Τις σημαντικές υπηρεσίες του Έρλινγκ Χάαλαντ θα στερηθεί η Νορβηγία στα παιχνίδια με Ισπανία και Γεωργία, λόγω τραυματισμού του, στη βουβωνική χώρα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Νοκ άουτ στα πρώτα παιχνίδια της Νορβηγίας με Ισπανία (25/03, 21:45) και Γεωργία (28/03, 19:00) για τα προκριματικά του Euro 2024, τέθηκε ο Έρλινγκ Χάλαντ.
Το «αστέρι» της σκανδιναβικής χώρας και της Μάντσεστερ Σίτι, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού στη βουβωνική χώρα από τον αγώνα με την Μπέρνλι και παρά την προσπάθεια του, δεν κατάφερε να είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια της Νορβηγίας.
Και αυτό, έγινε γνωστό από την ίδια την Ομοσπονδία που ανέφερε ότι ο Χάαλαντ επιδίωξε να συμμετάσχει στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, αλλά οι ενοχλήσεις δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει.
Η Νορβηγία βρίσκεται στον 1ο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μαζί με Ισπανία, Κύπρο, Γεωργία και Σκωτία.
Πηγή: www.sport-fm.gr
Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε σήμερα (19/10) η 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
19/10 @ 17:19
Η συνεργασία της ΚΟΠ με τον Alpha Κύπρου συνεχίζεται με την απευθείας προβολή των εντός έδρας αγώνων των μικρότερων Εθνικών μας ομάδων.
17/10 @ 11:22
Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας Παίδων Κ-17 ενόψει της συμμετοχής της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
16/10 @ 22:20
Ακόμα ένα international break έφτασε στο τέλος του, με ακόμη περισσότερες ομάδες να εξασφαλίζουν το εισιτήριό τους για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026, το οποίο για πρώτη φορά θα έχει 48 συμμετέχοντες.
16/10 @ 21:44
Η Εθνική Ελλάδας υποχώρησε κατά οκτώ θέσεις στην τρέχουσα παγκόσμια κατάταξη που θα ανακοινωθεί στις 23 Οκτωβρίου, καταγράφοντας τη χειρότερη επίδοση μαζί με τη Σουηδία και τη Ναμίμπια. Τεράστιες επίσης είναι και οι οικονομικές απώλειες της ΕΠΟ, λόγω της απουσίας της από ένα ακόμα μεγάλο ραντεβού.
16/10 @ 16:20
Στον ημιτελικό του Μαρόκου με τη Γαλλία για το Μουντιάλ Κ20, γράφτηκε ιστορία καθώς ο τεχνικός των Αφρικανών, σήκωσε τη μωβ κάρτα, η οποία του έδωσε το δικαίωμα να κάνει «challenge» και να στείλει τον διαιτητή στο VAR για να δει μία συγκεκριμένη φάση.
16/10 @ 14:42
Την ερχόμενη Δευτέρα θα αρχίσει προετοιμασία η Εθνική μας ομάδα των Γυναικών, ενόψει της ιστορικής συμμετοχής της στα play-offs του UEFA Women's Nations League.
BEST OF THEMASPORTS