Τριάρα της Μικτής Λεμεσού επί της Μικτής Λευκωσίας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τριάρα της Μικτής Λεμεσού επί της Μικτής Λευκωσίας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ανάρτηση από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου...

«ΜΙΚΤΗ ΛΕΜΕΣΟΥ Vs MΙΚΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 3-1

Με εντυπωσιακό τρόπο πέρασε στον Μεγάλο Τελικό ΜΙΚΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ της ΚΟΕΠ, η μόνιμη κάτοχος του τροπαίου Μικτή Ερασιτεχνικού ΛΕΜΕΣΟΥ, πετυχαίνοντας σπουδαία νίκη με 3-1, κόντρα στην Μικτή Ερασιτεχνικού Λευκωσίας.

Τον αγώνα που διεξήχθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Αραδίππου, τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην Βουλευτής Λάρνακας κ. Γεώργιος Προκοπίου, το πρώην Μέλος του Δ. Σ. του ΚΟΑ κ. Τάσος Προκοπίου, ο πρώην Διεθνής Διαιτητής κ. Παναγιώτης Γερασίμου καθώς επίσης σύσσωμο το Δ.Σ. της ΚΟΕΠ.

Παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό που είχε και από τις δύο ομάδες, ο αγώνας ήταν αθλητοπρεπέστατος και κύλισε μέσα στα πλαίσια του αλληλοσεβασμού.

Η άνετη επικράτηση της ΜΙΚΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ, συνοδεύτηκε από μιά σπουδαία απόδοση των ποδοσφαιριστών της, οι οποίοι επέδειξαν πάθος, δύναμη και δίψα για την νίκη, σε ολόκληρο το 90λεπτο.

Τα γκολ για την νικήτρια ομάδα της Λεμεσού πέτυχαν οι Ανδρέας Νικολάου (Σιαολίν) και
Ιγνάτιος Μόζορας (2) ενώ για την ομάδα της Λευκωσίας ο Αλέξης Χαραλάμπους.

Στο τέλος του αγώνα ο πρόεδρος της ΚΟΕΠ κ. Ανδρέας Ματσάγγος απευθυνόμενος σε όλους είπε :

" Ένα πολύ μεγάλο μπράβο αξίζει τόσο σε όλους τους ποδοσφαιριστές και των 2 ομάδων για την αθλητοπρέπεια τους, όσο και στις Διοικήσεις των 2 Ομοσπονδιών, για την προσφορά τους στον χώρο του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, του μοναδικού γνήσιου και αγνού θεσμού, που υπάρχει στο Κυπριακό ποδόσφαιρο. Δίνουμε ραντεβού αγαπητοί φίλοι στην Λευκωσία, στις 30 Μαρτίου στον Μεγάλο Τελικό των ΜΙΚΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ μεταξύ της Μικτής ΛΑΡΝΑΚΑΣ και Μικτής ΛΕΜΕΣΟΥ."

Τέλος ο Πρόεδρος της ΚΟΕΠ, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Επίσημο Χορηγό του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, την φίλαθλο εταιρεία ΚΕΟ καθώς επίσης τον ΚΟΑ και ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ για την διαχρονική οικονομική στήριξη προς την ΚΟΕΠ».

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Η… Θεογονία του Μαρτίν Παλέρμο

Η… Θεογονία του Μαρτίν Παλέρμο

Στη συγγραφή του μοναδικού έργου της συγκλονιστικής «Θεογονίας», ο Ησίοδος, αφού ευχαριστεί τις Μούσες για την έμπνευση που του έδωσαν, εξηγεί ότι πρώτα, αυθόρμητα, εμφανίστηκε το Χάος.