Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής της Κολόν Σάντα Φε, Μπριάν Φερνάντεζ, ο οποίος είχε εξαφανιστεί για μία εβδομάδα φαίνεται σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αργεντινή να έχει εμφανιστεί σώος.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Με αίσιο τέλος ολοκληρώνεται όπως αναφέρουν ρεπορτάζ από την Αργεντινή το θρίλερ με τον 28χρονο ποδοσφαιριστή της Κολον Σαντα Φε, Μπρίαν Φερνάντεζ, ο οποίος αγνοούνταν για παραπάνω από μία εβδομάδα.
Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα Pagina 12 επικαλείται πληροφορίες μέσα από την οικογένεια του ποδοσφαιριστή που αναφέρουν πως σήμερα εμφανίστηκε και πλέον βρίσκεται ασφαλής μαζί με τους οικείους του.
Νωρίτερα σήμερα είχε βρεθεί εγκαταλελειμμένο σε επαρχιακό δρόμο της
Σάντα Φε το αυτοκίνητο του μάρκας
BMW, από το οποίο έλειπαν οι ρόδες και τα παράθυρα ήταν σπασμένα. Αυτόπτης μάρτυρας, μάλιστα φαίνεται να δήλωσε στην αστυνομία πως είδε τον οδηγό να αποχωρεί από το όχημα πάνω σε μία μοτοσικλέτα τις προηγούμενες μέρες, χωρίς ακόμα να είναι γνωστό εάν επρόκειτο για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Ο
Μπριάν Φερνάντεζ αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό πολύ σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα ενώ υπονοείτε ότι ήταν και χρήστης ουσιών. Τον Οκτώβριο μάλιστα είχε εμπλακεί σε περιστατικό που είχε οδηγήσει σε προσωρινή διακοπή του συμβολαίου του. Στο επόμενο διάστημα η Κολόν αποφάσισε να στηρίξει τον ποδοσφαιριστή αλλά με την κατάσταση της υγείας του να χειροτερεύει αποφάσισε να τον θέσει εκτός ομάδας λίγες μέρες πριν από την εξαφάνιση του.
Ο ψυχολόγος του ποδοσφαιριστή, σε δηλώσεις σε ραδιόφωνο της πατρίδας του κατηγόρησε την ομάδα για έλλειψη ευαισθητοποίησης και τόνισε πως η κοινωνία παραμένει ακόμα λανθασμένα σε πλήρη άγνοια όσον αφορά τέτοια ζητήματα.
Τα όσα είχε επισημάνει ο γιατρός του ποδοσφαιριστή:«Είμαστε εντελώς ανώριμοι σε τέτοια ζητήματα, φοράμε μάσκες, Ο Μπριάν είναι ένα παράδειγμα του τι μπορεί να συμβεί σε έναν τέτοιο άνθρωπο. Ιδαίτερα όταν βρίσκεται στον χώρο του ποδοσφαίρου. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα και με την χρήση ουσιών και ο κάθε ασθενής απαιτεί διαφορετική θεραπεία, για κάποιους είναι αποτελεσματική μία νοσηλεία. Η Κολόν δεν επικοινώνησε ποτέ μαζί μου, δεν μου έστειλαν ούτε μήνυμα. Οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας για το τέλος του Μπρίαν, σίγουρα επηρέασαν το μυαλό του».
Πηγή: www.sport-fm.gr
Η δημοσιογραφική διάσκεψη της Πάφου, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα της League Phase του Champions League.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16/09 @ 18:38
Θα απασχολήσουν με τις επιδόσεις τους στον αγωνιστικό χώρο και αξίζει να τους παρακολουθήσετε.
16/09 @ 13:29
Τη συγκατάθεσή τους για να ξεκινήσει η διαδικασία κατασκευής του νέου γηπέδου έδωσαν οι δυο «συμπολίτισσες».
15/09 @ 19:09
Γκολ στο 90'+4' στο Turf Moor, απόλυτη Λίβερπουλ χάρη σ' εκείνον και οι αριθμοί του συνεχώς να... εκτοξεύονται. Ο Μο Σαλάχ συνεχίζει αφήνει ολοένα και πιο μεγάλο αποτύπωμα στην ιστορία της παρουσίας του στην Πρέμιερ Λιγκ και δη από τη μέρα που αποφάσισε να βάλει την κόκκινη φανέλα...
15/09 @ 00:09
Η Μίλαν υπέταξε με 1-0 την Μπολόνια του Λυκογιάννη, με τον Λούκα Μόντριτς να λύνει εκείνος τον γόρδιο δεσμό, πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα ως ποδοσφαιριστής των Ροσονέρι.
15/09 @ 00:04
Ο Άνχελ Ντι Μαρία μάγεψε στο 24ο λεπτό του ματς της Ροζάριο Σεντράλ με την Μπόκα, με τον Αργεντινό να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση κόρνερ!
15/09 @ 00:00
Η Μπαρτσελόνα έδωσε μία παράσταση για έναν ρόλο, φιλοδωρώντας τη Βαλένθια με έξι τέρματα, με την ομάδα του Χάνσι Φλικ να επιστρέφει έτσι δυναμικά στα τρίποντα.
BEST OF THEMASPORTS