Πόλυς ΧαραλάμπουςΑπολαυστικός για άλλο ένα παιχνίδι, στο γήπεδο «Άλφαμέγα» ήταν ο Άρης του Αλεξέι Σπιλέφσκι. Έκανε φύλο και φτερό την ΑΕΚ, αναγκάζοντας τον προπονητή της Χοσέ Λουίς Όλτρα, να βγει στην συνέντευξη τύπου, εξωτερικεύοντας το πόσο του αρέσει η ομάδα της Λεμεσού!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Εκστασιασμένοι οι 1200 περίπου οπαδοί της «ταξιαρχίας» στην κεντρικό κερκίδα, φώναζαν ρυθμικά το σύνθημα «Άρης Θεός Πρωτάθλημα»!
Λίγοι θα διαφωνήσουν, ότι οι πράσινοι της Λεμεσού παίζουν το πιο ωραίο, ελκυστικό και θεαματικό ποδόσφαιρο στην τρέχουσα σεζόν. Πλησίασαν τον ΑΠΟΕΛ στους 4 βαθμούς, δείχνουν ικανοί να διεκδικήσουν τον τίτλο.
Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι, είναι λογικό να στέλνει μηνύματα προσγείωσης και ότι πρέπει να παραμείνουν ταπεινοί, αν θέλουν να υλοποιήσουν έναν στόχο, που μέχρι προπέρσι φάνταζε σαν ανέκδοτο να τον θέτει κάποιος στον Άρη.
Δικαιωμένος πρέπει να νιώθει και ο ιδιοκτήτης της ομάδας, επειδή τις μέρες που η ομάδα είχε σερί ισοπαλιών, δεν επηρεάστηκε από τις προτροπές μερίδας του κόσμου, να αποδεσμεύσει τον νεαρό προπονητή.
Την επόμενη αγωνιστική οι πράσινοι θα αναμετρηθούν για 3η φορά με τον Απόλλωνα. Το ότι τον νίκησαν δυο φορές στην κανονική περίοδο, όπως και το ότι βρίσκονται σε… τρομερά καλό αγωνιστικό φεγγάρι, δεν σημαίνει ότι είναι εξασφαλισμένη η νίκη.
Πολύ περισσότερο που και οι κυανόλευκοι, από τότε που τους ανέλαβε ο Μπογκτάν Αντόνε, έχουν μόνο νίκες. Να σημειώσουμε, ότι τυπικά γηπεδούχος είναι ο Απόλλωνας, κάτι που σημαίνει ότι οι οπαδοί του Άρη, θα φιλοξενηθούν στο βόρειο πέταλο του γηπέδου.
Το 2025 ξεκίνησε ονειρικά και τελείωσε με τον πιο τραγικό τρόπο για τον Ντιόγκο Ζότα... Οι τίτλοι, ο γάμος και οι οικογενειακές στιγμές ευτυχίας μέχρι το μοιραίο δυστύχημα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/07 @ 20:06
Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής παραχωρείται με μεταγραφή από τον Άρη...
03/07 @ 18:15
Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Άρης, ενημερώνει για το σημερινό (03/07) πρόγραμμα προετοιμασίας στην Αυστρία.
03/07 @ 07:39
Το είχε προαναγγείλει ο Κώστας Παπαδόπουλος, εκπρόσωπος τύπου του Άρη, ότι βρισκόντουσαν κοντά σε άλλη μια πώληση παίχτη στο εξωτερικό.
02/07 @ 20:55
Ο προπονητής του Άρη, Αρτσιόμ Ράτζκοφ, παραχώρησε δηλώσεις στο γραφείο Τύπου της ομάδας μετά το τέλος του φιλικού (1-1) με την ΤΣΣΚΑ 1948.
02/07 @ 20:13
1-1 εξήλθε το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του Άρη στην Αυστρία, κόντρα στην Βουλγαρική CSKA 1948.
01/07 @ 20:18
O Βίταλις Αστάφιεφς ο οποίος ήταν επικεφαλής του προγράμματος ανάπτυξης ελίτ, στο σύστημα ακαδημιών του Άρη, αποχωρεί από την ομάδα και πάει στη ΦΙΦΑ όπως ενημέρωσε μέσω social media o Κυριάκος Φυλακτής.
BEST OF THEMASPORTS