Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ, μίλησε το πρωί της Πέμπτης στον ΣΠΟΡ FM.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για τη διακοπή: «Είναι πιο χαλαρή η εβδομάδα αφού δεν έχουμε παιχνίδι το Σαββατοκύριακο. Οι παίκτες θα έχουν τριήμερο ρεπό και μετά από Δευτέρα θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ακρίτα αλλά και τα παιχνίδια του κυπέλλου που εκεί είναι το μυαλό μας. Βέβαια θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο σε όλα τα παιχνίδια».

Για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα: «Ξεκαθάρισε και το σκηνικό με το τι εννοούσε ο κύριος Γιαννέφσκι μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής ήθελε να στείλει μηνύματα στους ποδοσφαιριστές του, και το έπραξε με τον καλύτερο τρόπο. Η ομάδα είχε διάθεση κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα, και πήραμε τη νίκη και το τρίποντο. Το πιο σημαντικό όμως ήταν η διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές μας. Αυτό πρέπει να έχουμε και στη συνέχεια».

Για το πρόγραμμα: «Οι ημερομηνίες ήταν σχεδόν δεδομένες από πριν. Είναι κάποιες ώρες σε αγώνες πρωταθλήματος που μας ενοχλούν. Έχουμε παιχνίδι 2:30, άλλα είναι Σάββατο η ώρα 19:00. Αυτά τα δεδομένα όμως έχουμε μπροστά μας».

Για το αγωνιστικό: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές μας είναι εντελώς καλά εκτός απ’ τον Μακρή που βρίσκεται σε πρόγραμμα αποθεραπείας και θα χρειαστεί 3-4 εβδομάδες. Έχουμε επίσης αρκετές απουσίες ένεκα εθνικών αλλά θα επιστρέψουν στην επόμενη εβδομάδα. Υπάρχουν πλέον πολλές επιλογές και ο προπονητής θα χρησιμοποιεί τους πιο έτοιμους όπως πάντα».

Για τον Μιραλάς: «Όταν έμενε μακριά από τραυματισμούς μας βοηθούσε αρκετά ο Κέβιν όπως και τα άλλα παιδιά».

Για το αν θα υπάρξουν ξένοι διαιτητές στο κύπελλο: «Υπολογίζουμε πως θα είναι ξένοι στο κύπελλο, όμως είναι αποφάσεις που δεν μας κοινοποιούνται. Δεν έχουμε ενημέρωση για αυτό».

Για τον Αθλητικό Δικαστή: «Δεν έχουμε να πούμε κάτι. Είναι όμως αποφάσεις που συζητούνται στα ποδοσφαιρικά στέκια, μαζί με γενικότερα τις ανομοιομορφίες. Θα πρέπει να συζητηθούν».

Για το αν απάντησε ο Ανδρέας Σοφοκλέους στο σωματείο: «Δεν μπορώ να πω κάτι επί αυτού. Εμείς ως ΑΕΛ ποδόσφαιρο είμαστε προσηλωμένοι στα παιχνίδια. Τα θέματα αυτά τα χειρίζεται ο Ανδρέας Σοφοκλέους».

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Κάποιοι είναι εκτός για να προστατέψουμε τα συμφέροντα της ομάδας»-ThemaSports
24/04 @ 21:27

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Κάποιοι είναι εκτός για να προστατέψουμε τα συμφέροντα της ομάδας»

Όσα δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Αλέξης Γαρπόζης, μετά το τέλος του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα.

Το αγαπημένο του θύμα!-ThemaSports
24/04 @ 19:55

Το αγαπημένο του θύμα!

Ο Γκιόργκι Μίντσεφ σκόραρε δις στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Η 11άδα του Γαρπόζη κόντρα στην Σαλαμίνα-ThemaSports
24/04 @ 17:35

Η 11άδα του Γαρπόζη κόντρα στην Σαλαμίνα

Η αρχική ενδεκάδα της ΑΕΛ για τον αγώνα της 11ης αγωνιστικής των πλέι-αουτ, κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Πάνε σε γνώριμη λύση για τη θέση του «spoke man»!-ThemaSports
24/04 @ 13:25

Πάνε σε γνώριμη λύση για τη θέση του «spoke man»!

Όπως γράψαμε χθες, ο Πλουτής Αβραάμ αποφάσισε να αποχωρήσει από την ΑΕΛ. Επιστρέφει ο άνθρωπος, τον οποίο διαδέχθηκε το καλοκαίρι του 2011, ο Νικόλας Λεβέντης.

Ακαδημία ΑΕΛ: Ξανά τα γκέμια στον Πάμπο Συμεού! -ThemaSports
24/04 @ 10:00

Ακαδημία ΑΕΛ: Ξανά τα γκέμια στον Πάμπο Συμεού!

Ο Πάμπος Συμεού, επιστρέφει σε μερικές μέρες στο πόστο του αθλητικού διευθυντή των ακαδημιών της ΑΕΛ. Είναι θέμα χρόνου η έκδοση επίσημης ανακοίνωσης…

Διευκρίνιση για Πλουτή Αβραάμ… -ThemaSports
23/04 @ 13:04

Διευκρίνιση για Πλουτή Αβραάμ…

Πριν τρεις μήνες είχε γνωστοποιήσει ο Πλουτής Αβραάμ, στην ηγεσία της διοίκησης Xριστοδουλίδη, την απόφαση του για παραίτηση από το πόστο του υπεύθυνου του γραφείου τύπου και επικοινωνίας, με τη λήξη της σεζόν.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ