Αυτά είναι τα μέτρα κατά της βίας που θα αποφασιστούν σήμερα

Αυτά είναι τα μέτρα κατά της βίας που θα αποφασιστούν σήμερα

Η απαγόρευση στη μετακίνηση φιλάθλων σε αγώνες υψηλού κινδύνου, η επιτήρηση αγώνων από αντιοχλαγωγικές ομάδες της Αστυνομίας, η ανάθεση του ελέγχου των εισερχομένων στα γήπεδα στην Αστυνομία και όχι σε εθελοντές των ομάδων, είναι μερικά από τα μέτρα που αναμένεται να αποφασιστούν κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, στη σκιά των σοβαρών επεισοδίων που σημειώθηκαν την Κυριακή μέσα και έξω από το κλειστό γήπεδο «Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία», στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικό του Κυπέλλου Μπάσκετ Ανδρών ανάμεσα στην Ανόρθωση και τον Απόλλωνα.

Η κυβέρνηση εμφανίζεται αποφασισμένη να πάρει άμεσα μέτρα σε μια προσπάθεια να στείλει το μήνυμα ότι θα δρομολογήσει ενέργειες για πάταξη της βίας σε αθλητικούς χώρους. Αυτό το μήνυμα φρόντισε να στείλει ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος τόνισε ότι αυτά τα φαινόμενα θα πρέπει να αντιμετωπιστούν ολιστικά και προειδοποίησε ότι εάν δεν υπάρξει συμμόρφωση οι αθλητικοί αγώνες θα διεξάγονται χωρίς φιλάθλους. 

Διαβάστε ολόκληρο το σχετικό θέμα από το Tothemaonline.com

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

5 Πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν ξεκινήσεις το δικό σου e-shop

5 Πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν ξεκινήσεις το δικό σου e-shop

Αν σου έχει περάσει έστω και μια φορά από το μυαλό να ανοίξεις e-shop είτε για το έξτρα εισόδημα είτε για να δημιουργήσεις μια επιχείρηση από το μηδέν, σίγουρα ξέρεις ότι δεν είναι και το πιο απλό πράγμα στον κόσμο.