Πόλυς Χαραλάμπους

Κατά την χθεσινή μας επίσκεψη στο γήπεδο «Αλφαμέγα» για κάλυψη του αγώνα Άρη-ΑΕΚ, συναντήσαμε τους διευθυντές του οικοδομήματος, Αρίστο Ποταμίτη και Νικόλα Βασιλείου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Διάβασαν τις σημειώσεις μας, για όσα συνέβησαν πριν, στην διάρκεια και μετά την λήξη του αγώνα Απόλλωνα-Ομόνοιας το περασμένο Σάββατο.

Όσον αφορά την ταλαιπωρία των ποδοσφαιρόφιλων και τα προβλήματα με το οδικό δίχτυο, νωρίτερα έκανε δηλώσεις σε ραδιοφωνική εκπομπή, υπό την ιδιότητα του εργολάβου, ο Κυριάκος Χατζηκυριάκος.

Οι διευθυντές του «Αλφαμέγα», μας ενημέρωσαν, ότι οι ΑΜΕΑ είχαν παρακολουθήσει το παιχνίδι Απόλλων-Ομόνοια, από τον δεύτερο όροφο της κεντρικής κερκίδας, όπου υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένες θέσεις. Επειδή αν φιλοξενούνταν στον υπαίθριο χώρο στην ίδια κερκίδα (κάτω χαμηλά), θα γινόντουσαν «πουλάκια» από την βροχή.  

*H φωτογραφία αυτή, είναι απο τον χθεσινό αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ. Σε ένα απο τα δωμάτια στον Β' όροφο, που είναι διαμορφωμένος για να την φιλοξενία ανθρώπων με κινητικά προβλήματα.

Όσον αφορά τις καταγγελίες μερίδας οπαδών ότι έσταζε το στέγαστρο, υποστήριξαν ότι πρόβλημα υπήρξε μόνο σε ένα σημείο στην κεντρική κερκίδα (δυτική) και έχουν ενημερώσει τον αρμόδιο εργολάβο, ο οποίος θα το επιλύσει προσεχώς.

Διέψευσαν ότι «έμπαζε» νερά (λόγω της βροχής) το στέγαστρο, στην ανατολική κερκίδα και στο βόρειο πέταλο.

Αρκετή συζήτηση κάναμε με τους διευθυντές του γηπέδου, για τις τιμές των προϊόντων στις καντίνες. Μας έδωσαν και τους τιμοκαταλόγους σε άλλα γήπεδα του νησιού, λέγοντας ότι μόνο σε 2-3 προϊόντα, είναι πιο ψηλές τιμές στο γήπεδο της Λεμεσού.

Κάναμε μια σύγκριση, η αλήθεια είναι ότι το σάντουιτς τιμάται προς 5 ευρώ στο «Άλφαμέγα» στα άλλα γήπεδα είναι 4,5 στα 4 και στην «ΑΕΚ Αρένα» που είναι το πιο φτηνό στα 3,5 ευρώ. Ειδικά για τα σάντουιτς, μας προέταξαν το επιχείρημα ότι είναι καλύτερης ποιότητας απ’ αυτά των άλλων γηπέδων.   

Ξεκαθάρισαν ότι ασκείται κάποιος έλεγχος απ’ αυτούς, προς την εταιρία που διαχειρίζεται τις καντίνες για τις τιμές των προιόντων. Όπως μας εξήγησαν, δεν μπορεί να καθορίσει για παράδειγμα την τιμή του σάντουιτς στα 8 ευρώ.

Τέλος, μας ανάφεραν ότι υπάρχει πρόνοια και μέχρι το Φθινόπωρο του τρέχοντος έτους, θα λειτουργήσουν δυο καφετέριες μπροστά από την ανατολική κερκίδα. Επίσης, προσεχώς θα είναι έτοιμες και οι μπουτίκ των τριών ομάδων που χρησιμοποιούν το «Αλφαμέγα».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βαλμπουενά / Απόλλων-ThemaSports
26/04 @ 23:35

Βαλμπουενά / Απόλλων

Πριν από λίγο, ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Ματιέ Βαλμπουενά, ανακοίνωσε με ανάρτηση του στα social media, τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό για να ανοίξει ακαδημία στου Ρέντη από τη νέα σεζόν (2024-2025), η οποία θα ανήκει στο δίκτυο των Πειραιωτών.

Η Φρίντα πολυτιμότερη ποδοσφαιρίστρια του τελικού-ThemaSports
26/04 @ 21:58

Η Φρίντα πολυτιμότερη ποδοσφαιρίστρια του τελικού

Η Φρίντα, σκόρερ δύο τερμάτων για τις Apollon Ladies, αναδείχτηκε ως η πολυτιμότερη ποδοσφαιρίστρια του τελικού Κυπέλλου αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Νέα «πυρά» προς Φοίβο Βάκη: «Κάθε χρόνο παθαίναμε 'ζημιά',  για 16 ολόκληρα χρόνια»-ThemaSports
26/04 @ 15:41

Νέα «πυρά» προς Φοίβο Βάκη: «Κάθε χρόνο παθαίναμε 'ζημιά', για 16 ολόκληρα χρόνια»

Ο πρόεδρος της Απόλλων Ladies, Ανδρέας Μαραγκός παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM μετά το θέμα που προέκυψε με τον εκπρόσωπο των κυανόλευκων στην ΚΟΠ, Φοίβο Βάκη.

Δεν ιδρώνει τ’ αυτί του Φοίβου Βάκη… -ThemaSports
26/04 @ 13:03

Δεν ιδρώνει τ’ αυτί του Φοίβου Βάκη…

Μετά την καυστική ανακοίνωση, πριν μερικά 24ωρα, έδωσε συνέχεια σήμερα σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο πρόεδρος της γυναικείας ομάδας Αντρέας Μαραγκός, σε σχέση με την απαίτηση τους για παραίτηση του Φοίβου Βάκη από την ΚΟΠ.

Θα το πάει μέχρι τέλους ο Μαραγκός, μίλησε και με Κίρζη: «Παλλαϊκό αίτημα η παραίτηση Φοίβου Βάκη»-ThemaSports
26/04 @ 10:39

Θα το πάει μέχρι τέλους ο Μαραγκός, μίλησε και με Κίρζη: «Παλλαϊκό αίτημα η παραίτηση Φοίβου Βάκη»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος της Απόλλων Ladies, Ανδρέας Μαραγκός, με αφορμή την ανακοίνωση για τον εκπρόσωπο της Λεμεσιανής ομάδας στην ΚΟΠ, Φοίβο Βάκη, αλλά και τον αποψινό τελικό κυπέλλου με αντίπαλο τη Λευκοθέα.

ΣΑΓΚΑΛ / ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ;-ThemaSports
24/04 @ 18:55

ΣΑΓΚΑΛ / ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ;

Γίνεται συζήτηση ανάμεσα στους Απολλωνίστες, κατά πόσο η ομάδα τους θα πρέπει να κρατήσει τον Άνχελο Σαγκάλ και τη νέα χρονιά, με τις απόψεις να διίστανται!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ