Η Γαλλία τα βρήκε σκούρα, είδε τον Μενιάν να κρατάει το μηδέν στο φινάλε και πέρασε από το ΕΪΡΕ (0-1) για να κάνει το 2/2. Τριάρα της Ολλανδίας στο Γιβραλτάρ (3-0) και… σεφτές για τους «οράνιε».

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Γαλλία επικράτησε 1-0 της σκληροτράχηλης Ιρλανδίας εκτός έδρας, έκανε το 2/2 και συνεχίζει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του δεύτερου ομίλου, στον οποίο βρίσκεται και η Εθνική Ελλάδας.

Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν έχει το απόλυτο και δείχνει ότι εύκολα ή δύσκολα θα τερματίσει στην κορυφή του ομίλου, εφόσον δεν… αυτοκτονήσει παρότι ακόμη είναι νωρίς και υπάρχει δρόμος. Στο +3 από Ελλάδα και Ολλανδία πλέον οι «τρικολόρ», που απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής.

 
 



Σκληρό παιχνίδι από την αρχή με τη Γαλλία να προσπαθεί να απειλήσει και την Ιρλανδία να κρατάει το μηδέν, πηγαίνοντας οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια χωρίς σκορ. Ο Παβάρ στο 50ο λεπτό άνοιξε το σκορ με σουτάρα, κάνοντας το 1-0 για τους Γάλλους, ενώ οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν την πίεση και για δεύτερο γκολ. Από την άλλη, οι Ιρλανδοί έπαιζαν κυρίως στις αντεπιθέσεις και όταν γίνονταν επικίνδυνοι, η άμυνα της Γαλλίας φρόντιζε να εξουδετερώσει όλες τις φάσεις.

Από την άλλη, η Ολλανδία νίκησε με σκορ 3-0 το Γιβραλτάρ, το οποίο έπαιζε με 10 παίκτες από το 51’ και μετά. Η ομάδα του Κούμαν πήρε την πρώτη της νίκη και ισοβαθμεί με την Εθνική Ελλάδος με 3 βαθμούς στη δεύτερη θέση.

Ο Ντεπάι στο 23’ άνοιξε το σκορ, με τον Ακέ στο 50’ να κάνει το 2-0 για την Ολλανδία. Στο 51’ ο Γουόκερ αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα, με το Γιβραλτάρ να αναγκάζεται να τελειώσει το ματς με ποδοσφαιριστή λιγότερο. Η Ολλανδία έφτιαχνε τη μία φάση μετά την άλλη, έφτασε να έχει πάνω από 40 τελικές και τελικά ο Ακέ ξαναχτύπησε στο 83ο λεπτό για το τελικό 3-0.

2ος Όμιλος
Ιρλανδία-Γαλλία 0-1
(50’ Παβάρ)
Ολλανδία-Γιβραλτάρ 3-0
((23’ Ντεπάι, 50’, 83’ Ακέ)
Ρεπό: Ελλάδα


Επόμενη αγωνιστική (16/6):
Ελλάδα-Ιρλανδία 21:45
Γιβραλτάρ-Γαλλία 21:45
Ρεπό: Ολλανδία


Η βαθμολογία

sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κοντά στο «μπαμ» με Ζιντάν! -ThemaSports
19/04 @ 15:20

Κοντά στο «μπαμ» με Ζιντάν!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι ένα... βήμα πριν από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μπάγερν Μονάχου!

«Μάχη» ανάμεσα σε δύο μεγαθήρια της Πρέμιερ Λιγκ για τον Μουσιάλα!-ThemaSports
19/04 @ 14:26

«Μάχη» ανάμεσα σε δύο μεγαθήρια της Πρέμιερ Λιγκ για τον Μουσιάλα!

«Μάχη» αγγλικών ομάδων για τον Τζαμάλ Μουσιάλα.

Τυχαίο ή ο... ορισμός της «σπόντας»; Η ανάρτηση της Γιουνάιτεντ μετά τον αποκλεισμό της Σίτι-ThemaSports
18/04 @ 23:27

Τυχαίο ή ο... ορισμός της «σπόντας»; Η ανάρτηση της Γιουνάιτεντ μετά τον αποκλεισμό της Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει μόλις αποκλειστεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης και δεν θα κάνει όλο τον δρόμο στο φετινό Champions League, ώστε να βρεθεί στο Wembley. Απεναντίας, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι εκεί για το Κύπελλο Αγγλίας. Και θέλησε να το... υπενθυμίσει, παρότι και οι «πολίτες» βρίσκονται στους «4» του ίδιου θεσμού!

Καταργούνται οι επαναληπτικοί του Κυπέλλου Αγγλίας από τη σεζόν 2024-25!-ThemaSports
18/04 @ 16:42

Καταργούνται οι επαναληπτικοί του Κυπέλλου Αγγλίας από τη σεζόν 2024-25!

Οι επαναληπτικοί του Κυπέλλου Αγγλίας θα καταργηθούν από τον πρώτο γύρο την επόμενη σεζόν ως μέρος μιας εξαετούς συμφωνίας με την Premier League για την ενίσχυση της εγχώριας διοργάνωσης, ανακοίνωσε σήμερα (18/4) η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FA).

Καταγγελία για ρατσιστικές προσβολές των οπαδών της Μπαρτσελόνα στον Ντεμπελέ!-ThemaSports
18/04 @ 15:15

Καταγγελία για ρατσιστικές προσβολές των οπαδών της Μπαρτσελόνα στον Ντεμπελέ!

Επιστολή στην UEFA με καταγγελίες για ρατσιστικές προσβολές οπαδών της Μπαρτσελόνα στον Ουσμάν Ντεμπελέ έστειλε η Παρί Σεν Ζερμέν.

«Encara Messi»: Όταν ο Μέσι «ντύθηκε» για πρώτη φορά, Μαραντόνα! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
18/04 @ 14:17

«Encara Messi»: Όταν ο Μέσι «ντύθηκε» για πρώτη φορά, Μαραντόνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

18 Aπριλίου 2007: Ο Λιονέλ Μέσι, αποφασίζει ότι έχει έρθει η στιγμή να περάσει στους αιώνες. Πως; Προσφέροντας στο κοινό, την «μοντέρνα» εκδοχή της μυθικής κούρσας του Ντιέγκο Μαραντόνα κόντρα στην Αγγλία, στην αναμέτρηση με τη Χετάφε.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ