Ο Μάριος Πεχλιβάνης ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Το πρώτο σχόλιο: «Είμαστε μέσα στις δύο διοργανώσεις και είναι δύσκολο για την ομάδα. Εμείς ας δούμε τις προπονήσεις και την ένταση τους για να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Διαθέτουμε υλικό και μπορούμε να πάμε καλά. Θα τα καταφέρουμε ως ομάδα».

Παραμονή ή Κύπελλο; «Θεωρώ ότι το κάθε τουρνουά έχει άλλη αξία. Μεγάλη τιμή να πάρεις το κύπελλο, όμως και η πρώτη κατηγορία σε διατηρεί στα υψηλά «σκαλοπάτια». Κάνουμε προσπάθεια για παραμονή που την αξίζουμε ως σύνολο».

Για τη διαφορά με τις υπόλοιπες ομάδες: «Υπάρχουν παιχνίδια μπροστά μας. Στα μεταξύ μας ματς εάν καταφέρουμε να πάρουμε τις νίκες, θα καλύψουμε τη διαφορά. Θέλουμε να είμαστε από πάνω στο τέλος. Κανείς δεν χαρίζει κάτι, οπότε καλούμαστε να δούμε τις δοκιμασίες με σοβαρότητα. Κάθε δοκιμασία είναι μικρός τελικός».

Για τα ματς που δεν ήρθαν τα αποτελέσματα: «Η απογοήτευση έρχεται όταν τελειώσει ο αγώνας και δεν πάρεις κάποιο αποτέλεσμα. Ήρθε μία ήττα, όμως δεν θα σταματήσουμε εκεί την προσπάθεια. Η Ανόρθωση είναι καλή ομάδα, το θέμα όμως ήταν πως δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας κυρίως στο πρώτο μισό. Πήραν προβάδισμα οι αντίπαλοι, προσπαθήσαμε τα μέγιστα στη συνέχεια, όμως το πέναλτι έδωσε τη λύση. Μας «κόπηκαν» τα πόδια εκείνη τη στιγμή. Συνεχίζουμε όμως, θέλουμε νίκες άμεσα».

Για τις μεταγραφές: «Μας βοήθησαν τα παιδιά, άλλαξαν την εικόνα του συνόλου, τους χρειαζόμασταν δίχως αμφιβολία. Κάνουν εξαιρετική δουλειά οι Καλίλι και Αλσέους, ενώ μας λείπει ο «Ντούρμι». Για εμάς ήταν ένα ατυχές γεγονός και ευελπιστούμε να τον έχουμε σύντομα πίσω. Η αλήθεια είναι πως έρχεται στις προπονήσεις, κάνει ατομικό και σε 2-3 εβδομάδες θα είναι στον αγωνιστικό χώρο».

Αν πάρετε την πρόκριση, ποια ομάδα θα θέλατε στον τελικό; «Θα επιλέξω την Ομόνοια, για ένα γεμάτο ΓΣΠ, είναι υπέροχο συναίσθημα να παίζεις με ένα μεγάλο κλαμπ σε τελικό».

Μήνυμα στον κόσμο: «Στον κόσμο θα ήθελα να πω, «ευχαριστούμε» για την υποστήριξη. Δε θέλαμε να είμαστε τόσο χαμηλά. Ελπίζουμε να παραμείνουν δίπλα μας και εμείς θα κάνουμε τα πάντα να μείνουμε στην κατηγορία».

 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Δεν είναι άμοιρος ευθυνών ο Πάμπος - Είχαμε ένα ψηλό budget»-ThemaSports
12/04 @ 12:41

«Δεν είναι άμοιρος ευθυνών ο Πάμπος - Είχαμε ένα ψηλό budget»

O εκπρόσωπος τύπου του Ολυμπιακού Λευκωσίας Πάρης Φωκαΐδης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνιδι» με την Στέλλα Σωκράτους.

Λαχείο ενίσχυσης Ολυμπιακού Λευκωσίας με δώρο τετράτροχη μοτοσικλέτα-ThemaSports
31/03 @ 23:02

Λαχείο ενίσχυσης Ολυμπιακού Λευκωσίας με δώρο τετράτροχη μοτοσικλέτα

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ενημερώνει για τον λαχνό ενίσχυσης που ετοίμασε η για οικονομική ενίσχυση της ομάδας.

ΔΣ Ολυμπιακού: Παρέθεσε δείπνο στους χορηγούς!-ThemaSports
21/03 @ 21:06

ΔΣ Ολυμπιακού: Παρέθεσε δείπνο στους χορηγούς!

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας παρέθεσε δείπνο στους χορηγούς της ομάδας και σε δημοσιογράφους.

«Υπέστη σοβαρή ζημιά λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου... πρέπει να προβληματίσει»-ThemaSports
11/02 @ 14:47

«Υπέστη σοβαρή ζημιά λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου... πρέπει να προβληματίσει»

Στο ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Πάρης Φωκαΐδης σχετικά με τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή Θωμά Ιωάννου.

Φωκαΐδης: «Να συνεχίσουμε το έργο της προηγούμενης διοίκησης για να πανηγυρίσουμε τον Μάιο όλοι την άνοδο»-ThemaSports
01/02 @ 12:26

Φωκαΐδης: «Να συνεχίσουμε το έργο της προηγούμενης διοίκησης για να πανηγυρίσουμε τον Μάιο όλοι την άνοδο»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Πάρης Φωκαΐδης, ο οποίος μίλησε για την αλλαγή στα διοικητικά της ομάδας με την εκλογή νέου Δ.Σ.

Διπλό μεταγραφικό «κτύπημα» από τον Ολυμπιακό!-ThemaSports
01/02 @ 09:26

Διπλό μεταγραφικό «κτύπημα» από τον Ολυμπιακό!

Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ο Ολυμπιακός Λευκωσίας!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ