Στο Μαϊάμι βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς, εν όψει της συμμετοχής του στο τουρνουά ATP 1000 της πόλης. Ο Έλληνας τενίστας, νούμερο 3 της παγκόσμιας κατάταξης, προπονήθηκε για λίγο με τον Κάρλος Αλκαράθ, που βρίσκεται στο νούμερο 1. Μάλιστα, την σύντομη αναμέτρηση των δύο κορυφαίων αθλητών των κορτ παρακολούθησαν και εκατοντάδες θεατές.
Αντίπαλος του «Στεφ» το Σάββατο στον δεύτερο γύρο θα είναι ο Ρισάρ Γκασκέ, ο 36χρονος Γάλλος, νούμερο 40 στην ATP, ο οποίος νίκησε στον πρώτο γύρο του τουρνουά τον Βρετανό Κρίστοφερ Ο'Κόνελ με 2-1 σετ (6-4, 3-6, 6-1).
Ασταμάτητος Γιάνικ Σίνερ, ξεπέρασε με 3-0 σετ το εμπόδιο του πολύπειρου Νόβακ Τζόκοβιτς και πανηγύρισε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του φετινού Wimbledon!
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν εμφανίστηκε στην καθιερωμένη προπόνηση πριν τον ημιτελικό του Wimbledon, εντείνοντας τις φήμες για τραυματισμό που ίσως επηρεάσει τη συμμετοχή του απέναντι στον Σίνερ
Νόλε θα πει… αλύγιστος: ο Άλεξ Ντε Μινόρ προηγήθηκε στα σετ, έπαιξε τένις υψηλού επιπέδου, όμως ο 38χρονος Σέρβος «γύρισε» το ματς και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Γουίμπλεντον και 63η «οκτάδα» Grand Slam της καριέρας του!