Οι παίκτες της Εθνικής Κύπρου που ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ στις ομάδες τους και δεν ταξίδεψαν για το ματς με Αρμενία

Οι παίκτες της Εθνικής Κύπρου που ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ στις ομάδες τους και δεν ταξίδεψαν για το ματς με Αρμενία

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έδωσε το πρωί της Δευτέρας η ιστοσελίδα της ΚΟΠ τρεις παίκτες που ήταν στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών Κύπρου για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σκωτία, δεν είναι με την αποστολή της Εθνικής μας για τον αυριανό φιλικό αγώνα με την Αρμενία.

«Δεν υπολογίζονται για τον αυριανό αγώνα οι Νικόλας Ιωάννου, Αλεξάντερ Γκόκιτς και Γρηγόρης Κάστανος οι οποίοι, όπως είχε διευθετηθεί πριν τον αγώνα με την Σκωτία κατόπιν άδειας του προπονητή, επέστρεψαν στις ομάδες τους» αναφέρει χαρακτηριστικά η ενημέρωση.

Διαβάστε: 

Στην Αρμενία η Εθνική Ανδρών Κύπρου - Σήμερα ολοκληρώνεται η προετοιμασία για το φιλικό

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ολυμπιακός: Χαμός στο “νοικιάστηκε”, βροχή τα λουλούδια για τον Γιώργο Μπαρτζώκα (BINTEO)

Ολυμπιακός: Χαμός στο “νοικιάστηκε”, βροχή τα λουλούδια για τον Γιώργο Μπαρτζώκα (BINTEO)

Ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει την κατάκτηση ακόμη ενός πρωταθλήματος επί των ημερών του Γιώργου Μπαρτζώκα και των αδερφών Αγγελόπουλου και το γιόρτασε στα μπουζούκια υπό τους ήχους της Κατερίνας Λιόλιου. Ασφαλώς την τιμητική του είχε το “νοικιάστηκε”.