Έντονος ο ΠτΔ για τη βία στα γήπεδα: «Είτε κάποιοι θα συμμορφωθούν, είτε θα γίνονται αγώνες χωρίς κανένα θεατή»

Έντονος ο ΠτΔ για τη βία στα γήπεδα: «Είτε κάποιοι θα συμμορφωθούν, είτε θα γίνονται αγώνες χωρίς κανένα θεατή»

«Ή κάποιοι θα συμμορφωθούν ή θα διεξάγονται οι αθλητικοί αγώνες χωρίς θεατές», τόνισε σήμερα (28/3) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, προσερχόμενος στην τελετή κατάθεσης του θεμέλιου λίθου για το ξωκλήσι του Αγίου Βασιλείου και της Αγίας Αγάπης, στην Αγία Νάπα, και σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι όπως είχε πει ο ίδιος, θα μελετούσε χθες το πόρισμα για τα επεισόδια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε «ναι, το μελέτησα χθες (27/3) το βράδυ και αύριο (29/3) θα έχουμε πολύ συγκεκριμένες αποφάσεις. Αρκετά με όσα απαράδεκτα είδαμε που δεν τιμούν κανένα μας. Αύριο θα ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις».

Διαβάστε ολόκληρο το σχετικό θέμα από το Tothemaonline.com

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Άνοιξε τα χαρτιά του ο Αβέρωφ – Ζητά ψήφο εμπιστοσύνης από τον κόσμο του ΔΗΣΥ

Προεδρικές 2028: Άνοιξε τα χαρτιά του ο Αβέρωφ – Ζητά ψήφο εμπιστοσύνης από τον κόσμο του ΔΗΣΥ

Την απόφαση του να διεκδικήσει τη στήριξη του Δημοκρατικού Συναγερμού για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 ανακοίνωσε επίσημα ο τέως Πρόεδρος του κόμματος, Αβέρωφ Νεοφύτου, ζητώντας ψήφο εμπιστοσύνης από τον κόσμο της παράταξης.