MENU

Themasports.com

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Εθνικής Κύπρου για τη μάχη με την Σκωτία

Με όλους τους ποδοσφαιριστές να προπονούνται κανονικά, συνεχίστηκε την Τρίτη η προεοιμασία της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών για τον αγώνα με την Σκωτία.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η προπόνηση έγινε στο Στάδιο ΓΣΖ στη Λάρνακα, εκεί όπου η Εθνική μας θα προπονηθεί και την Τετάρτη το απόγευμα αλλά και το πρωί της Πέμπτης, πριν την αναχώρηση για την Γλασκώβη το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Ο αγώνας Σκωτία - Κύπρος είναι για την πρώτη αγωνιστική του πρώτου προκριματικού ομίλου του 2024 και θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στην Γλασκώβη. Θα αρχίσει στις 16:00 ώρα Κύπρου με τηλεοπτική μετάδοση από το ΡΙΚ.

Την Κυριακή 26 Μαρτίου η αποστολή της Εθνικής μας θα αναχωρήσει για την Αρμενία, εκεί όπου θα δώσει φιλικό αγώνα την Τρίτη (18:00, ΡΙΚ).

Ροή Ειδήσεων

Βαθμολογίες

Ομάδα
Αγώνες
Βαθμολογία
α' όμιλος

ΑΡΗΣ

36

74

ΑΠΟΕΛ

36

71

ΑΕΚ

36

66

ΠΑΦΟΣ

36

63

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

36

62

ΟΜΟΝΟΙΑ

36

49

Β' Όμιλος

ΑΝΟΡΘΩΣΗ

40

63

Ν. ΣΑΛΑΜΙΝΑ

40

58

ΑΕΛ

40

49

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ

40

48

ΔΟΞΑ

40

39

ΕΝΠ

40

37

ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛ.

40

34

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

40

28

TAGS

X