Αντίδραση από τον εκτελεστικό πρόεδρο του ΠΑΣΠ Σπύρο Νεοφυτίδη στα social media για τις ημερομηνίες που επέλεξη η ΚΟΠ για τον τελικό κυπέλλου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
«Πιό πρόχειρα δέν γινεται!!!
Ενημερώνει η ΚΟΠ απο την αρχή του πρωταθλήματος ότι οι επιλεγμένες ημερομηνίες για τον τελικό του κυπέλλου είναι στις 24 Μαίου ή στις 27 Μαιου.
Οι ποδοσφαιριστές και όλος ο κόσμος προγραμματίζεται για διακοπές , γάμους , νέα συμβόλαια με νέες ομάδες , επιστροφή στις παλιες ομάδες κλπ αφού η ποδοσφαιρική χρονιά στην Κύπρο τελειώνει 31 Μαιου όπως και όλα τα συμβόλαια της πλειοψηφίας των ποδοσφαιριστών.
Βγαίνει τέλει Μαρτίου η ΚΟΠ και αποφασίζουν κάποιοι να αλλάξουν το πρόγραμμα και να ορίσουν τον τελικό 3 Ιουνίου , που κανένας σχεδόν ποδοσφαιριστής δεν θα έχει σε ισχύη συμβόλαιο.
Η δήλωση του εκπρόσωπου τ΄υπου σήμερα , ο οποίος λέει τα εξείς : «Έχουμε κάποια επικοινωνία με τις ομάδες και θεωρώ ότι θα βρεθεί λύση. Μιλήσαμε με κάποιες ομάδες που ίσως να είναι και στον τελικό και μας είπαν δεν υπάρχει πρόβλημα». δείχνει την μεγάλη προχειρότητα στον προγραμματισμό.
Δηλαδη τι να υποθέσουμε οτι οι κάποιες που μίλησαν ειναι οκ , οι άλλες που δεν μιλησαν τί λένε άραγε και τέλος με τους ποδοσφαιιριστές που πρέπει να υπογράψουν νέα συμβολαια για τις 3 ημερες επιπλέον ή για τις ομάδες που έχουν δανεικούς ποδοσφαιριστές ποιός θα τις ρωτήσει και ποιός θα αποφασίσει ?
Μάλλον θα πούμε ότι επεκτείνονται τα συμβόλαια αυτοματα και λύθηκε το πρόβλημα, όπως τον αυτόματο πιλότο.
Για τους ποδοσφαιριστές της Αλκής Ορόκληνης όμως που ζήτησαν κάποια επέκταση της μετεγραφικής για να βρούνε ομάδα είχαν πρόβλημα!!!! Τους άφησαν στον δρόμο χωρίς ομάδα και απλήρωτους γιατί τότε ήταν οι κανονισμοί.Φαινεται τώρα οι κανονισμοί θα πάνε περίπατο.
Φανταστήκατε να έπρεπε να διακοψουμε και το πρωταθλημα μας λόγο μουντιάλ. Θα θέλαμε προγραμματιστές για να βγούμε απο μέσα. Ο Θεος να μας βοηθήσει ,αυτά πουθενά δεν γίνονται εκτός απο την Κύπρο το 2023!!!».
Τουλάχιστον €28.500.000 θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην αποψινή κλήρωση της Κυριακής 17/08/2025 μετά το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ που σημειώθηκε κατά την προηγούμενη διαλογή της 2949ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/08 @ 09:37
Οι Ευρωπαίοι συνεχίζουν το οδοιπορικό τους (με εξαίρεση τον Άρη, που έπεσε με το κεφάλι ψηλά στην Αθήνα) την επόμενη εβδομάδα, οι υπόλοιπες ομάδες του Cyprus League By Stoiximan, ετοιμάζονται για την πρεμιέρα.
17/08 @ 09:17
Ο Χένιγκ Μπεργκ, αμέσως μετά τον επαναληπτικό με τους Αζέρους, επανέλαβε εαυτόν, σε σχέση με την αναμονή του Λαού για νέες προσθήκες.
17/08 @ 08:58
Διαβάζοντας την δήλωση του Αλέχο, σε Ισπανικό Μέσο, ότι όντας υπάλληλος του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ για 5 μήνες, πληρώθηκε μόνο για ενάμισι μήνα, φυσικά κανείς δεν ξαφνιάστηκε…
15/08 @ 22:59
Ο Νταβίντ Ακιντόλα συνεχίζει την καριέρα του στην αγγλική Χαλ...
15/08 @ 17:33
Στον ΑΠΟΕΛ δεν επαναπαύονται σε καμία περίπτωση και ετοιμάζουν νέες κινήσεις ενίσχυσης.
15/08 @ 18:55
Η Ομόνοια δεν έχει περιθώριο εφησυχασμού και καλείται να ξεπεράσει το τελευταίο εμπόδιο πριν την league phase του Κόνφερενς Λιγκ.
BEST OF THEMASPORTS