Ο Λούκα Μόντριτς απάντησε αρνητικά στην Αλ Νασρ και θέλει να αποσυρθεί από τα γήπεδα φορώντας τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο, αλλά ο 37χρονος Κροάτης σταρ δεν θέλει να ακολουθήσει το παράδειγμα του Κριστιάνο Ρονάλντο.
Η συνεργασία του με τη «βασίλισσα» θα μπορούσε κάλλιστα να παραταθεί για μια σεζόν, όπως απαιτεί η πολιτική των «μερένγκες» και ειδικά από τη στιγμή που ο Κροάτης μέσος παραμένει αποτελεσματικός.
Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας έχει καταθέσει στον Μόντριτς πρόταση για το καλοκαίρι για συμβόλαιο 2,5 ετών και συνολικών αποδοχών 40 εκατ. ευρώ το ίδιο διάστημα, αλλά ο νικητής της Χρυσής Μπάλας το 2018 έχει ήδη εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στη Ρεάλ για μια ακόμη σεζόν.
«Ο Τύπος πάντα γράφει διάφορα σενάρια, αλλά το έχω πει και θα το πω ξανά. Θέλω να μείνω και τη νέα σεζόν στην Ρεάλ και αν όλα πάνε καλά στόχος μου είναι ν' αποσυρθώ στο Μπερναμπέου φορώντας τη φανέλα της ομάδας που αγάπησα όσο καμιά», τόνισε σχετικά ο Μόντριτς.
sdna.gr
Διαβάζοντας τις ειδήσεις που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο, κατά το τελευταίο 24ωρο, ήρθε στο μυαλό μας, εκείνη πολύκροτη δήλωση του τέως προέδρου της Δημοκρατίας. Ήταν πριν από 5 χρόνια, στην καθιερωμένη εκδήλωση των αρίστων της ΕΑΚ (Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου).
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/05 @ 10:50
Ρεπορτάζ στη Γαλλία αναφέρει ότι η Μαρσέιγ είναι σε διαδικασία επαφών τοσο με την Τσέλσι όσο και με τον Γουέσλι Φοφανά, για την πραγματοποίηση της μεταγραφής, που δείχνει να είναι θέμα ωρών.
13/05 @ 09:05
Βαρύ το κλίμα για Βινίσιους και Ροντρίγκο στη Ρεάλ και μένει να φανεί αν μπορεί να το αλλάξει ο Τσάμπι Αλόνσο.
12/05 @ 23:51
Την πρώτη της ήττα μετά από 19 αγωνιστικές γνώρισε η Ρόμα, με την Αταλάντα να λυγίζει την ομάδα του Ρανιέρι (2-1) και να κλειδώνει μια θέση στο Champions League της νέας σεζόν.
13/05 @ 13:55
Ο τελικός του Europa League μεταξύ της Τότεναμ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα διεξαχθεί στο «Σαν Μαμές», στην έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο.
12/05 @ 18:37
Ένα από τα εντυπωσιακότερα γκολ που έχουν δει ποτέ, έβαλε ο Σαντιάγκο Μοντιέλ της αργεντίνικης Ιντεπεντιέντε!
12/05 @ 21:45
Ο Τσάμπι Αλόνσο από τον Οκτώβριο του 2022, όταν και ανέλαβε την Μπάγερ Λεβερκούζεν, κατέρριψε ουκ ολίγα ρεκόρ βάζοντας την σφραγίδα του στη γερμανική ομάδα. Το SDNA με αφορμή την επικείμενη μεταπήδηση του Βάσκου τεχνικού στη Ρεάλ Μαδρίτης καταγράφει το χρονικό της γιγάντωσης των «Ασπιρίνων» υπό την καθοδήγηση του.
BEST OF THEMASPORTS