Τι άλλο μας... επιφυλάσσει ο Κακόριν;

Τι άλλο μας... επιφυλάσσει ο Κακόριν;

Ο Αλεξάντερ Κακόριν σκόραρε και στο δεύτερο παιχνίδι του Άρη στα πλέι-οφ, έφτασε τα 11 τέρματα και βρίσκεται μόνος πλέον στην 3η θέση των πίνακα των σκόρερ, έχοντας δύο λιγότερα από τον Πίττα και έξι λιγότερα από τον Ζάιρο που είναι στην πρώτη θέση.

Μάλιστα, με τα 11 τέρματα κατέγραψε και ένα προσωπικό ρεκόρ ο Ρώσος παικταράς της Λεμεσιανής ομάδας, αφού είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που σκοράρει πάνω από δέκα γκολ στον θεσμό του πρωταθλήματος!

Μένει πλέον να δούμε τι... επιφυλάσσει για τη συνέχεια ο Κακόριν και αν μπορεί στα εναπομείναντα (οκτώ) παιχνίδια, διαλύσει κάθε προσωπικό ρεκόρ, ξεπερνώντας ακόμα και τον Ζάιρο!

Φαίνεται και είναι δύσκολο, γιατί δεν είναι και λίγα τα έξι γκολ που τους χωρίζουν, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Πίττα που... καραδοκεί, αλλά όταν μιλάμε για παίκτες της κλάσης του Κακόριν, ακόμη και αυτό που φαντάζει ανέφικτο, μπορεί να γίνει εφικτό!

Ι.Ι.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Τσιτσιπάς: «Γλυκόπικρη γεύση, απαιτώ περισσότερα από τον εαυτό μου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τσιτσιπάς: «Γλυκόπικρη γεύση, απαιτώ περισσότερα από τον εαυτό μου» (ΒΙΝΤΕΟ)

O Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε τα εύσημα στον Ben Shelton για την εμφάνισή του και τη νίκη του, ενώ τόνισε πως για τον ίδιο μένει μια γλυκόπικρη γεύση, όντας περήφανος με το πως πάλεψε στο τουρνουά, αλλά όχι ικανοποιημένος με την εμφάνισή του στο τελευταίο παιχνίδι.