Ακολουθήστε μας στο Google news
Το «τριφύλλι» εκπροσώπησαν ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος του, Γιάννης Αλαφούζος αλλά και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, καταγράφοντας τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν από την ΚΕΔ αλλά και την ΕΠΟ πάνω στο θέμα.
Εκεί, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός μέσω του Γιάννη Αλαφούζου επέμεινε στην επιλογή ελίτ διαιτητών από τα δέκα καλύτερα πρωταθλήματα ή έστω στον ερχομό ρέφερι Α' κατηγορίας. Κάτι για το οποίο «φωνάζει»… αδιάλειπτα και σταθερά, δηλαδή…
Από την άλλη πλευρά, ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΠΑΕ ήταν απόλυτος σε ό,τι αφορά την προέλευσή τους. Ξεκαθαρίζοντας πως, για να μην έχουμε «φαινόμενα Νταμπάνοβιτς», θα πρέπει να αποκλειστούν… διά ροπάλου εκπρόσωποι υποανάπτυκτων - ποδοσφαιρικά – χωρών!
Επίσης, ο Παναθηναϊκός πρότεινε να ζητηθεί η συνδρομή της UEFA αλλά και της FIFA τόσο για την εξεύρεση όσο και την προστασία των διαιτητών που θα σφυρίξουν στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν από τους πρώτους που πήραν τον λόγο στη συνάντηση, προτού αποχωρήσει γύρω στις 13:00 όπως είχε ενημερώσει
Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι ο «ισχυρός άνδρας» των «πράσινων» επισήμανε επίσης πως είχε επικοινωνία επί προσωπικού με «υψηλά κλιμάκια» της UEFA, θέλοντας να αποσαφηνίσει το τοπίο.
Ωστόσο, σε αυτή του μεταφέρθηκε η δυσκολία, αλλά και η αρνητική διάθεση που υπάρχει από αρκετούς ρέφερι επιπέδου UEFA ελίτ να έρθουν στην Ελλάδα!
sport-fm.gr