Ο Τάκης Μπαλτάκος με δήλωσή του διαψεύδει όσα αναφέρει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην ανοικτή επιστολή του ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ δέχθηκε απειλές από τον Δημήτρη Μελισσανίδη!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η δήλωση του Τάκη Μπαλτάκου:
Σχετικά με τα όσα αναφέρει ο πρόεδρος της Super League 1 κ. Ευάγγελος Μαρινάκης σε ανοικτή του επιστολή που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της SL1, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος, έκανε την ακόλουθη δήλωση.
«Ουδέποτε κατά τη σημερινή θεσμική συνάντησή μου με τον κ. Ευάγγελο Μ,αρινάκη ή σε οποιαδήποτε άλλη συνομιλία μαζί του ανέφερα ότι ο κ. Δημήτρης Μελισσανίδης με απείλησε, ότι θα φορέσω μαύρη γραβάτα ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο. Άλλα πράγματα και σε άλλο επίπεδο λέχθηκαν, αλλά όχι αυτά».
sport-fm.gr
Deal με τη Νέφτσι Μπακού έκανε η ΑΕΚ, παραχωρώντας έναν από τους πιο ποιοτικούς παίχτες που είχε στο δυναμικό της τα τελευταία χρόνια, τον Ιμάντ Φαράζ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/07 @ 10:42
Η Μπράιτον καλωσόρισε τον Μπάμπη Κωστούλα, με τον 18χρονο να ξεκινά την προετοιμασία του στην Αγγλία. Η πιο ακριβή μεταγραφή Έλληνα παίκτη γράφει ιστορία
05/07 @ 19:22
Ο ΠΑΣ Γιάννινα αρχίζει και αποκτά αισιοδοξία για να βγει από τις μεγάλες δυσκολίες, να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα και να πορευτεί σε νέα κατεύθυνση.
05/07 @ 17:39
Ο Παναθηναϊκός είχε 12 φάσεις για γκολ, δεν σκόραρε και είδε τη Νόρτζελαντ να κερδίζει με 1-0, στο «ιδιαίτερο» φιλικό των 120', όπου ο Βιτόρια έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους. Kορυφαίος Κυριακόπουλος.
05/07 @ 13:05
Ρεπορτάζ στη Γερμανία καταγράφει την πεποίθηση της Στουτγκάρδης ότι θα υπάρξει αίσιο τέλος στην απόκτηση του Γιάννη Κωνσταντέλια από τον ΠΑΟΚ, κάνοντας λόγο μάλιστα για εξελίξεις άμεσα
04/07 @ 23:45
Σε μια νέα, διευκρινιστική δήλωση προχώρησε ο Αλάν Σεν-Μαξιμέν, στην οποία ξεκαθάρισε πως η ιατρική ομάδα προσπάθησε να του χορηγήσει αγωγή η οποία θεωρείται ντόπινγκ.
04/07 @ 20:00
Το σώμα οικονομικού ελέγχου της UEFA ανακοίνωσε το πρόστιμο που επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό για την παραβίαση του cost control.
BEST OF THEMASPORTS