Η Αυστρία πήρε τη νίκη 2-1 με ανατροπή κόντρα στην Εσθονία, η οποία προηγήθηκε στο σκορ. Πρώτη νίκη για την Σουηδία στα προκριματικά με 5-0 επί του Αζερμπαϊτζάν.

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Σκούρα» τα βρήκε απέναντι στην Εσθονία η Αυστρία, η οποία όμως, στο τέλος κατάφερε να πανηγυρίσει την δεύτερη της νίκη στον 6ο προκριματικό όμιλο. Οι Αυστριακοί επικράτησαν 2-1 των Εσθονών με ανατροπή. Την ίδια στιγμή η Σουηδία συνέτριψε με 5-0 το Αζερμπαϊτζάν παίρνοντας την πρώτη της νίκη στον όμιλο.

Στο Λιντς, η Αυστρία στο 17ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ καθώς ο Γκρέγκοριτς δεν μπόρεσε να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι. Αντίθετα, η Εσθονία στο 25ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Σάπινεν.

 



Οι γηπεδούχοι, όμως δεν το έβαλαν κάτω. Αν και συνάντησαν έντονες δυσκολίες κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή. Στο 68ο λεπτό ο Κάινζ έκανε το 1-1. Οι Αυστριακοί αύξησαν ακόμη περισσότερο την πίεσή τους για να πετύχουν το δεύτερο τους γκολ το οποίο θα τους έδινε τη νίκη. Και αυτό -τελικά- ήρθε στο 88ο λεπτό με τον Γκρέγκοριτς, που είχε χάσει το πέναλτι, να σκοράρει και να δίνει την δεύτερη νίκη στους Αυστριακούς.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Σουηδία κατάφερνε να πάρει την πρώτη της νίκη στον όμιλο, μετά την ήττα της από το Βέλγιο στην πρώτη αγωνιστική. Οι Σουηδοί χρειάστηκαν ένα γκολ στο 38ο λεπτό για να «σπάσουν» την άμυνα του Αζερμπαϊτζάν, το οποίο προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε να κάνει… χαλάστρα στους Σκανδιναβούς, και μετά να γίνουν εύκολα τα πράγματα.

Ο Φόρσμπεργκ άνοιξε το σκορ για τους Σουηδούς οι οποίοι, χωρίς να φορτσάρουν διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 65ο λεπτό με ένα αυτογκόλ του Μουσταφατζά, όταν η μπάλα χτύπησε πάνω του και άλλαξε πορεία. Το 3-0 το έκανε ο Γιούκερες στο 79ο λεπτό, ο Κάρλσον στο 88ο λεπτό το 4-0 και το τελικό 89ο λεπτό ο Ελάνγκα το τελικό 5-0.

Η επόμενη αγωνιστική (3η)

Σάββατο, 17/06/2023
Αζερμπαϊτζάν - Εσθονία (19:00)
Βέλγιο - Αυστρία (21:45)

Η Βαθμολογία
Αυστρία 6 (6-2)
Βέλγιο 3 (3-0) (1 αγώνα)
Σουηδία 3 (5-3)
Εσθονία 0 (1-2) (1 αγώνα)
Αζερμπαϊτζάν 0 (1-9)

sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην επιφάνεια οι συνομιλίες για το γκολ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ στο clasico: «Δεν έχουμε απόδειξη ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
23/04 @ 11:04

Στην επιφάνεια οι συνομιλίες για το γκολ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ στο clasico: «Δεν έχουμε απόδειξη ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποια η συνομιλία μεταξύ διαιτητή και VAR για την μη κατακύρωση του γκολ του Λαμίν Γιαμάλ στο Ρεάλ-Μπαρτσελόνα.

Νότιγχαμ: Σκέψεις για μήνυση κατά Νέβιλ για τα περί «μαφιόζικης συμμορίας»-ThemaSports
23/04 @ 10:51

Νότιγχαμ: Σκέψεις για μήνυση κατά Νέβιλ για τα περί «μαφιόζικης συμμορίας»

Η Νότιγχαμ Φόρεστ σκέφτεται να κινηθεί νομικά κατά του Sky Sports για την δήλωση του Νέβιλ περί «μαφιόζικης συμμορίας».

ΙΝΤΕΡ: Η νύχτα έγινε μέρα στο Μιλάνο για την κατάκτηση του Σκουντέτο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
23/04 @ 09:50

ΙΝΤΕΡ: Η νύχτα έγινε μέρα στο Μιλάνο για την κατάκτηση του Σκουντέτο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Χιλιάδες φίλοι της Ίντερ ξεχύθηκαν στους δρόμους του Μιλάνου για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του σκουντέτο, στήνοντας ένα μεγάλο πάρτι στην Πιάτσα ντελ Ντουόμο.

Το πιο… γλυκό πρωτάθλημα: Η Ίντερ κατατρόπωσε τη Μίλαν με 2-1 και «ράβει» δεύτερο αστέρι!  -ThemaSports
22/04 @ 23:47

Το πιο… γλυκό πρωτάθλημα: Η Ίντερ κατατρόπωσε τη Μίλαν με 2-1 και «ράβει» δεύτερο αστέρι!

Τα δύο «μεγαθήρια» του Μιλάνου έδωσαν «μάχη» στο Σαν Σίρο, με την Ίντερ να βγαίνει θριαμβεύτρια και ταυτόχρονα να κατακτά τη Serie A και μαθηματικά (22/04, 2-1). Πλέον η «νερατζούρο» φανέλα θα κοσμείται και με ένα δεύτερο ολόχρυσο αστέρι, συμβολίζοντας τα 20 συνολικά πρωταθλήματα Ιταλίας που φτάνει η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι πρωταθλητές, ενώ με 9 οι «ροσονέρι».

Youth League: Η χρυσή Βίβλος του θεσμού-ThemaSports
22/04 @ 20:55

Youth League: Η χρυσή Βίβλος του θεσμού

Ο Ολυμπιακός μπήκε στο κλαμπ των κατακτητών του Youth League με τη νίκη του επί της Μίλαν στον τελικό.

Ανατροπή με Τσάβι; Το ξανασκέφτεται και ίσως συνεχίσει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα-ThemaSports
22/04 @ 13:39

Ανατροπή με Τσάβι; Το ξανασκέφτεται και ίσως συνεχίσει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα

Αλλαγή δεδομένων ίσως υπάρξει σχετικά με τον προπονητή της Μπαρτσελόνα καθώς ο Τσάβι φαίνεται ότι τώρα κάνει δεύτερες σκέψεις σχετικά με την αποχώρησή του.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ