Στο Hall of Fame της Premier League οι σερ Αλεξ Φέργκιουσον και Αρσέν Βενγκέρ

Στο Hall of Fame της Premier League οι σερ Αλεξ Φέργκιουσον και Αρσέν Βενγκέρ

Την ύψιστη τιμή από το αγγλικό ποδόσφαιρο λαμβάνουν οι σερ Άλεξ Φέργκιουσον και Αρσέν Βενγκέρ.

 

Την μεγαλύτερη τιμή που θα μπορούσαν, λαμβάνουν από την Premier League οι σερ Αλεξ Φέργκιουσον και Αρσέν Βενγκέρ. Όπως έγινε γνωστό οι δύο τους θα μπουν στη Hall of Fame της Premier League τιμώντας τους με τον τρόπο αυτό για τα όσα έχουν πετύχει στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Να σημειωθεί ότι οι Φέργκιουσον και Βενγκέρ είναι οι δύο πρώτοι προπονητές που θα δουν το όνομά τους να μπαίνει στη λίστα με τους «καλύτερους» του αγγλικού πρωταθλήματος.

 

 

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

US Open: Ο Βαβρίνκα είπε «αντίο» στο τελευταίο slam της καριέρας του (ΒΙΝΤΕΟ)

US Open: Ο Βαβρίνκα είπε «αντίο» στο τελευταίο slam της καριέρας του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Σταν Βαβρίνκα αποχαιρέτησε το US Open, το οποίο ήταν και το τελευταίο slam της καριέρας του. Ο Ελβετός (Νο127), όπως και στο Wimbledon έτσι και στη Νέα Υόρκη ηττήθηκε από τον Ιταλό (Νο43), Ματέο Μπερετίνι με 7-6(4), 7-6(3), 6-0 μετά από δύο ώρες και 47 λεπτά.