Η Kυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει ότι o Αθλητικός Δικαστής κ. Ηλίας Λαμπίδης , στη συνεδρία ημερομηνίας 27/3/2023, έλαβε τις πιο κάτω αποφάσεις:

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αρ. υπόθεσης 50. Παραπέμπεται στον Αθλητικό Δικαστή το σωματείο ΑΕΛ για κακή και/ή αντιαθλητική και/ή ανάρμοστη και/ή απαγορευμένη συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα Γυναικών ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΑΕΛ ημερομηνίας 12/3/2023.

Απόφαση: Χρηματικό πρόστιμο.

Αρ. υπόθεσης 51. Παραπέμπεται στον Αθλητικό Δικαστή το σωματείο ΑΕΛ για κακή και/ή αντιαθλητική και/ή ανάρμοστη και/ή απαγορευμένη συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα Ανδρών ΑΕΛ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ ημερομηνίας 6/3/2023.

Απόφαση: Χρηματικό πρόστιμο.

Αρ. υπόθεσης 52. Παραπέμπεται στον Αθλητικό Δικαστή ο προπονητής του σωματείου Ανόρθωση Γ. Νικολάου για αντιαθλητική και/ή ανάρμοστη συμπεριφορά, ήτοι άρνηση να υπακούσει σε απόφαση των διαιτητών και πρόκληση προσωρινής διακοπής του αγώνα και εξύβριση των διαιτητών στον αγώνα Ανδρών ΑΕΛ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ ημερομηνίας 6/3/2023.

Απόφαση: Χρηματικό πρόστιμο.

Αρ. υπόθεσης 53. Παραπέμπεται στον Αθλητικό Δικαστή το σωματείο ΑΝΟΡΘΩΣΗ για την συμπεριφορά του προπονητή του Γ. Νικολάου στον αγώνα Ανδρών ΑΕΛ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ ημερομηνίας 6/3/2023.

Απόφαση: Χρηματικό πρόστιμο.

Αρ. υπόθεσης 54. Παραπέμπεται στον Αθλητικό Δικαστή το σωματείο ΚΕΡΑΥΝΟΣ για αντιαθλητική και ανάρμοστη συμπεριφορά παραγόντων του προς τον 1ο διαιτητή του αγώνα Ανδρών ΚΕΡΑΥΝΟΣ-ΑΠΟΕΛ ημερομηνίας 5/3/2023.

Απόφαση: Χρηματικό πρόστιμο.

Αρ. υπόθεσης 55. Παραπέμπεται στον Αθλητικό Δικαστή το σωματείο ΑΠΟΛΛΩΝ για κακή και/ή αντιαθλητική και/ή ανάρμοστη και/ή απαγορευμένη συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα Κυπέλλου Ανδρών ΑΠΟΛΛΩΝ-ΕΝΠ ημερομηνίας 11/3/2023.

Απόφαση: Χρηματικό πρόστιμο.

Αρ. υπόθεσης 56. Παραπέμπεται στον Αθλητικό Δικαστή το σωματείο K.N.ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο και πρόκληση προσωρινής διακοπής του αγώνα Β2 Ανδρών Κ.Ν.ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΑΣΤΕΡΑΣ ημερομηνίας 19/3/2023.

Απόφαση: Χρηματικό πρόστιμο.

Πηγή: www.cbf.basketball

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΞΙΛΕΩΣΗ για Σλούκα με ΑΠΙΘΑΝΟ πρώτο ημίχρονο - Τα έβαζε από... παντού και πήρε στις πλάτες του τον Παναθηναϊκό!-ThemaSports
25/04 @ 22:12

ΕΞΙΛΕΩΣΗ για Σλούκα με ΑΠΙΘΑΝΟ πρώτο ημίχρονο - Τα έβαζε από... παντού και πήρε στις πλάτες του τον Παναθηναϊκό!

Ο Κώστας Σλούκας πήρε στις... πλάτες του τον Παναθηναϊκό AKTOR και χάρη σε μια σπουδαία εμφάνιση στο πρώτο 20λεπτο, έστειλε τους «πράσινους» στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 51-39!

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 60-50: Πράσινη επικράτηση και παράταση αγωνίας για την στέψη, στο Game 5 του ΣΕΦ-ThemaSports
25/04 @ 17:40

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 60-50: Πράσινη επικράτηση και παράταση αγωνίας για την στέψη, στο Game 5 του ΣΕΦ

Ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του τέταρτου τελικού με τον Ολυμπιακό, επικράτησε με 60-50 και έστειλε τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι, όπου θα κριθεί ο πρωταθλητής της Α1 Γυναικών.

EuroLeague για Αταμάν: «Τέτοια συμπεριφορά δεν είναι ανεκτή, έχουν ήδη κινηθεί οι πειθαρχικές διαδικασίες»-ThemaSports
25/04 @ 16:14

EuroLeague για Αταμάν: «Τέτοια συμπεριφορά δεν είναι ανεκτή, έχουν ήδη κινηθεί οι πειθαρχικές διαδικασίες»

Η EuroLeague Basketball εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τις δημόσιες τοποθετήσεις του Εργκίν Αταμάν μετά από το Game 1 του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Παναθηναϊκός-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Για το πρώτο βήμα προς το Βερολίνο στο «καυτό» ΟΑΚΑ οι «πράσινοι»!-ThemaSports
23/04 @ 08:23

Παναθηναϊκός-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Για το πρώτο βήμα προς το Βερολίνο στο «καυτό» ΟΑΚΑ οι «πράσινοι»!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται στο κατάμεστο ΟΑΚΑ τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα playoffs της Ευρωλίγκας.

Ανόρθωση: «Το αποτέλεσμα αλλοιώθηκε από τη διαιτησία»-ThemaSports
22/04 @ 16:19

Ανόρθωση: «Το αποτέλεσμα αλλοιώθηκε από τη διαιτησία»

Ανακοίνωση με την οποία βάλλει κατά της διαιτησίας εξέδωσε η καλαθοσφαιρική Ανόρθωση.

ΝΕΑ απάντηση Μπαρτζώκα: «Στοχευμένη προπαγάνδα εναντίον μου από Γιαννακόπουλο και τους γύρω-γύρω» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
18/04 @ 19:58

ΝΕΑ απάντηση Μπαρτζώκα: «Στοχευμένη προπαγάνδα εναντίον μου από Γιαννακόπουλο και τους γύρω-γύρω» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τα όσα τον κατηγορεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ΚΑΙ στη συνέντευξη Τύπου μετά το Ολυμπιακός-Προμηθέας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ