Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του Απόλλωνα:

Ακολουθήστε μας στο Google news

«🥳 Το Apollon Official Store ενημερώνει ότι το απόγευμα της Παρασκευής (24/03, 17:00) διοργανώνει μεγάλο γαλανόλευκο πάρτι στον προαύλιο χώρο του καταστήματος στην οδό Γλάδστωνος 69.

🙌 Μεγάλοι και μικροί Απολλωνίστες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν, να φωτογραφηθούν και να συνομιλήσουν με μερικούς από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της αγαπημένης τους ομάδας.

🤩 Οι κ. Μπογκντάν Αντόνε και κ. Μάρκο Μπαρούν μαζί με τους ποδοσφαιριστές Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς, Γκότσγουιλ Εκπόλο, Γκότσγουεϊ Ντόνιο, Ίσραελ Κολ και Αμρ Ουάρντα θα είναι στο Apollon Official Store και θα υπογράφουν αυτόγραφα και φανέλες μέχρι τις 19:00.

🏟 Επίσης, από σήμερα όσοι προχωρήσουν σε αγορές άνω των 50 ευρώ, θα συμμετέχουν σε κλήρωση για να κερδίσουν tour στο στάδιο «Αλφαμέγα» και VIP εισιτήρια για τον αγώνα με αντίπαλο τον Άρη, μία επίσημη συλλεκτική φανέλα της ομάδας μας και μία συλλεκτική υπογεγραμμένη μπάλα.

🛍 Όσες αγορές γίνουν από σήμερα Τρίτη (21/03) μέχρι την Παρασκευή (24/03) άνω των 50 ευρώ θα συμμετέχουν σε κλήρωση για να κερδίσουν τα πιο κάτω δώρα:

🔹 Τρεις διπλές προσκλήσεις οι οποίες περιλαμβάνουν tour στο στάδιο AlphaMega και VIP θέσεις για τον αγώνα Απόλλων – Άρης (2/4).

🔹 Μια επίσημη φανέλα της ομάδας μας υπογεγραμμένη από όλους τους ποδοσφαιριστές

🔹 Μια μπάλα υπογεγραμμένη από όλους τους ποδοσφαιριστές

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί με το πέρας της εκδήλωσης της Παρασκευής!

🔵⚪ Σημειώνεται ότι το Apollon Official Store προσφέρει έκπτωση 30% στις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας μας και 30% έκπτωση σε επιλεγμένα είδη ρουχισμού».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

H υπόσχεση του Κίρζη στο Gala Dinner – Οι περιπτώσεις Μάρκες, Εκπολό -ThemaSports
19/04 @ 09:00

H υπόσχεση του Κίρζη στο Gala Dinner – Οι περιπτώσεις Μάρκες, Εκπολό

Τέσσερις μέρες πριν τον επαναληπτικό με την Πάφο, ο οποίος δεν είχε ευτυχές φινάλε για τον Απόλλωνα, ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, είχε δώσει μια υπόσχεση... Ήταν στο Gala Dinner στο ξενοδοχείο Four Seasons στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 70χρονα του σωματείου.

Το «ευχαριστώ» του Εκπολό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
18/04 @ 23:14

Το «ευχαριστώ» του Εκπολό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Με ποστάρισμα του στα social media ο Εκπολό, ευχαριστεί τον κόσμο του Απόλλωνα για τη συμπαράσταση του στον ψεσινό ημιτελικό με αντίπαλο την Πάφο.

Μάρκες: «Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω τη χθεσινή νύχτα...»-ThemaSports
18/04 @ 21:49

Μάρκες: «Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω τη χθεσινή νύχτα...»

Μήνυμα από τον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα, Πέδρο Μάρκες στα social media, για τον χθεσινό αποκλεισμό στο κύπελλο από την Πάφο.

Το «ευχαριστώ» του Απόλλωνα στον κόσμο για την εντυπωσιακή του παρουσία (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
18/04 @ 19:45

Το «ευχαριστώ» του Απόλλωνα στον κόσμο για την εντυπωσιακή του παρουσία (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ανάρτηση του στα social media, ο επίσημος Απόλλωνας ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας για την εντυπωσιακή παρουσία του στον ψεσινό (17/04) επαναληπτικό ημιτελικό κυπέλλου με αντίπαλο την Πάφο στο στάδιο «Αλφαμέγα».

Αν είχε κι άλλους Εκπολό...-ThemaSports
18/04 @ 18:30

Αν είχε κι άλλους Εκπολό...

Λόγω του αποκλεισμού του Απόλλωνα από το κύπελλο, πέρασε στα... ψιλά η εκπληκτική εμφάνιση του Εκπολό στον ψεσινό (17/04) επαναληπτικό ημιτελικό με αντίπαλο την Πάφος FC στο στάδιο «Αλφαμέγα».

Απόλλων: Τα εισιτήρια με ΑΕΛ-ThemaSports
18/04 @ 15:44

Απόλλων: Τα εισιτήρια με ΑΕΛ

Ανακοίνωση από τον Απόλλωνα για τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΛ το ερχόμενο Σάββατο (20/4).

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ