Ο πρώην προπονητής της Εθνικής Κύπρου, Πανίκος Γεωργίου, μίλησε το πρωί της Τρίτης στον Super Sport FM και αναφέρθηκε στην ιστορική νίκη της εθνικής μας ομάδας επί της Ισπανίας με 3-2.

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Ήμουν στον 5ο όροφο του κτιρίου του Φιλελευθέρου. Καθόμουν με τους φίλους δημοσιογράφους Κακουρή, Κυριάκου και Γαβριηλίδη και ήρθε η Εθνική Ισπανίας να κάνει προπόνηση στο γήπεδο του Κύκκου αντί στο Μακάρειο. Ήταν ευκαιρία να τους κατασκοπεύσω. Έβλεπα την προπόνηση, τις στατικές φάσεις, όλα… (γέλια). Όντως ήταν μια φουρνιά παικτών τεράστιων τότε. Είδαμε την προπόνηση, όμως είναι μάρτυρες τα παιδιά που τους είπα ότι μπορούμε να κάνουμε τη ζημιά. Όταν μπήκα στα αποδυτήρια, κοίταξα τον Δημήτρη Ιωάννου και του είπα “χωριανέ σήμερα μπορείς να κάνεις το παιχνίδι της ζωής σου αν μαρκάρεις τον Κίκο”. Και τον… καθάρισε. Είχαμε και τον Μάριο Χαραλάμπους, αλλά ο Κώστας Κώστα ήταν ένας από τους παίκτες που θαύμασα. Σας λέω ειλικρινά, συνάντησα πάρα πολλούς παίκτες στην καριέρα του αλλά αυτός ήταν πρώτος επαγγελματίας. Αγωνιστήκαμε με Παναγιώτου, Κώστα, Πίττα, Ιωάννου, Χαραλάμπους, Μελαναρκίτη, Εγκωμίτη, Σπόλιαριτς, Γκόκιτς, Μαλέκκο, Χριστοδούλου. Έκανα 16 αγώνες με την Εθνική και κάναμε 11 νίκες, 1 ισοπαλία και 4 ήττες. Μπορούσα να προσφέρω και τώρα μπορώ να προσφέρω. Έπρεπε να ρωτηθούμε την γνώμη μας για την Εθνική, έχω τις απόψεις και τη γνώμη μου. Κανένας προπονητής δεν μας ρώτησε την άποψη και τη γνώμη μας».

 
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διεθνής φιλική νίκη της Εθνικής Παίδων Κ-16 -ThemaSports
16/04 @ 19:19

Διεθνής φιλική νίκη της Εθνικής Παίδων Κ-16

Διεθνής φιλική νίκη με ανατροπή για την Εθνική μας ομάδα Παίδων Κ-16.

Αλλαγή ώρας στη σέντρα των αγώνων Κύπρος-Μαυροβούνιο για τις Εθνικές ομάδες Κ-16-ThemaSports
15/04 @ 14:11

Αλλαγή ώρας στη σέντρα των αγώνων Κύπρος-Μαυροβούνιο για τις Εθνικές ομάδες Κ-16

Δύο φιλικούς αγώνες με το Μαυροβούνιο θα δώσει η Εθνική μας ομάδα Παίδων Κ-16.

Αλλαγή στην ώρα έναρξης αγώνων της Εθνικής Ανδρών-ThemaSports
15/04 @ 12:36

Αλλαγή στην ώρα έναρξης αγώνων της Εθνικής Ανδρών

Η UEFA έκανε αποδεκτό το αίτημα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου για να αρχίσουν στις 19:00 και όχι στις 21:45 δύο από τους τρεις εντός έδρας αγώνες της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών στο Nations League που αρχίζει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Χάρηκε διπλά τη νίκη της Εθνικής Παίδων Κ-17 ο Σταύρος Δημοσθένους - Δείτε γιατί-ThemaSports
11/04 @ 18:36

Χάρηκε διπλά τη νίκη της Εθνικής Παίδων Κ-17 ο Σταύρος Δημοσθένους - Δείτε γιατί

Η Εθνική Παίδων Κ-17 της Κύπρου νίκησε πριν από λίγο την Ουκρανία σε φιλικό παιχνίδι με 2-1, με σκόρερ τους Χαράλαμπο Μιχάλα στο 52΄ (πέναλτι) και Σταύρο Δημοσθένους στο 58΄.

Φιλική νίκη της Εθνικής Παίδων Κ-17 επί της Ουκρανίας-ThemaSports
11/04 @ 18:24

Φιλική νίκη της Εθνικής Παίδων Κ-17 επί της Ουκρανίας

Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα, η Εθνική μας ομάδα των Παίδων Κ-17 νίκησε το απόγευμα σε φιλικό αγώνα στο ΑΕΚ Αρένα την Ουκρανία με 2-1.

«Αυτό που πέτυχε η Εθνική ήταν άθλος – Το φούτσαλ στην Κύπρο ψυχορραγεί…»-ThemaSports
11/04 @ 14:55

«Αυτό που πέτυχε η Εθνική ήταν άθλος – Το φούτσαλ στην Κύπρο ψυχορραγεί…»

Ο προπονητής της Εθνικής Φούτσαλ, Άθως Στυλιανού, μίλησε στον Super Sport 104.0.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ