«Θα ήθελα την Ομόνοια αν πάμε τελικό, για ένα γεμάτο ΓΣΠ, είναι υπέροχο συναίσθημα»

«Θα ήθελα την Ομόνοια αν πάμε τελικό, για ένα γεμάτο ΓΣΠ, είναι υπέροχο συναίσθημα»

Ο Μάριος Πεχλιβάνης ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Το πρώτο σχόλιο: «Είμαστε μέσα στις δύο διοργανώσεις και είναι δύσκολο για την ομάδα. Εμείς ας δούμε τις προπονήσεις και την ένταση τους για να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Διαθέτουμε υλικό και μπορούμε να πάμε καλά. Θα τα καταφέρουμε ως ομάδα».

Παραμονή ή Κύπελλο; «Θεωρώ ότι το κάθε τουρνουά έχει άλλη αξία. Μεγάλη τιμή να πάρεις το κύπελλο, όμως και η πρώτη κατηγορία σε διατηρεί στα υψηλά «σκαλοπάτια». Κάνουμε προσπάθεια για παραμονή που την αξίζουμε ως σύνολο».

Για τη διαφορά με τις υπόλοιπες ομάδες: «Υπάρχουν παιχνίδια μπροστά μας. Στα μεταξύ μας ματς εάν καταφέρουμε να πάρουμε τις νίκες, θα καλύψουμε τη διαφορά. Θέλουμε να είμαστε από πάνω στο τέλος. Κανείς δεν χαρίζει κάτι, οπότε καλούμαστε να δούμε τις δοκιμασίες με σοβαρότητα. Κάθε δοκιμασία είναι μικρός τελικός».

Για τα ματς που δεν ήρθαν τα αποτελέσματα: «Η απογοήτευση έρχεται όταν τελειώσει ο αγώνας και δεν πάρεις κάποιο αποτέλεσμα. Ήρθε μία ήττα, όμως δεν θα σταματήσουμε εκεί την προσπάθεια. Η Ανόρθωση είναι καλή ομάδα, το θέμα όμως ήταν πως δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας κυρίως στο πρώτο μισό. Πήραν προβάδισμα οι αντίπαλοι, προσπαθήσαμε τα μέγιστα στη συνέχεια, όμως το πέναλτι έδωσε τη λύση. Μας «κόπηκαν» τα πόδια εκείνη τη στιγμή. Συνεχίζουμε όμως, θέλουμε νίκες άμεσα».

Για τις μεταγραφές: «Μας βοήθησαν τα παιδιά, άλλαξαν την εικόνα του συνόλου, τους χρειαζόμασταν δίχως αμφιβολία. Κάνουν εξαιρετική δουλειά οι Καλίλι και Αλσέους, ενώ μας λείπει ο «Ντούρμι». Για εμάς ήταν ένα ατυχές γεγονός και ευελπιστούμε να τον έχουμε σύντομα πίσω. Η αλήθεια είναι πως έρχεται στις προπονήσεις, κάνει ατομικό και σε 2-3 εβδομάδες θα είναι στον αγωνιστικό χώρο».

Αν πάρετε την πρόκριση, ποια ομάδα θα θέλατε στον τελικό; «Θα επιλέξω την Ομόνοια, για ένα γεμάτο ΓΣΠ, είναι υπέροχο συναίσθημα να παίζεις με ένα μεγάλο κλαμπ σε τελικό».

Μήνυμα στον κόσμο: «Στον κόσμο θα ήθελα να πω, «ευχαριστούμε» για την υποστήριξη. Δε θέλαμε να είμαστε τόσο χαμηλά. Ελπίζουμε να παραμείνουν δίπλα μας και εμείς θα κάνουμε τα πάντα να μείνουμε στην κατηγορία».

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Τι έκανε ο τύπος: Πανηγύρισε γκολ βάζοντας την μπάλα... μέσα στο σορτσάκι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι έκανε ο τύπος: Πανηγύρισε γκολ βάζοντας την μπάλα... μέσα στο σορτσάκι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας πανηγυρισμός στο πρωτάθλημα Κένυας έχει προκαλέσει έκπληξη και συζητήσεις, λόγω της πρωτοτυπίας του. Στο πρόσφατο παιχνίδι της Γκορ Μαχία με την Μπαντάρι, που έληξε 1-1, ο Εμπενέζερ Αντουκγουό ήταν ο πρωταγωνιστής με το γκολ του.