Ο γενικός διευθυντής της Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους, μίλησε το πρωί της Τετάρτης στον ΣΠΟΡ FM.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για τη διακοπή: «Ευτυχώς δεν είχαμε τραυματίες μέχρι στιγμής. Υπάρχει ένας Απρίλιος γεμάτος παιχνίδια. Θα δώσουμε επτά αγώνες. Είναι ένας μήνας στον οποίο θα παιχτεί η χρονιά».

Για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ: «Σε ένα ΓΣΠ με 10 χιλιάδες κόσμο δεν μας ικανοποίησε η ισοπαλία. Αυτό δείχνει πόσο μεγάλωσε η Πάφος. Από την άλλη δεν επαναπαυόμαστε σε μια ισοπαλία. Θέλουμε να διεκδικήσουμε τα πάντα. Πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες. Στα τελευταία δύο παιχνίδια επιστρέψαμε στις καλές εμφανίσεις. Η ψαλίδα μεγαλώνει από τις προπορευόμενες ομάδες. Σίγουρα πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες».

Για το ότι η ομάδα δεν σκοτώνει τα παιχνίδια: «Το να παίρνεις ένα βαθμό δεν εξυπηρετεί και τόσο πολύ ειδικά στα πλέι οφ. Θεωρώ ότι έχουμε επανέλθει στις καλές εμφανίσεις. Μας προβληματίζει το ότι δεν σκοτώνουμε κάποια παιχνίδια. Με τον ΑΠΟΕΛ εμείς ήμασταν η ομάδα που είχε τις ευκαιρίες. Αυτό είναι το κλειδί που πρέπει να αλλάξουμε. Να κάνουμε καλύτερη διαχείριση. Οι ευκαιρίες υπάρχουν αλλά πρέπει να μετουσιωθούν σε γκολ. Τα παιχνίδια φεύγουν. Δεν απομένουν πολλοί αγώνες. Έχουμε ένα ισορροπημένο ρόστερ. Θεωρώ ότι δεν μπορέσαμε να το δείξουμε αυτό και γι’ αυτό είμαστε στην τέταρτη θέση. Τώρα με το βαρυφορτωμένο πρόγραμμα πρέπει να δείξουμε ότι έχουν πλήρες ρόστερ».

Για τον Χένινγκ Μπεργκ: «Κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία. Ο κ. Μπεργκ κέρδισε πράγματα στην Κύπρο. Πρέπει όλοι σαν μια γροθιά να σταθούμε δίπλα στην ομάδα. Απ’ τις ομάδες της εξάδας είμαστε η μόνη που είμαστε και στους δύο στόχους. Υπάρχει το ρόστερ, θέλουμε και τη βοήθεια του κόσμου».

Για τους επόμενους αγώνες: «Είναι μόνο δύσκολοι αγώνες. Τέσσερις αγώνες με την Ομόνοια σε μικρό διάστημα. Για την ώρα μας ενδιαφέρει ο πρώτος για το πρωτάθλημα. Το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι το αμέσως επόμενο. Δεν μπορούμε να βλέπουμε μακριά γιατί θα χάσουμε και τα αυγά και τα καλάθια».

Για τους Ικόκο και Ζουνίνιο: «Ο Ικόκο είχε μια ίωση όμως έχει ενσωματωθεί με την Εθνική του. Ο Ζουνίνιο είχε έναν μικρό τραυματισμό και δεν θέλησε να ρισκάρει ο προπονητής. Αυτοί που κάλυψαν το κενό τους τα πήγαν περίφημα. Ο Παλάσιος, ο Χότσκο και ο Μάριος Δημητρίου. Ο Μάριος εκτός από πολύ καλός ποδοσφαιριστής είναι και ένας πολύ καλός επαγγελματίας εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου».

Για την προετοιμασία της ομάδας: «Επέστρεψαν στις προπονήσεις χθες οι ποδοσφαιριστές. Δεν έχουμε στα πλάνα κάποιο φιλικό. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να πάμε στο ΓΣΠ στις δύο του μήνα για τη νίκη

Για τους διεθνείς: «Έχει ενσωματωθεί ο Ίβουσιτς με την αποστολή της Κροατίας».

Για τον Μπρούνο: «Στα τελευταία παιχνίδια ήταν ανεβασμένος. Περιμένουμε περισσότερα εννοείται. Άλλωστε έδειξε ότι μπορεί να δώσει περισσότερα. Θέλει τον χρόνο προσαρμογής του. Είμαστε σίγουροι ότι θα δούμε τον ίδιο Μπρούνο με τον πρώτο γύρο αλλά με άλλη φανέλα».

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ξεκίνησα να βρίζω τον Τάνκοβιτς την ώρα που πήγε να σουτάρει - Γίνονται συζητήσεις και θα έχουμε νέα»-ThemaSports
18/04 @ 13:16

«Ξεκίνησα να βρίζω τον Τάνκοβιτς την ώρα που πήγε να σουτάρει - Γίνονται συζητήσεις και θα έχουμε νέα»

Ο Γενικός Διευθυντής της Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport με αφορμή τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό.

ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ: «Πρώτη φορά ζούμε τέτοιες στιγμές» - Ντρίμπλα για το ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ Τάνκοβιτς-ThemaSports
18/04 @ 11:06

ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ: «Πρώτη φορά ζούμε τέτοιες στιγμές» - Ντρίμπλα για το ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ Τάνκοβιτς

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό κυπέλλου.

Η... σύζυγος του Τάνκοβιτς πίσω από την κανονιά-πρόκρισης: «Γαμ...ε το, θα σουτάρω»!! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
18/04 @ 10:23

Η... σύζυγος του Τάνκοβιτς πίσω από την κανονιά-πρόκρισης: «Γαμ...ε το, θα σουτάρω»!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Τάνκοβιτς ήταν ο ήρωας της πρόκρισης της Πάφου στον τελικό του Κυπέλλου.

«Κάηκε» το κινητό του Τάνκοβιτς! -ThemaSports
18/04 @ 08:12

«Κάηκε» το κινητό του Τάνκοβιτς!

O Μουαμέρ Τάνκοβιτς θα μείνει στην ιστορία, επειδή ουσιαστικά αυτός υπέγραψε την πρώτη συμμετοχή της Πάφου, σε τελικό του κυπέλλου Κόκα – Κόλα.

Το... έκαψαν για την πρόκριση - ΒΙΝΤΕΟ από την υποδοχή των θριαμβευτών-ThemaSports
18/04 @ 00:33

Το... έκαψαν για την πρόκριση - ΒΙΝΤΕΟ από την υποδοχή των θριαμβευτών

Ένα βήμα από την κατάκτηση του κυπέλλου είναι η Πάφος και οπαδοί της ομάδας υποδέχθηκαν τους ποδοσφαιριστές του Χουάν Κάρλος Καρσέδο μετά την πρόκριση επί του Απόλλωνα.

«Το κάνω στην προπόνηση και οι συμπαίκτες μου με φωνάζουν Κριστιάνο»-ThemaSports
17/04 @ 22:25

«Το κάνω στην προπόνηση και οι συμπαίκτες μου με φωνάζουν Κριστιάνο»

Στην κάμερα της Cytavision μίλησε ο Τάνκοβιτς μετά το τέλος του αγώνα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ