Ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε για τα βήματα μπροστά που έχει κάνει η Εθνική Ελλάδας, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του φιλικού με τη Λιθουανία.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τους υψηλούς στόχους που έχει η Εθνική ομάδα στα προκριματικά του Euro τόνισε ο Πέτρος Μάνταλος, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του φιλικού με τη Λιθουανία.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για το πώς αισθάνεται που θα αγωνιστεί στην OPAP Arena με τη φανέλα της Εθνικής και όχι με εκείνη της ΑΕΚ: «Νιώθω όμορφα πάντα, γνώριμο το γήπεδο».

Για το τι περιμένει να βελτιωθεί σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση: «Να μαζέψουμε περισσότερους βαθμούς από την προηγούμενη διοργάνωση. Στα παιχνίδια που είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλο να καταφέρουμε να πάρουμε τους βαθμούς και στο τέλος να είμαστε στις πρώτες δύο θέσεις ώστε να πάμε κατευθείαν στο Euro».

Για το ματς κόντρα στο Γιβραλτάρ: «Είχαμε ένα καλό παιχνίδι, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο αποτελεσματικοί. Να σκοράραμε περισσότερα γκολ που ίσως και αυτά παίξουν το ρόλο τους. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, μπορούμε και καλύτερα. Γι' αυτό δουλεύουμε, ώστε σε κάθε παιχνίδι να είμαστε καλύτεροι»

Για την πορεία της Εθνικής ομάδας την τελευταία δεκαετία: «Δεν ήταν η καλύτερη στιγμή όταν πρωτοήρθα. Είμαστε εκτός διοργανώσεων την τελευταία 10ετία μπορεί να καταλάβει κανείς ότι δεν ήταν καλά τα πράγματα. Η Εθνική έχει μπει σε σειρά και βρίσκεται όλο και πιο κοντά σε μία μεγάλη διοργάνωση».

Για το αν θα προτιμούσε η Εθνική να έχει δεύτερο διαδοχικό επίσημο ματς: «Δεν έχει σημασία. Θα φορέσουμε το εθνόσημο, δεν έχει σημασία αν είναι φιλικό ή επίσημο, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, ώστε να συνεχίσουμε το σερί και τον Ιούνιο να είμαστε ψυχολογικά έτοιμοι. Τα επόμενα δύο παιχνίδια τα έχω πολύ σημαντικά».

Πηγή: sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η άγνοια της ΕΠΟ για το θετικό δείγμα Έλληνα διεθνή, οι συνεχόμενοι έλεγχοι και τα επόμενα βήματα-ThemaSports
17/04 @ 17:07

Η άγνοια της ΕΠΟ για το θετικό δείγμα Έλληνα διεθνή, οι συνεχόμενοι έλεγχοι και τα επόμενα βήματα

Από την ΕΠΟ δηλώνουν πως δεν έχουν κάποια επίσημη ενημέρωση, προς το παρόν, για θετικό δείγμα Έλληνα διεθνή. Οι συνεχόμενοι έλεγχοι σε ξενοδοχείο, προπονήσεις και τα επόμενα βήματα.

ΒΙΝΤΕΟ: Τα τέρματα της Εθνικής Παίδων Κ-16 στο νικηφόρο 2-1 με το Μαυροβούνιο-ThemaSports
17/04 @ 10:53

ΒΙΝΤΕΟ: Τα τέρματα της Εθνικής Παίδων Κ-16 στο νικηφόρο 2-1 με το Μαυροβούνιο

Η Εθνική μας ομάδα Παίδων Κ-16 νίκησε με ανατροπή 2-1 το Μαυροβούνιο στο πρώτο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας.

Διεθνής φιλική νίκη της Εθνικής Παίδων Κ-16 -ThemaSports
16/04 @ 19:19

Διεθνής φιλική νίκη της Εθνικής Παίδων Κ-16

Διεθνής φιλική νίκη με ανατροπή για την Εθνική μας ομάδα Παίδων Κ-16.

Αλλαγή ώρας στη σέντρα των αγώνων Κύπρος-Μαυροβούνιο για τις Εθνικές ομάδες Κ-16-ThemaSports
15/04 @ 14:11

Αλλαγή ώρας στη σέντρα των αγώνων Κύπρος-Μαυροβούνιο για τις Εθνικές ομάδες Κ-16

Δύο φιλικούς αγώνες με το Μαυροβούνιο θα δώσει η Εθνική μας ομάδα Παίδων Κ-16.

Αλλαγή στην ώρα έναρξης αγώνων της Εθνικής Ανδρών-ThemaSports
15/04 @ 12:36

Αλλαγή στην ώρα έναρξης αγώνων της Εθνικής Ανδρών

Η UEFA έκανε αποδεκτό το αίτημα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου για να αρχίσουν στις 19:00 και όχι στις 21:45 δύο από τους τρεις εντός έδρας αγώνες της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών στο Nations League που αρχίζει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Χάρηκε διπλά τη νίκη της Εθνικής Παίδων Κ-17 ο Σταύρος Δημοσθένους - Δείτε γιατί-ThemaSports
11/04 @ 18:36

Χάρηκε διπλά τη νίκη της Εθνικής Παίδων Κ-17 ο Σταύρος Δημοσθένους - Δείτε γιατί

Η Εθνική Παίδων Κ-17 της Κύπρου νίκησε πριν από λίγο την Ουκρανία σε φιλικό παιχνίδι με 2-1, με σκόρερ τους Χαράλαμπο Μιχάλα στο 52΄ (πέναλτι) και Σταύρο Δημοσθένους στο 58΄.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ