MENU

Themasports.com

Μανωλάς: «Όταν έχει πρόβλημα άνθρωπος που έγραψε ιστορία στην ΑΕΚ, πρέπει να βοηθήσουμε»

Για την αξιέπαινη πρωτοβουλία που ανέλαβε για την οικονομική ενίσχυση του παλαίμαχου της ΑΕΚ Κώστα Νικολαΐδη μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Στέλιος Μανωλάς.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Εδώ και λίγες μέρες ο Στέλιος Μανωλάς έχει βάλει σε δημοπρασία τη η φανέλα με την οποία αποσύρθηκε από την ΑΕΚ, για έναν ιερό σκοπό. Να ενισχύσει οικονομικά τον παλαίμαχο άσο της Ένωσης Κώστα Νικολαΐδη. Ο εμβληματικός παλαίμαχος αμυντικός μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την ενέργειά του να βοηθήσει, σε συνεργασία και με τους άλλους παλαίμαχους του συλλόγου, έναν άνθρωπο που έγραψε ιστορία στην ΑΕΚ και έμεινε στον δρόμο λόγω των πυρκαγιών.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέλιου Μανωλά:

 
 

«Εγώ είμαι ένας παίκτης που δεν έχει αλλάξει δέκα ομάδες, έπαιξα μόνο σε μια σε όλη την καριέρα μου. Η φανέλα με την οποία αποσύρθηκα έχει το νούμερο “29” γιατί το “4” το είχε εκείνη την εποχή ο Άντον Ντόμπος, ένα πολύ καλό παιδί και καλός παίκτης.

Είχα χαρίσει αυτή τη φανέλα στον φροντιστή Γιώργο Ψαρογιάννη, ένα εξαιρετικό παιδί που πέρασε χρόνια στην ΑΕΚ. Ένα βράδυ λοιπόν που βγήκαμε να φάμε οι παλαίμαχοι ήρθε η κουβέντα στον Κώστα Νικολαΐδη. Το σπίτι του κάηκε ολοσχερώς στις πυρκαγιές, έπεσε μέχρι και η στέγη, δεν είχε ούτε ρούχα να φορέσει. Πήγα στο Κρυονέρι και τον βρήκα να περπατάει στη βροχή. Του λέω “ρε Κώστα, τι κάνεις”, μου λέει “ρε Στέλιο, τι να κάνω, έχω τρελαθεί”. Του είπα λοιπόν “εμείς θα σε βοηθήσουμε” και ξεκινήσαμε κάποιες ενέργειες.

Εδώ να πω ότι λείπει πολύ ο Στέλιος Σεραφείδης και σε αυτό το κομμάτι. Γιατί είχε μια ευχέρεια να χτυπήσει πόρτες όταν κάποιος -όχι μόνο ποδοσφαιριστής- χρειαζόταν οικονομική βοήθεια. Εγώ δεν το έχω αυτό, χτύπησα 1-2 πόρτες, η μια άνοιξε, αλλά έκλεισε αμέσως, δεν ξέρω γιατί.
Όταν μιλάμε για τον Κώστα Νικολαΐδη, μιλάμε για έναν παίκτη που είναι πέμπτος σκόρερ στην ιστορία της ΑΕΚ και εκτός αυτού, έναν εξαιρετικό οικογενειάρχη και άνθρωπο. Του συνέβη αυτό το κακό και έμεινε κυριολεκτικά στον δρόμο.

Πήγα μια μέρα στην οικοδομή, όπου προσπαθεί να ξαναφτιάξει το σπίτι και τον είδα να δουλεύει 80 χρονών. Γι’ αυτό έχουμε κινητοποιηθεί όλοι οι παλαίμαχοι. Και ο Λάκης Νικολάου και ο Νίκος Πανταζής και άλλοι άνθρωποι και φυσικά το Sport Arena που κάνει τη δημοπρασία. Και χαίρομαι πολύ γιατί ήδη δείχνει να έχει πετύχει η διαδικασία».

 

sdna.gr

Ροή Ειδήσεων

Βαθμολογίες

Ομάδα
Αγώνες
Βαθμολογία
α' όμιλος

ΑΡΗΣ

36

74

ΑΠΟΕΛ

36

71

ΑΕΚ

36

66

ΠΑΦΟΣ

36

63

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

36

62

ΟΜΟΝΟΙΑ

36

49

Β' Όμιλος

ΑΝΟΡΘΩΣΗ

40

63

Ν. ΣΑΛΑΜΙΝΑ

40

58

ΑΕΛ

40

49

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ

40

48

ΔΟΞΑ

40

39

ΕΝΠ

40

37

ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛ.

40

34

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

40

28

TAGS

X