Μετά από ένα περίπου μήνα αδράνειας, λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής μας ομάδας U17, το παγκύπριο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης ΟΠΑΠ Κύπρου επαναρχίζει με τη διεξαγωγή της 12ης αγωνιστικής.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Και οι τρεις αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή. Ο πρωτοπόρος ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει στο ολυμπιακό κολυμβητήριο Λεμεσού (14:15), τον Ναυτικό Όμιλο Μέσα Γειτονιάς και είναι το φαβορί για τη νίκη (διαιτητές: Φιλίππου, Τετζαλίδης). Στο ολυμπιακό κολυμβητήριο Λεμεσού θα γίνει και η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ναυτικό Όμιλο Αμμοχώστου και τον Ναυτικό Όμιλο Λευκωσίας (10:00), σε ένα παιγνίδι ανοικτό για κάθε αποτέλεσμα (διαιτητές: Βεντούρης, Μαντάς). Ο τρίτος αγώνας θα γίνει στο «Ευαγόρας Παλληκαρίδης», μεταξύ του Ναυτικού Ομίλου Πάφου και του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας, με τους φιλοξενούμενους να έχουν το προβάδισμα στα προγνωστικά (διαιτητές: Σούλος, Τετζαλίδης).
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: ΑΠΟΕΛ (9αγ) 27, Ν.Ο. Λεμεσού (10αγ.) 27, Ν.Ο. Λάρνακας (10 αγ.) 18, Ν.Ο. Λευκωσίας, (9 αγ.) 9, Ν.Ο. Μέσα Γειτονιάς (9 αγ.) 9, Ν.Ο. Αμμοχώστου (10αγ.) 7, Ν.Ο. Πάφου (9αγ.) 0.
Τα τελευταία 24ωρα, που η ομάδα αποκλείστηκε από την διοργάνωση του κυπέλλου, επανήλθε το κλίμα εσωστρέφειας στις τάξεις της μεγάλης οικογένειας του Απόλλωνα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
08/05 @ 10:57
Τεράστια ικανοποίηση άφησαν στους προπονητές και προπονήτριες των Ακαδημιών των Γυμναστικών μας Συλλόγων, τα αποτελέσματα των 70ών Παγκύπριων Αγώνων Στίβου Γυμνασίων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 5 Μαΐου 2025, στο «Τσίρειο» Στάδιο Λεμεσού.
06/05 @ 12:41
Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΚΟΑ, ενημερώνει ότι έχει αποφασίσει το διορισμό Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή, αλλά και για το ότι έχει ολοκληρώσει τις διαδικασίες για την επανεξέταση πλήρωσης της θέσης του Γενικού Διευθυντή.
05/05 @ 09:22
Ο τελευταίος μήνας της άνοιξης, ο Μάιος, είναι κάθε χρόνο ένας αρκετά σημαντικός μήνας για τους αθλητές και τις αθλήτριες του στίβου σε όλο τον κόσμο, καθώς αρχίζουν πιο έντονη αγωνιστική δράση, μετά την πολύμηνη και επίπονη προετοιμασία τους, για το «βασικό μενού» της χρονιάς, το οποίο διεξάγεται τους καλοκαιρινούς μήνες.
05/05 @ 09:10
Για δεύτερη φορά, στα τρία χρόνια παρουσίας του στο Πανεπιστήμιο της Βαλτιμόρης (UMBC), ο Ιωσήφ - Μιχάλης Παπά αναδεικνύεται χρυσός πρωταθλητής στην περιφέρεια του Πανεπιστημίου του, την America East.
05/05 @ 08:58
Η εντυπωσιακή παρουσία τής Βαλεντίνας Σάββα, με τη φανέλα του πανεπιστημίου Μπέρκλι της Καλιφόρνια, συνεχίστηκε και το βράδυ του Σαββάτου 3 Μαΐου 2025, καθώς έριξε άλλη μία τεράστια βολή πέραν των 69 μέτρων.
03/05 @ 20:36
Αδιανόητη ανατροπή από την Σαντ Αντρέου, που με buzzer beater της Άντον νίκησε 9-8 τη Σαμπαντέλ στον τελικό και κέρδισε το πρώτο Champions League της ιστορίας της.
BEST OF THEMASPORTS