«Βλέπουν» κι οι παίχτες το θέμα της... 3ης Ιουνίου

«Βλέπουν» κι οι παίχτες το θέμα της... 3ης Ιουνίου

Όπως γράψαμε νωρίτερα, αποφασίζει νωρίς το απόγευμα η ΕΕ της ΚΟΠ, αν θα αλλάξει η μέρα διεξαγωγής του τελικού του κυπέλλου (είναι ορισμένος για 3 Ιουνίου).

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, φέρουν την ηγεσία του ΠΑΣΠ να έχει εντός της ημέρας συνάντηση με τους αρχηγούς των ομάδων πρώτης κατηγορίας.

Αν η ΚΟΠ επιμένει για διεξαγωγή του τελικού στις 3 Ιουνίου, δεν αποκλείεται να ληφθεί απόφαση από το Συνδικαλιστικό Όργανο των παιχτών, να μην κατέβουν να παίξουν τα μέλη τους.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σοκαριστικός τραυματισμός: Πρώην παίκτης της Πάφου έπεσε αναίσθητος μετά από κλωτσιά στο κεφάλι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκαριστικός τραυματισμός: Πρώην παίκτης της Πάφου έπεσε αναίσθητος μετά από κλωτσιά στο κεφάλι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο άλλοτε παίκτης της Πάφου, του ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα, Ζάιρο Ντα Σίλβα, έπεσε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο σε αγώνα της Τζόχορ Νταρούλ μετά από κλωτσιά που δέχθηκε στο πρόσωπο.