδυτήρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει συνηθίσει να τραβά την προσοχή με τα γκολ του. Αυτή τη φορά, όμως, χρειάστηκε μόνο μια φωτογραφία, ένα μικρό δοχείο και ένα μεταλλικό καλαμάκι.