Η Μόντσα σκέφτεται πολύ σοβαρά την περίπτωση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, μιας και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το συμβόλαιο του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, με τον Σουηδό σούπερ σταρ να μη δείχνει διάθεση να κρεμάσει τα παπούτσια του ακόμα και αν οδεύει προς τα 42.

Η Μόντσα μπήκε στο κόλπο για τον Ζλάταν και σκέφτεται πολύ σοβαρά να του κάνει πρόταση και να τον αποκτήσει σε λίγους μήνες. Ο Μπερλουσκόνι και ο Γκαλιάνι είναι τα αφεντικά της ιταλικής ομάδας, ενώ γνωρίζουν καλά τον Ιμπραΐμοβιτς αφού είχαν συνυπάρξει κατά την προηγούμενη θητεία τους στη Μίλαν και υπάρχει μεγάλη εκτίμηση προς το πρόσωπό του.

Ο Σουηδός επέστρεψε πρόσφατα στην αγωνιστική δράση μετά από αρκετό καιρό, καθώς είχε τραυματιστεί στο γόνατό του, ωστόσο ξεπέρασε το πρόβλημα και πλέον δεν τον σταματάει τίποτα.

 

sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αμφίβολο το μέλλον του Ποτσετίνο στην τεχνική ηγεσία της Τσέλσι-ThemaSports
24/04 @ 18:41

Αμφίβολο το μέλλον του Ποτσετίνο στην τεχνική ηγεσία της Τσέλσι

Ολοένα και περισσότερο μεγαλώνει η αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, μετά και την ντροπιαστική ήττα της Τσέλσι με το πολύ βαρύ 5-0 στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Άρσεναλ.

Ξεκίνησε συζητήσεις με τον Λοπετέγκι ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ!-ThemaSports
24/04 @ 18:27

Ξεκίνησε συζητήσεις με τον Λοπετέγκι ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ!

Έρχεται αλλαγή προπονητή στη Γουέστ Χαμ!

 Επιστροφή και γκολ για τον Πιέρο (ΒΙΝΤΕΟ) -ThemaSports
24/04 @ 17:19

Επιστροφή και γκολ για τον Πιέρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Βρήκε δίχτυα ο Πιέρος Σωτηρίου, κόντρα στην Nara Club για το Κύπελλο Ιαπωνίας.

Ο Ντε Ρόσι θέλει τον Κιέζα στη Ρόμα!-ThemaSports
24/04 @ 17:25

Ο Ντε Ρόσι θέλει τον Κιέζα στη Ρόμα!

Τη Ρόμα της νέας σεζόν ετοιμάζει ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι. Ο άλλοτε capitano των Ρωμαίων συμφώνησε πρόσφατα με τους ανθρώπους της ομάδας για νέο συμβόλαιο και απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις.

Κοντά σε συμφωνία με τον Ντε Χέα-ThemaSports
24/04 @ 17:13

Κοντά σε συμφωνία με τον Ντε Χέα

Κοντά σε συμφωνία με τη Μπέτις φέρεται να είναι ο Νταβίντ Ντε Χέα, όπως αναφέρει το Estadio Deportivo. Η ομάδα της Σεβίλλης του έχει προσφέρει συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τον 33χρονο τερματοφύλακα να μην έχει απαντήσει θετικά αλλά είναι πολύ πιθανό να το κάνει.

«Όχι» της Φέγενορντ σε πρόταση 9 εκατομμυριών ευρώ στην Λίβερπουλ για τον Άρνε Σλοτ! -ThemaSports
24/04 @ 16:46

«Όχι» της Φέγενορντ σε πρόταση 9 εκατομμυριών ευρώ στην Λίβερπουλ για τον Άρνε Σλοτ!

Μετά την απόφαση του Τσάμπι Αλόνσο να παραμείνει στην Μπάγερ Λεβερκούζεν αλλά και την περίπτωση του Ρούμπερ Αμορίμ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας που έμεινε πίσω, το όνομα του Άρνε Σλοτ της Φέγενορντ φέρεται να είναι την δεδομένη χρονική στιγμή ψηλότερα στην λίστα της Λίβερπουλ, για τον αντικαταστάτη του Γιούργκεν Κλοπ που θα αποχωρήσει από τον σύλλογο μετά από 9 χρόνια.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ