Πόλυς Χαραλάμπους

Το περασμένο Καλοκαίρι μια παρέα κατοίκων του Αγίου Νικολάου στην Λεμεσό, αποφάσισαν να… ιδρύσουν ομάδα μπάσκετ. Την έβαλαν κάτω από την ομπρέλα του Κ.Ν. Αγίου Νικολάου, σωματείο που διαθέτει ποδοσφαιρική ομάδα, η οποία λαμβάνει μέρος στην αγροτική Ομοσπονδία ΑΟΚΝΕΛ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Επικεφαλής της επιτροπής διαχείρισης της ομάδας, τέθηκε ο Βάνιος Αντόνοβ (έχει Βουλγαρικές ρίζες), ο οποίος έπαιξε μπάσκετ στα εφηβικά του χρόνια στον Απόλλωνα.

Τηλεφώνησε στον Ηλία Δανιήλ, προτείνοντας του αποτελέσει τον πρώτο προπονητή της ομάδας του Άη Νικόλα. Δεν αρνήθηκε την πρόταση, έχοντας τον διπλό ρόλο του παίχτη – προπονητή.

Η ομάδα αγωνίστηκε στην 3η τη τάξει κατηγορία της ΚΟΚ, την Β2, καταφέρνοντας πριν μερικές μέρες, να σηκώσει το πρωτάθλημα (νίκησε στους τελικούς τον Αστέρα Μέσα Γειτονιάς), εξασφαλίζοντας άνοδο στην Β1.

Το μεγαλύτερο «κέρδος» από την παρθενική παρουσία του Άη Νικόλα στα δρώμενα του μπάσκετ, ήταν το ότι σε κάθε εντός έδρας ματς, είχε υποστήριξη από 400-500 άτομα.

 

Επόμενος στόχος της ομάδας, είναι να λειτουργήσει ακαδημία, αλλά όπως τόνισε σε ψεσινή τηλεοπτική εκπομπή στον Capital, o πρόεδρος Βάνιος Αντόνοβ, θα πρέπει να βρεθεί λύση με το γηπεδικό. Στην φετινή σεζόν, χρησιμοποιούσαν ως έδρα το κλειστό γυμναστήριο του Λυκείου Αγίου Νικολάου.

Xρειάζονται βασικά να τους παραχωρηθεί ένα κλειστό γυμναστήριο, που θα το έχουν για περισσότερες ώρες στην διάθεση τους. 

 

 

 

 

 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιαννακόπουλος για τους οπαδούς της Μακάμπι: «Ελπίζω ότι όλα αυτά είναι μαλ@κ!€$!»-ThemaSports
30/04 @ 15:29

Γιαννακόπουλος για τους οπαδούς της Μακάμπι: «Ελπίζω ότι όλα αυτά είναι μαλ@κ!€$!»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το γεγονός ότι η Μακάμπι θα έχει την στήριξη των οπαδών της στο γήπεδο για το Game 3 (30/4, 20:00), με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Παναθηναϊκός: Όταν ο Χουάντσο απουσιάζει, ο Μήτογλου μπαίνει σε... beast mode και «διαλύει» τις αντίπαλες άμυνες!-ThemaSports
30/04 @ 16:19

Παναθηναϊκός: Όταν ο Χουάντσο απουσιάζει, ο Μήτογλου μπαίνει σε... beast mode και «διαλύει» τις αντίπαλες άμυνες!

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μπορεί να απουσιάζει, όμως ο Ντίνος Μήτογλου έχει αποδείξει μέσα στη σεζόν, πως μπορεί να καλύψει το «κενό» του Ισπανού και ανεξαρτήτως κόπωσης, να πραγματοποιήσει εντυπωσιακές εμφανίσεις!

Συμμετείχε στο πρωινό χαλάρωμα της Μακάμπι ο Μπόλντγουιν!  -ThemaSports
30/04 @ 16:38

Συμμετείχε στο πρωινό χαλάρωμα της Μακάμπι ο Μπόλντγουιν!

Κανονικά στο πρωινό χαλάρωμα της Μακάμπι Τελ Αβίβ συμμετείχε ο Γουέιντ Μπόλντγουιν και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή, για το Game 3 με τον Παναθηναϊκό AKTOR(30/4, 20:00).

Mε υπογραφή Μίροσλαβ Ραΐσεβιτς...-ThemaSports
04/05 @ 16:19

Mε υπογραφή Μίροσλαβ Ραΐσεβιτς...

Όταν ο Άρης επικράτησε της Πρόκομ στον τελικό του Champions Cup με 84-83 και κατέκτησε τον 3ο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας του.

Ο Ελληνοαμερικανός με το άφρο μαλλί-ThemaSports
04/05 @ 23:36

Ο Ελληνοαμερικανός με το άφρο μαλλί

Στις 4 Μαΐου του 1980 η εθνική ομάδα του Ρίτσαρντ Ντουξάιρ φωτογραφίζεται στην πόρτα του αεροσκάφους που θα τους μεταφέρει στο Βεβέ της Ελβετίας για το προκριματικό τουρνουά ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων της Μόσχας.

Ένας ταχυδύναμος γκαρντ, εξαιρετικός σουτέρ με οργανωτικές ικανότητες-ThemaSports
04/05 @ 20:45

Ένας ταχυδύναμος γκαρντ, εξαιρετικός σουτέρ με οργανωτικές ικανότητες

Τη δεκαετία του 80 τρία πράγματα χαρακτήριζαν την εθνική ομάδα της ΕΣΣΔ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ