Έτοιμη να βάλει πωλητήριο στον Βίκτορ Λίντελοφ είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς επιθυμεί να «τονώσει» τα ταμεία της ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Στο τέλος της φαίνεται πως βαδίζει η θητεία του Βίκτορ Λίντελοφ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Όπως έγινε γνωστό μέσω της «Athletic» ο ίδιος ο Έρικ Τεν Χάαχ, έχει αιτηθεί την πώληση του Σουηδού στόπερ αφού επιθυμεί να δώσει μια «τόνωσης» στο ταμείο της ομάδας ενόψει καλοκαιριού.

Το συμβόλαιο του 28χρονου κεντρικού αμυντικού εκπνέει το καλοκαίρι του 2024 και είναι δεδομένο ότι δεν θα ανανεωθεί με τους «κόκκινους διαβόλους» να τον κοστολογούν στα 17 εκατ. ευρώ, ενώ στην transfer list θυμίζουμε ότι έχει μπει και ο Χάρι Μαγκουάιρ που δεν υπολογίζεται από τον Ολλανδό τεχνικό.

Ο Λίντελοφ αγωνίζεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το καλοκαίρι του 2017 έχοντας καταγράψει συνολικά 217 συμμετοχές, βρίσκοντας δίχτυα 3 φορές ενώ μεταξύ άλλων έχει μοιράσει και τρεις ασίστ.

sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 Επιστροφή και γκολ για τον Πιέρο (ΒΙΝΤΕΟ) -ThemaSports
24/04 @ 17:19

Επιστροφή και γκολ για τον Πιέρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Βρήκε δίχτυα ο Πιέρος Σωτηρίου, κόντρα στην Nara Club για το Κύπελλο Ιαπωνίας.

Ο Ντε Ρόσι θέλει τον Κιέζα στη Ρόμα!-ThemaSports
24/04 @ 17:25

Ο Ντε Ρόσι θέλει τον Κιέζα στη Ρόμα!

Τη Ρόμα της νέας σεζόν ετοιμάζει ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι. Ο άλλοτε capitano των Ρωμαίων συμφώνησε πρόσφατα με τους ανθρώπους της ομάδας για νέο συμβόλαιο και απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις.

Κοντά σε συμφωνία με τον Ντε Χέα-ThemaSports
24/04 @ 17:13

Κοντά σε συμφωνία με τον Ντε Χέα

Κοντά σε συμφωνία με τη Μπέτις φέρεται να είναι ο Νταβίντ Ντε Χέα, όπως αναφέρει το Estadio Deportivo. Η ομάδα της Σεβίλλης του έχει προσφέρει συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τον 33χρονο τερματοφύλακα να μην έχει απαντήσει θετικά αλλά είναι πολύ πιθανό να το κάνει.

«Όχι» της Φέγενορντ σε πρόταση 9 εκατομμυριών ευρώ στην Λίβερπουλ για τον Άρνε Σλοτ! -ThemaSports
24/04 @ 16:46

«Όχι» της Φέγενορντ σε πρόταση 9 εκατομμυριών ευρώ στην Λίβερπουλ για τον Άρνε Σλοτ!

Μετά την απόφαση του Τσάμπι Αλόνσο να παραμείνει στην Μπάγερ Λεβερκούζεν αλλά και την περίπτωση του Ρούμπερ Αμορίμ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας που έμεινε πίσω, το όνομα του Άρνε Σλοτ της Φέγενορντ φέρεται να είναι την δεδομένη χρονική στιγμή ψηλότερα στην λίστα της Λίβερπουλ, για τον αντικαταστάτη του Γιούργκεν Κλοπ που θα αποχωρήσει από τον σύλλογο μετά από 9 χρόνια.

Θέλει τον Κομπανί, αν χάσει τον προπονηταρά της! -ThemaSports
24/04 @ 16:24

Θέλει τον Κομπανί, αν χάσει τον προπονηταρά της!

H Λίβερπουλ και η Μπάγερν, που ψάχνουν για προπονητή, εξετάζουν τη λύση του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Μπράιτον έως το 2026.

Μετά το Σκουντέτο, οπαδοί της Ίντερ πήγαν έξω από τον καθεδρικό ναό και... «κήδεψαν» τη Μίλαν (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
24/04 @ 15:10

Μετά το Σκουντέτο, οπαδοί της Ίντερ πήγαν έξω από τον καθεδρικό ναό και... «κήδεψαν» τη Μίλαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι οπαδοί της Ίντερ πανηγύρισαν το πρωτάθλημα τοποθετώντας ένα φέρετρο στα χρώματα της μισητής συμπολίτισσας Μίλαν έξω από τον καθεδρικό ναό της πόλης.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ