Οι θέσεις που βάζουν σε σκέψεις τον προπονητή της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για τη 2η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, στρέφουν ουσιαστικά από σήμερα άπαντες στην ΑΕΚ.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Ματίας Αλμέιδα παραμένει η θέση του σέντερ φορ, με τον Λιβάι Γκαρσία και τον Τόμας Φαν Βέερτ να παραμένουν στη λίστα με τους τραυματίες.

Οι δύο παίκτες εξακολουθούν να προπονούνται ατομικά και παραμένει αβέβαιο το αν θα προλάβουν την αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη.

Αν κανένας από τους δύο δεν είναι έτοιμος, τότε το πιθανότερο είναι πως θα παίξει ο Αραούχο ή ο Τσούμπερ στην κορυφή, κάτι που θα επηρεάσει και τις υπόλοιπες θέσεις στην «κίτρινη» επίθεση.

Από εκεί και πέρα, ο Αργεντινός τεχνικός προβληματίζεται για τη θέση του δεξιού μπακ με τον Σιντιμπέ να παίρνει τη θέση του Ρότα, του κεντρικού αμυντικού (ο Μήτογλου να παίζει αντί του Βίντα) αλλά και του δεξιού εξτρέμ (τον Ελίασον να ξεκινάει αντί του Άμραμπατ).

Τη δική του ευκαιρία να ξεκινήσει περιμένει ο Στάνκοβιτς, για να πάρει τα γάντια του βασικού από τον Αθανασιάδη που προέρχεται από μία εξαιρετική εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό.

Πηγή: www.sport-fm.gr

 
 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ρέντη: Πώς η ΕΛΑΣ έφτασε στα ίχνη των ηθικών αυτουργών της δολοφονίας του Λυγγερίδη-ThemaSports
23/04 @ 08:15

Ρέντη: Πώς η ΕΛΑΣ έφτασε στα ίχνη των ηθικών αυτουργών της δολοφονίας του Λυγγερίδη

Μία εγκληματική οργάνωση που δρούσε υπόγεια μέσα στους οργανωμένους οπαδούς και ακροβατούσε μεταξύ χουλιγκανισμού και οργανωμένου εγκλήματος αποκαλύπτεται μέσα από την τετράμηνη έρευνα της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ο «Κοντός», ο Shark, ο «Κοκός» και ο «Ρουμάνος» - Οι 5 ηθικοί αυτουργοί και οι ομάδες εφόδου-ThemaSports
22/04 @ 23:22

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ο «Κοντός», ο Shark, ο «Κοκός» και ο «Ρουμάνος» - Οι 5 ηθικοί αυτουργοί και οι ομάδες εφόδου

Ποια είναι τα 5 πρωταγωνιστικά πρόσωπα - 20 στον βασικό πυρήνα, 40 ενισχύσεις - Πώς έφτασαν σε αυτούς και τι τους αποδίδουν

«Γεια σου κούκλε, τι κάνεις;»: Ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου-ThemaSports
22/04 @ 22:50

«Γεια σου κούκλε, τι κάνεις;»: Ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Με ανάρτησή του στα social media, ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, κατήγγειλε πως έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Πρωταθλητές Ευρώπης τα παιδιά του Πειραιά, υποκλίθηκε όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης στον Ολυμπιακό-ThemaSports
22/04 @ 20:56

Πρωταθλητές Ευρώπης τα παιδιά του Πειραιά, υποκλίθηκε όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης στον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός - Μίλαν 3-0: Πρωταθλητές Ευρώπης τα θρυλικά παιδιά του Πειραιά, υποκλίθηκε όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης στους ερυθρόλευκους μπαλαδόρους

Ένα αδιάφορο παιχνίδι που έμεινε στην «ιστορία»: Η ημέρα που ο Αναστασιάδης έπαιξε με τέσσερις… γκολκίπερ! -ThemaSports
22/04 @ 21:42

Ένα αδιάφορο παιχνίδι που έμεινε στην «ιστορία»: Η ημέρα που ο Αναστασιάδης έπαιξε με τέσσερις… γκολκίπερ!

Πώς ένα Ξάνθη – Ηρακλής μπορεί να μείνει για πάντα γραμμένο στα βιβλία της ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, χωρίς να έχει κρίνει κάτι; Ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει την απάντηση!

Η «Αγία Τριάδα» του Παναθηναϊκού, σκοράρει μόνη της, περισσότερο απ' όλες τις ομάδες των Play Offs! -ThemaSports
22/04 @ 18:51

Η «Αγία Τριάδα» του Παναθηναϊκού, σκοράρει μόνη της, περισσότερο απ' όλες τις ομάδες των Play Offs!

Αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα, θα υπάρχουν τρεις, πολύ συγκεκριμένοι λόγοι, που τον έχουν «εκτοξεύσει» στα Play Offs!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ