Πετυχαίνοντας τρία γκολ στο τελευταίο 20λεπτο, το απίθανο Καζακστάν τούμπαρε τη Δανία (3-2) και πανηγύρισε μία τεράστια νίκη στα προκριματικά του Euro 2024!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μία απίθανη νίκη πανηγύρισε κόντρα στη Δανία το Καζακστάν (3-2)!

Το σύνολο του Μαγκομέντ Αντιέβ πέτυχε τρία τέρματα από το 73' έως και το 89' και πήρε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα απέναντι στους Σκανδιναβούς!

Έτσι, οι Καζάκοι έβαλαν... φωτιά στον 8ο όμιλο, στον οποίο βρίσκεται και η Σλοβενία των Βέρμπιτς, Τσέριν, Σπόραρ και Κούρτιτς, με τέσσερις ομάδες να ισοβαθμούν στην κορυφή, έχοντας από τρεις βαθμούς!

Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 21’, με τον Χόιλουντ να παίρνει ωραία πάσα από τον Κιάερ και με φανταστικό πλασέ να νικά τον Σάτσκι για το 1-0!

Στο 36’, ο επιθετικός της Αταλάντα βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, διευρύνοντας το προβάδισμα της ομάδα του. Ο 20χρονος σέντερ φορ ευνοήθηκε από τις κόντρες και με ψύχραιμο τελείωμα έκανε το 2-0, με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στην ανάπαυλα.

Όλα έδειχναν πως η αναμέτρηση είχε κριθεί, μέχρι το 72’, όταν και ο διαιτητής του αγώνα, Νόβακ Σίμουνιτς, είδε χέρι σε προσπάθεια του Βιντ να απομακρύνει την μπάλα, δείχνοντας την άσπρη βούλα. Ο Ζαϊτνουντίνοφ ήταν εύστοχος στην εκτέλεση, βάζοντας ξανά το Καζακστάν στο παιχνίδι.

Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 86', ο Ταγκιμπέργκεν έγινε αποδέκτης της μπάλας εκτός περιοχής, και με ένα απίθανο σουτ από τα 30 μέτρα, νίκησε τον Σμάιχελ, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα.

Στο 89', οι γηπεδούχοι έφεραν... τούμπα το ματς, με τον Βορογκόφσκι να βρίσκει με υπέροχη σέντρα τον Αϊμπέτοφ, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά από κοντά έκανε το 3-2.

Στα τελευταία λεπτά, η Δανία δεν κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης, με τον Αϊμπέτοφ, μάλιστα, να παίρνει νωρίτερα την άγουσα προς τα αποδυτήρια για σκληρό φάουλ. Το Καζακστάν διαχειρίστηκε άψογα το προβάδισμά του και να παίρνει μία σπουδαία νίκη!

Πηγή: sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Παίδων Κ-17 ενόψει της συμμετοχής της στο EURO-ThemaSports
26/04 @ 20:34

Νέα κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Παίδων Κ-17 ενόψει της συμμετοχής της στο EURO

Με δύο προπονήσεις συνεχίζεται την ερχόμενη εβδομάδα η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων Κ-17 ενόψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του EURO 2024.

ΚΟΠ: Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO Κ-17-ThemaSports
23/04 @ 10:15

ΚΟΠ: Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO Κ-17

Σε ρυθμούς EURO under-17, τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση που θα φιλοξενήσει η Κύπρος με τη συμμετοχή των αυριανών αστέρων του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων Κ17 (κλήση)-ThemaSports
19/04 @ 15:55

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων Κ17 (κλήση)

Ένα περίπου μήνα πριν την έναρξη της τελικής φάσης του EURO U-17 και η Εθνική μας ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία με εβδομαδιαίες προπονήσεις.

Ήττα για την Εθνική Παίδων Κ16 από το Μαυροβούνιο σε φιλικό αγώνα-ThemaSports
18/04 @ 21:24

Ήττα για την Εθνική Παίδων Κ16 από το Μαυροβούνιο σε φιλικό αγώνα

Η Εθνική μας ομάδα των Παίδων Κ16 ηττήθηκε σε φιλικό αγώνα από το Μαυροβούνιο με 2-0. Ο αγώνας έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας.

ΕΟΚΑΝ: Επίσημη ενημέρωση από FIFA πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα από παίκτη της Εθνικής Ελλάδας-ThemaSports
18/04 @ 18:54

ΕΟΚΑΝ: Επίσημη ενημέρωση από FIFA πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα από παίκτη της Εθνικής Ελλάδας

Ο ΕΟΚΑΝ ενημερώθηκε επίσημα από την FIFA πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ανδρών.

Κλείστε θέση στους αγώνες της τελικής φάσης του UEFA EURO U17 2024!-ThemaSports
18/04 @ 10:56

Κλείστε θέση στους αγώνες της τελικής φάσης του UEFA EURO U17 2024!

Η έναρξη του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού γεγονότος που έγινε ποτέ στην Κύπρο πλησιάζει!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ