Πόλυς Χαραλάμπους

Όπως γράψαμε νωρίτερα, αποφασίζει νωρίς το απόγευμα η ΕΕ της ΚΟΠ, αν θα αλλάξει η μέρα διεξαγωγής του τελικού του κυπέλλου (είναι ορισμένος για 3 Ιουνίου).

Ακολουθήστε μας στο Google news

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, φέρουν την ηγεσία του ΠΑΣΠ να έχει εντός της ημέρας συνάντηση με τους αρχηγούς των ομάδων πρώτης κατηγορίας.

Αν η ΚΟΠ επιμένει για διεξαγωγή του τελικού στις 3 Ιουνίου, δεν αποκλείεται να ληφθεί απόφαση από το Συνδικαλιστικό Όργανο των παιχτών, να μην κατέβουν να παίξουν τα μέλη τους.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 Ζήσε Μάη να φας τριφύλλι! -ThemaSports
29/01 @ 08:22

Ζήσε Μάη να φας τριφύλλι!

Θα εκδίδει διάταγμα ο Υπουργός Δικαιοσύνης, όταν κρίνεται αναγκαίο να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών κάποιος ποδοσφαιρικός αγώνας, δήλωσε το πρωί σε ραδιοφωνική εκπομπή (Πολίτης 107,6) ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Αντωνίου.

Αποτρέπουν το κλείσιμο; -ThemaSports
26/01 @ 09:43

Αποτρέπουν το κλείσιμο;

Στις 12.00 στην πολύκροτη σύσκεψη που έχει στο μέγαρο της ΚΟΠ, όπου θα είναι παρών ο νέος Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, έχουν προσκληθεί και οι πρόεδροι των ομάδων πρώτης κατηγορίας.

Το σκέφτηκαν για κλείσιμο των κερκίδων… -ThemaSports
25/01 @ 13:13

Το σκέφτηκαν για κλείσιμο των κερκίδων…

Λαμβάνοντας υπόψη την χθεσινή παρέμβαση του ΠτΔ, που είχε καθοριστικό ρόλο, για να μην ξεκινήσει ποτέ το ντέρμπι κυπέλλου Απόλλωνας – ΑΕΛ, αρκετοί έκαναν την εκτίμηση ότι το επόμενο μέτρο της Κυβέρνησης, θα είναι να ακολουθήσουμε τον δρόμο που χάραξαν στην Ελλάδα.

«Δεμένη» η υπόθεση για το ασυμβίβαστο Κούμα -  Τι λέχθηκε στην επιτροπή θεσμών -ThemaSports
12/10 @ 08:27

«Δεμένη» η υπόθεση για το ασυμβίβαστο Κούμα - Τι λέχθηκε στην επιτροπή θεσμών

Στη χθεσινή συνεδρία της Επιτροπής Θεσμών της Βουλής, ο αντιπρόεδρος της επιτροπής δεοντολογίας και αθλητισμού, Ευθύμιος Ευθυμίου, υποστήριξε ότι η υπόθεση με το ασυμβίβαστο του προέδρου της ΚΟΠ Γιώργου Κούμα είναι «δεμένη».

Δεν διέψευσε τις προβλέψεις ο Κλεάνθης – Με «κλειστά μάτια» Κούμας έως το 2027-ThemaSports
03/07 @ 10:19

Δεν διέψευσε τις προβλέψεις ο Κλεάνθης – Με «κλειστά μάτια» Κούμας έως το 2027

Λήγει στις 13:00 σήμερα η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων ενόψει της εκλογικής συνέλευσης στην ΚΟΠ. Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, θα υποβάλει υποψηφιότητα μόνο ο σημερινός πρόεδρος Γιώργος Κούμας.

Πόσοι θα ανέβουν στο… άρμα του Κλεάνθη-ThemaSports
15/06 @ 13:04

Πόσοι θα ανέβουν στο… άρμα του Κλεάνθη

Γνωστοποίησε επίσημα το πρωί, την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΚΟΠ, ο Κλεάνθης Γεωργιάδης. Δεν τον λες νέο και άφθαρτο, αφού πέρα από την θητεία του στην ηγεσία του ΚΟΑ, είχε εμπλοκή στο χώρο του ποδοσφαίρου σε συλλογικό επίπεδο σε Ολυμπιακό και ΠΑΕΕΚ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ