Καλεσμένος στην εκπομπή Capital Sports ήταν ο Κύπριος προπονητής του Οθέλλου Αθηαίνου, Αλέξης Γαρπόζης, ο οποίος μίλησε για την πορεία της ομάδας του, για το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας, για την ΑΕΛ, τον Άρη και όχι μόνο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Παραθέτουμε τις σημαντικότερες ατάκες του...

«Ο Άρης έχει αξιοζήλευτη ομάδα. Σουλουπώθηκε και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις μεγάλες ομάδες. Έχει βάλει δύσκολα στους συνδιεκδικητές του τίτλου. Παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο και δικαιωματικά βρίσκεται εκεί που είναι σήμερα. Πιστεύω ότι θα αντέξει μέχρι τον Μάη. Έχει πλάνο, οργάνωση, μάρκετινγκ, είναι ομάδα που έχει τα πάντα!

Έχει φτιάξει υποδομές, έκανε πάρα πολλά πράγματα από τον καιρό που ήρθε ο επενδυτής. Η διοίκηση στήριξε τον προπονητή την περίοδο που έκανε αγωνιστική "κοιλιά" η ομάδα και τώρα βλέπετε τα αποτελέσματα. Στην Κύπρο, ο προπονητής κάθε βδομάδα παίζει την καρέκλα του».

Για την ΑΕΛ: «Ένα πολύ σημαντικό στατιστικό στοιχείο, είναι ότι από την 1η αγωνιστική μέχρι σήμερα, όποτε βρεθεί πίσω στο σκορ δεν κερδίζει. Εάν σκοράρει πρώτος ο Ολυμπιακός στον αγώνα κυπέλλου, θα δυσκολευτεί η ΑΕΛ.

Δεν ξέρεις με άλλον προπονητή, που θα ήταν σήμερα η ΑΕΛ. Είναι ότι καλύτερο να διεκδικήσει εισιτήριο για την Ευρώπη μέσω του κυπέλλου».

Για τον Οθέλλο είπε: «Από την πρώτη μέρα που πήγα, βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είχα ως τώρα επτά ντέρμπι, κερδίσαμε τα πέντε και φέραμε δύο ισοπαλίες. Αν κερδίσουμε και τον Εθνικό, τότε τελειώνει οριστικά η υπόθεση άνοδος για εμάς.

Και οι δύο προπονητές (σ.σ. Τούτιτς, Μούζουρος) που ήταν πριν από μένα στην ομάδα, δούλεψαν πάρα πολύ. Οι παίκτες είναι πειθαρχημένοι και μονιασμένοι. Είναι ένα καλό σύνολο και υγιής κατάσταση στα διοικητικά.

Οι επιλογές για την έδρα μας για την Α΄ κατηγορία αν ανέβουμε, είναι τρεις, το "Αντώνης Παπαδόπουλος", το "ΑΕΚ Αρένα" και το Μακάρειο».

Τέσσερις ομάδες διεκδικούν τρία εισιτήρια. Οι Πέγεια και ο Ονήσιλος Αχυρώνας δεν προλαβαίνουν.

Παίρνει πολύ κόσμο σε κάθε παιχνίδι η Ομόνοια 29Μ και δημιουργούν ατμόσφαιρα, είναι πολύ καλό αυτό για το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας.

Είναι μεγάλο ακόμα το χάσμα μεταξύ του πρωταθλήματος Α΄ και Β΄ κατηγορίας».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θρίλερ στον τελικό Μικρών Κατηγοριών - ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ο Σπάρτακος!-ThemaSports
24/04 @ 22:23

Θρίλερ στον τελικό Μικρών Κατηγοριών - ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ο Σπάρτακος!

Ο Σπάρτακος Κιτίου στέφθηκε Κυπελλούχος Μικρών Κατηγοριών που διεξήχθη στο στάδιο «Α. Παπαδόπουλος» αφού επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτι με 4-2 (1-1 η κανονική διάρκεια) επί του Κούρη Ερήμης.

Β' Κατηγορία: H τελευταία αγωνιστική και τηλεοπτικές μεταδόσεις-ThemaSports
22/04 @ 13:02

Β' Κατηγορία: H τελευταία αγωνιστική και τηλεοπτικές μεταδόσεις

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ολοκληρώνεται η δεύτερη φάση του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας με τις αναμετρήσεις της 14ης αγωνιστικής.

Σε ρυθμούς τελικού Κυπέλλου Coca - Cola Μικρών Κατηγοριών-ThemaSports
22/04 @ 14:18

Σε ρυθμούς τελικού Κυπέλλου Coca - Cola Μικρών Κατηγοριών

Την ερχόμενη Τετάρτη 24 Απριλίου θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο 14ος τελικός της διοργάνωσης και το τρόπαιο θα διεκδικήσουν ο Κούρης Ερήμης και ο Σπάρτακος Κιτίου.

Το είδαμε και αυτό στην Επίλεκτη-ΣΤΟΚ: Ο Κοσμά σκόραρε έξι γκολ αλλά η Θύελλα δεν νίκησε!-ThemaSports
20/04 @ 21:04

Το είδαμε και αυτό στην Επίλεκτη-ΣΤΟΚ: Ο Κοσμά σκόραρε έξι γκολ αλλά η Θύελλα δεν νίκησε!

Ρεσιτάλ σκοραρίσματος στην 4η τη τάξει κατηγορία της Κύπρου από τον επιθετικό της Θύελλας Αγίου Θεοδώρου, Γιώργο Κοσμά.

ΒΙΝΤΕΟ: Στη Βόρεια η Θύρα 9 - Φτιάχνουν ατμόσφαιρα μια ώρα πριν το ματς!-ThemaSports
20/04 @ 15:34

ΒΙΝΤΕΟ: Στη Βόρεια η Θύρα 9 - Φτιάχνουν ατμόσφαιρα μια ώρα πριν το ματς!

Η Θύρα 9 ετοιμάζεται για το ματς με την Ομόνοια Αραδίππου και μία ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης άρχισαν την... προθέρμανση.

Γιορτινό κλίμα στο ΓΣΠ για τον... τίτλο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
20/04 @ 14:50

Γιορτινό κλίμα στο ΓΣΠ για τον... τίτλο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Ομόνοια 29ης Μαΐου υποδέχεται την Ομόνοια Αραδίππου στο ΓΣΠ και δύο ώρες πριν την έναρξη (16:30) του ματς οι οπαδοί των πρασίνων δημιούργησαν γιορτινό κλίμα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ