Εντυπωσιακός ήταν ο αγώνας που έγινε στην αίθουσα του Πανεπιστημίου Κύπρου στο πλαίσιο του πρωταθλήματος βόλεϊ ανδρών, με το κρατικό Πανεπιστήμιο να επικρατεί του Πανεπιστήμιου Λευκωσίας με 3-2 (25-23),(25-23),(22-25), (16-25),(17-15).

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο αγώνας ήταν ντέρμπι με όλη τη σημασία της λέξης και κράτησε σε αγωνία όλους όσους το παρακολούθησαν. Κόντρα στα προγνωστικά, το Πανεπιστήμιο Κύπρου μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και πήρε τα πρώτα δύο σετ στο νήμα (25-23). Όπως ήταν λογικό, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας αντέδρασε, καθότι διαθέτει στο ρόστερ του σπουδαίους πετοσφαιριστές. Έτσι, πήρε το τρίτο σετ (22-25) και το τέταρτο με σχετική ευκολία (16-25), στέλνοντας μ’ αυτόν τον τρόπο το παιχνίδι στο τάι μπρέικ. 

Εκεί έγινε ο… κακός χαμός. Μεγάλες μάχες στο φιλέ, με το ματς να κρίνεται στον… πόντο! Η… μπίλια που λέμε έκατσε στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, όπου πήρε το πέμπτο σετ (17-15) και τον αγώνα έπειτα από 1 ώρα και 53 λεπτά! 

Σχετικά με τη βαθμολογία, στην κορυφή παραμένει το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, καθότι κέρδισε τον πρώτο αγώνα με το Πανεπιστήμιο Κύπρου με 3-0 και έτσι υπερτερεί στην ισοβαθμία. Απομένουν άλλοι δύο αγώνες. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας θα φιλοξενήσει στις 4 Απριλίου το Ευρωπαϊκό και με νίκη κατακτά και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Ο τελευταίος εξ αναβολής αγώνας ανάμεσα σε Πανεπιστήμιο Κύπρου και Ευρωπαϊκό θα γίνει στις 25 Απριλίου.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νικητής στο θρίλερ με τον Παναθηναϊκό και πρωταθλητής ξανά ο ατσάλινος Ολυμπιακός!-ThemaSports
22/04 @ 20:33

Νικητής στο θρίλερ με τον Παναθηναϊκό και πρωταθλητής ξανά ο ατσάλινος Ολυμπιακός!

To σήκωσε ξανά ο Ολυμπιακός! Οι Πειραιώτες σε ένα συγκλονιστικό ντέρμπι νίκησαν στου Ρέντη 3-2 τον Παναθηναϊκό που επέστρεψε από 2-0 και πανηγυρίζουν το 32ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους!

Ο Παναθηναϊκός χάλασε τα σχέδια «ερυθρόλευκης» φιέστας και έμεινε ζωντανός για τον τίτλο!-ThemaSports
20/04 @ 21:08

Ο Παναθηναϊκός χάλασε τα σχέδια «ερυθρόλευκης» φιέστας και έμεινε ζωντανός για τον τίτλο!

Ο Παναθηναϊκός πέρασε με άνεση από το "Μελίνα Μερκούρη" με 3-0 σετ, χάλασε την "ερυθρόλευκη" φιέστα και παράτεινε την αγωνία για την κατάκτηση της Volley League γυναικών.

ΖΩΝΤΑΝΟΣ στο κυνήγι του τίτλου ο Παναθηναϊκός, λύγισε τον Ολυμπιακό στο tie break και μείωσε σε 2-1!-ThemaSports
18/04 @ 20:34

ΖΩΝΤΑΝΟΣ στο κυνήγι του τίτλου ο Παναθηναϊκός, λύγισε τον Ολυμπιακό στο tie break και μείωσε σε 2-1!

Ζωντανός για τίτλο ο Παναθηναϊκός! Σε ένα ματς με δυο ανατροπές στο Μετς, οι «πράσινοι» επικράτησαν στο tie break του Ολυμπιακού (3-2 σετ) και πάνε για την τελευταία τους «ζαριά» στου Ρέντη!

Επιβλήθηκε ξανά του Παναθηναϊκού και «αγκαλιάζει» τον τίτλο στη Volley League Γυναικών ο Ολυμπιακός!-ThemaSports
17/04 @ 19:44

Επιβλήθηκε ξανά του Παναθηναϊκού και «αγκαλιάζει» τον τίτλο στη Volley League Γυναικών ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός έφυγε θριαμβευτής με 3-1 σετ (19-25, 25-18, 23-25, ) από την έδρα του Παναθηναϊκού, κάνοντας το 2-0 στου τελικούς της Volley League Γυναικών και ψάχνοντας μία ακόμα νίκη για τον τίτλο!

Νίκησε τον Απόλλωνα και έκανε το νταμπλ η Ολυμπιάδα!-ThemaSports
16/04 @ 21:22

Νίκησε τον Απόλλωνα και έκανε το νταμπλ η Ολυμπιάδα!

Μετά το πρωτάθλημα, κατέκτησε και το Κύπελλο πετόσφαιρας Γυναικών η Ολυμπιάδα Νεάπολης.

Ολυμπιακός αποφασισμένος για πρωτάθλημα, κόλλησε στον τοίχο τον Παναθηναϊκό-ThemaSports
15/04 @ 19:00

Ολυμπιακός αποφασισμένος για πρωτάθλημα, κόλλησε στον τοίχο τον Παναθηναϊκό

Έβγαλε... άσους από το μανίκι ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν πάρτι στου Ρέντη με 16-0 επιτυχημένα σερβίς, επικράτησαν 3-0 του Παναθηναϊκού και απέχουν μια νίκη από τον τίτλο!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ