Τις σημαντικές υπηρεσίες του Έρλινγκ Χάαλαντ θα στερηθεί η Νορβηγία στα παιχνίδια με Ισπανία και Γεωργία, λόγω τραυματισμού του, στη βουβωνική χώρα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Νοκ άουτ στα πρώτα παιχνίδια της Νορβηγίας με Ισπανία (25/03, 21:45) και Γεωργία (28/03, 19:00) για τα προκριματικά του Euro 2024, τέθηκε ο Έρλινγκ Χάλαντ.
Το «αστέρι» της σκανδιναβικής χώρας και της Μάντσεστερ Σίτι, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού στη βουβωνική χώρα από τον αγώνα με την Μπέρνλι και παρά την προσπάθεια του, δεν κατάφερε να είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια της Νορβηγίας.
Και αυτό, έγινε γνωστό από την ίδια την Ομοσπονδία που ανέφερε ότι ο Χάαλαντ επιδίωξε να συμμετάσχει στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, αλλά οι ενοχλήσεις δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει.
Η Νορβηγία βρίσκεται στον 1ο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μαζί με Ισπανία, Κύπρο, Γεωργία και Σκωτία.
Πηγή: www.sport-fm.gr
Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, τοποθετείται δημόσια
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/05 @ 14:31
Περιφερειακές προπονήσεις για την Εθνική Κορασίδων Κ-17 θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα.
01/05 @ 11:45
Τρεις προπονήσεις θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη εβδομάδα η Εθνική μας ομάδα Παίδων Κ-16. Οι προπονήσεις θα γίνουν στα Πυργά τη Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη 5, 6 και 7 του Μάη.
25/04 @ 18:23
Τρεις περιφερειακές προπονήσεις για την ηλικία Κ-15 για τις επαρχίες Λάρνακας - Αμμοχώστου θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα.
17/04 @ 11:15
Σε ρυθμούς προπονήσεων επιστρέφει η Εθνική μας ομάδα Κορασίδων Κ-17.
11/04 @ 19:50
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός πήγε να δει το Εθνικός - Καρμιώτισσα
10/04 @ 15:40
Ο απολογισμός της αποστολής στην Ανδόρα κατέγραψε την πρώτη ήττα για την Εθνική μας ομάδα Γυναικών στο Nations League.
BEST OF THEMASPORTS