Γιάννης Ιωάννου

Ούτε ο πιο απαισιόδοξος οπαδός της ΑΕΚ δεν θα περίμενε ότι η ομάδα του θα έπαιρνε μόλις... τέσσερις βαθμούς στα τελευταία έξι παιχνίδια (!), με αποτέλεσμα να βρεθεί στο -4 από την κορυφή και να ισοβαθμεί πλέον με τον Άρη στη 2η θέση.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Πέραν τούτων, αν συνεχίσει τα αρνητικά αποτελέσματα, θα κινδυνέψει ακόμα και το ευρωπαϊκό εισιτήριο, το οποίο έδειχνε να είχε κλειδώσει πριν από μερικές αγωνιστικές, αφού η Πάφος είναι στο -5, ενώ πλησιάζει απειλητικά ο φορμαρισμένος Απόλλωνας, ο οποίος πριν από πέντε αγωνιστικές ήταν στο... -19 από την ΑΕΚ και τώρα είναι στο -7!

Η διακοπή ήρθε στο ιδανικότερο σημείο για την ομάδα της Λάρνακας, προκειμένου να... "καθαρίσει" το μυαλό των παικτών και να πάρουν ανάσες ξεκούρασης τις οποίες έχουν απόλυτη ανάγκη, αφού το ευρωπαϊκά παιχνίδια βαρυφόρτωσαν το πρόγραμμα των "κιτρινοπράσινων" και το πλήρωσαν άκριβα στο πρωτάθλημα, αφού πέρα από την κούραση, αποδείχθηκε πως δεν είχε τα προσδοκόμενα αποτελέσματα και η πνευματική προετοιμασία που έγινε για τα τέσσερα ματς με Ντνίπρο και Γουέστ Χαμ, αφού από τότε ξεκίνησε και ο... κατήφορος.

Το πρώτο ματς με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την ΑΕΚ, ίσως είναι το κρισιμότερο της φετινής σεζόν, αφού αντίπαλος θα είναι ο πρωτοπόρος ΑΠΟΕΛ στην "Αρένα" (03/04, 19:00) και αν η ομάδα της Λάρνακας ηττηθεί και βρεθεί στο -7, πολύ δύσκολα θα μπορέσει να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα στις εναπομείναντες επτά αγωνιστικές.

Μάλιστα, θα αρχίζει να... ανησυχεί ακόμα και για την έξοδο της στην Ευρώπη, ειδικά αν κερδίσουν Απόλλων και Πάφος και την πλησιάσουν ακόμα περισσότερο.

Σίγουρα ο Όλτρα θα έχει πολλά να πει στους παίκτες του και να διορθώσει τις επόμενες μέρες, προκειμένου οι "κιτρινοπράσινοι" να επιστρέψουν στις νίκες και να... γυρίσουν τον διακόπτη, βλέποντας μόνο προς τα πάνω και όχι προς τα κάτω, γιατί ο μεγάλος στόχος, ο μεγάλος πόθος όλων είναι η κατάκτηση του τίτλου και όχι μία... απλή έξοδος στην Ευρώπη.

Και φέτος η ΑΕΚ δείχνει ότι έχει τα φόντα για να κάνει τα όνειρα του κόσμου της πραγματικότητα. Αρκεί να γυρίσει σελίδα, αφήνοντας πίσω της ως μία... κακή ανάμνηση, ως μία κακή παρένθεση το εφιαλτικό διάστημα εντός των συνόρων από τις 10 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 20 Μαρτίου.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κομβικός!-ThemaSports
25/04 @ 12:40

Κομβικός!

Μπορεί να ήταν πολλές φορές στον πάγκο αλλά τώρα που καίει η μπάλα είναι κομβικός

Να αποδείξει σε όλους ότι μπορεί-ThemaSports
25/04 @ 12:00

Να αποδείξει σε όλους ότι μπορεί

Η ΑΕΚ θέλει να ξορκίσει τις σκιές από το παρελθόν

ΠΑΡΑΜΟΝΗ / ΤΟΝΓΚΙΑ-ThemaSports
24/04 @ 21:48

ΠΑΡΑΜΟΝΗ / ΤΟΝΓΚΙΑ

Ο Φράνκο Τόνγκια είναι από τους κορυφαίους της φετινής ΑΕΚ.

ΝΤΙΜΕΡΣ / ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ-ThemaSports
24/04 @ 17:00

ΝΤΙΜΕΡΣ / ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ

Ο Μαρκ Ντίμερς έδειξε πολύ καλά στοιχεία με την φανέλα της ΑΕΚ, την φετινή σεζόν.

Κερδίζει και πάει για το όνειρο!-ThemaSports
24/04 @ 15:00

Κερδίζει και πάει για το όνειρο!

Η ΑΕΚ δεν θέλει να πατήσει μπανανόφλουδα, έτσι ώστε να πάει έτοιμη στον τελικό...

Όλα όσα είδε η... άλλη κάμερα στο ΑΕΚ-Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
23/04 @ 20:00

Όλα όσα είδε η... άλλη κάμερα στο ΑΕΚ-Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Την παρακάμερα του ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια ανάρτησε η ΑΕΚ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ