Ένταση έξω από το «Ελευθερία» με αστυνομία και οπαδούς - Πέτρες και δακρυγόνα

Ένταση έξω από το «Ελευθερία» με αστυνομία και οπαδούς - Πέτρες και δακρυγόνα

Ένταση σημειώθηκε έξω από την κλειστή αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία», όπου διεξάγεται ο πρώτος ημιτελικός στο μπάσκετ ανάμεσα στον Απόλλωνα και την Ανόρθωση, μεταξύ οπαδών της Λεμεσιανής ομάδας και της αστυνομίας.

Υπήρξε ρίψη δακρυγόνων από την Αστυνομία και πετροβολισμός από μικρή μερίδα οπαδών, όμως ευτυχώς η κατάσταση εκτονώθηκε και οι οπαδοί του Απόλλωνα μπήκαν κανονικά στο γήπεδο, αφού πρώτα έγινε ο απαραίτητος έλεγχος στις εισόδους από την αστυνομία.

Να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, έπεσαν πέτρες και δακρυγόνα στο ΟΒ VAN που είναι έξω από το γήπεδο για την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα, με αποτέλεσμα η μετάδοση να διακοπεί προσωρινά.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Το... χουνέρι του Ντούσαν Κέρκεζ στον Γιάννη Αναστασίου

Το... χουνέρι του Ντούσαν Κέρκεζ στον Γιάννη Αναστασίου

Με «ήρωα» τον Γιουμπιτάνα στο 90+5’ ο Ατρόμητος «πάγωσε» χθες το Αγρίνιο και άφησε τον Παναιτωλικό με το παράπονο, αφού ισοφάρισε στην τελευταία φάση της αναμέτρησης για το τελικό 1-1, για την πρεμιέρα των playouts της Stoiximan Super League.

BEST OF THEMASPORTS