Ο Ίνγκι Ίνγκασον δεν θα βρεθεί στην αποστολή της Εθνικής Ισλανδίας, παρά το γεγονός πως συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις, καθώς οι ενοχλήσεις τον κρατούν στη Θεσσαλονίκη για θεραπείες και... αγώνα δρόμου ενόψει ΑΕΚ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Από τη στιγμή που επέστρεψε στην Εθνική Ισλανδίας, και με βάση τις non stop συμμετοχές του με τον ΠΑΟΚ, ήταν βέβαιο πως ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός θα συμπεριληφθεί στις κλήσεις για τους προκριματικούς αγώνες του EURO και συγκεκριμένα για τα παιχνίδια απέναντι σε Βοσνία-Ερζεγοβίνη και Λιχτενστάιν.

 

Οι ενοχλήσεις στη δεξιά γάμπα κράτησαν όμως τον Ισλανδό στα... πιτς στα παιχνίδια με Βόλο και Άρη (σ.σ. στην πρεμιέρα των PlayOffs) και ως εκ τούτου και μακριά από τις υποχρεώσεις της Εθνικής, παρά το γεγονός πως οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας τον περίμεναν μέχρι την τελευταία στιγμή.

Από την πλευρά του, ο Ίνγκασον επικοινώνησε με τους επιτελείς της Εθνικής, θέλοντας να τους ενημερώσει για την κατάστασή του και κατόπιν να δρομολογήσουν τις εξελίξεις ως προς την αντικατάστασή του. Μάλιστα, οι Ισλανδοί έστειλαν και επίσημο έγγραφο στον ΠΑΟΚ, γνωστοποιώντας ότι ανακαλούν την κλήση του προκειμένου να είναι και τυπικά καλυμμένος.

 

Τα πάντα κρίθηκαν στην προπόνηση της Παρασκευής, κοινώς δύο 24ωρα πριν το ντέρμπι στο «Κλ.Βικελίδης», όταν ο Ίνγκασον ένιωσε ενοχλήσεις στο ατομικό πρόγραμμα -αν και πήγαινε καλά- και από τη στιγμή που δεν άλλαξε κάτι το Σάββατο, έγινε σύσκεψη και αποφασίστηκε να μείνει εκτός γιατί υπήρχε κίνδυνος υποτροπής. Εκεί έγινε σαφές πως δεν θα μπορούσε να βρεθεί ούτε στην Εθνική αλλά να μπει άμεσα σε καθεστώς διαχείρισης.

Ενόψει ΑΕΚ δεδομένης της σημασίας που έχει το παιχνίδι για όλους εντός του ΠΑΟΚ αλλά και της επιθυμίας του ποδοσφαιριστή να δώσει το παρών, έχει εκπονηθεί ειδικό πρόγραμμα προκειμένου να προλάβει το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής, με τον Ισλανδό να κάνει αγώνα δρόμου...

 

sdna.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στις 12 Μαΐου το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, αλλαγές στο πρόγραμμα - Αλλάζει ημερομηνία και ο τελικός κυπέλλου-ThemaSports
24/04 @ 14:50

Στις 12 Μαΐου το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, αλλαγές στο πρόγραμμα - Αλλάζει ημερομηνία και ο τελικός κυπέλλου

Δείτε πως διαμορφώνεται το πρόγραμμα μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στους «4» του Conference League.

Αποχώρησε από το Survivor ο Γκέντσογλου, αυτό είναι το τεράστιο ποσό που συγκέντρωσε-ThemaSports
24/04 @ 12:42

Αποχώρησε από το Survivor ο Γκέντσογλου, αυτό είναι το τεράστιο ποσό που συγκέντρωσε

Ο Σάββας Γκέντσογλου αποχώρησε από Survivor, λόγω ενός τραυματισμού στο χέρι που τον ταλαιπωρούσε. Τα χρήματα που συγκέντρωσε ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Αθηνών και του ΑΠΟΕΛ.

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Ντερμπάρα ΚΟΡΥΦΗΣ στην OPAP Arena! (Πιθανές ενδεκάδες)-ThemaSports
24/04 @ 08:39

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Ντερμπάρα ΚΟΡΥΦΗΣ στην OPAP Arena! (Πιθανές ενδεκάδες)

Η ΑΕΚ για να γίνει το γκράντε φαβορί, ο Παναθηναϊκός για να περάσει πρώτος! Μεγάλο ντέρμπι κορυφής διεξάγεται την Τετάρτη (24/4, 20:30) στην κατάμεστη OPAP Arena.

ΑΕΚ: Προπονήθηκαν Γκατσίνοβιτς και Στάνκοβιτς ενόψει Παναθηναϊκού - Εκτός ο Μουκουντί-ThemaSports
23/04 @ 19:58

ΑΕΚ: Προπονήθηκαν Γκατσίνοβιτς και Στάνκοβιτς ενόψει Παναθηναϊκού - Εκτός ο Μουκουντί

Σημαντικές επιστροφές για την ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς οι Γκατσίνοβιτς και Στάνκοβιτς προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα.

«Χρυσάφι» το πριμ στους Νέους του Ολυμπιακού-ThemaSports
23/04 @ 19:38

«Χρυσάφι» το πριμ στους Νέους του Ολυμπιακού

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός "ξετρελάθηκε" από το έπος της Κ19 και δίνει απίστευτο ποσό ως πριμ για την ιστορική επιτυχία.

Ολυμπιακός: Με Φορτούνη, Κάρμο και Ροντινέι κόντρα στον Άρη - Εκτός οι Ρέτσος-Όρτα-ThemaSports
23/04 @ 18:55

Ολυμπιακός: Με Φορτούνη, Κάρμο και Ροντινέι κόντρα στον Άρη - Εκτός οι Ρέτσος-Όρτα

Στην αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη επιστρέφουν οι Φορτούνης, Κάρμο και Ροντινέι.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ