Ο Απόλλων ενημερώνει για τις επεμβάσεις των Βούκασιν και Αρτυματά - Πότε επιστρέφουν στη δράση

Ο Απόλλων ενημερώνει για τις επεμβάσεις των Βούκασιν και Αρτυματά - Πότε επιστρέφουν στη δράση

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Απόλλωνας, ενημερώνει ότι στέφθηκαν με επιτυχία οι χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν οι Βούκασιν Γιοβάνοβιτς και Παναγιώτης Αρτυματάς.

Θυμίζουμε ότι ο Σέρβος στόπερ υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου με σύνοδο ρήξη του έσω πλάγιου συνδέσμου και ρήξη του έξω μηνίσκου, ενώ ο Κύπριος κεντρικός αμυντικός υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και έξω πλάγιου συνδέσμου.

Αναλυτικά:

«Με επιτυχία στέφθηκαν οι χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν το πρωί της Τετάρτης (22/03) οι Βούκασιν Γιοβάνοβιτς και Παναγιώτης Αρτυματάς σε κλινική στην Αμβέρσα υπό την επίβλεψη του επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου Δρ. Κυριάκου Κακαβελάκη και στην παρουσία του Υπεύθυνου Αποκατάστασης Χρήστου Εμμανουήλ.

Οι ποδοσφαιριστές θα αρχίσουν τις επόμενες ημέρες πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση αναμένεται σε περίπου 6 με 7 μήνες.

Η οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού εύχεται στους ποδοσφαιριστές ταχεία ανάρρωση και σύντομα να επιστρέψουν υγιείς στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας μας».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ο Εμπαπέ απειλεί ένα μεγάλο ρεκόρ του Κριστιάνο στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Εμπαπέ απειλεί ένα μεγάλο ρεκόρ του Κριστιάνο στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Γάλλος επιθετικός μπορεί να σπάσει ένα τεράστιο ρεκόρ που κατέχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ρεάλ Μαδρίτης.

BEST OF THEMASPORTS