Πάλι καλά που πήρε ομπρέλα στο «Άλφαμέγα»!

Πάλι καλά που πήρε ομπρέλα στο «Άλφαμέγα»!

Ο εικονιζόμενος οπαδός της Ομόνοιας, πήγε προχθές για πρώτη φορά στο νέο γήπεδο της Λεμεσού. Ξέροντας ότι θα ήταν βροχερός ο καιρός, πήρε και την ομπρέλα μαζί του.

Δεν του χρειάστηκε μόνο για να μεταβεί από το αυτοκίνητο του στο βόρειο πέταλο. Την… χρησιμοποίησε και στην διάρκεια του ματς, επειδή βρέθηκε σε ένα σημείο που έσταζε η οροφή.

Προφανώς κάποιος θα του είπε, ότι στο "παλατάκι" στο Κολόσσι, υπάρχουν σημεία που... μπάζει! 

Λίγη σημασία έχει, αν κόστισε ένα κάρο λεφτά... 

Π.Χ.

*Nα μην μας κουνήσουν και το δάχτυλο για τις... σημειώσεις! 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σοκ στη Λεμεσό: 14χρονη πήγε με πόνους στο νοσοκομείο και γέννησε - Ισχυρίζεται ότι την βίασαν - Στο κελί 19χρονος

Σοκ στη Λεμεσό: 14χρονη πήγε με πόνους στο νοσοκομείο και γέννησε - Ισχυρίζεται ότι την βίασαν - Στο κελί 19χρονος

Σοκ προκαλεί υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης στη Λεμεσό, με 14χρονη που γέννησε παιδί να καταγγέλλει ότι η εγκυμοσύνη της προήλθε από βιασμό, ενώ για την υπόθεση συνελήφθη 19χρονος αλλοδαπός.