Ο κίπερ του Άρη, Βανά Άλβες, ήταν ο νικητής του βραβείου Stoiximan για την κορυφαία απόκρουση της 25ης αγωνιστικής.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Δείτε την ανακοίνωση του ΠΑΣΠ:
Ο τερματοφύλακας του Άρη Λεμεσού, Vana Alves, παρέλαβε από τον ΠΑ.Σ.Π. το βραβείο Stoiximan Top Save της 25ης Αγωνιστικής δηλώνοντας:
«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλαθλους που ψήφισαν την απόκρουση μου. Μπορεί να είναι ατομικό βραβείο όμως θέλω να το μοιραστώ με τον προπονητή μου, τους άλλους τερματοφύλακες και όλη την ομάδα του Άρη. Ελπίζω στη συνέχεια κάθε τέτοια απόκρουση μου να μας δίνει τους βαθμούς για να πετύχουμε τους στόχους μας».
Η σελίδα «Football meets data» δημοσίευσε τις πιθανότητες πρόκρισης των ΑΕΚ και Ομόνοιας, αλλά και όλων των ομάδων που συμμετέχουν στη league phase του Conference League μετά το τέλος της 3ης αγωνιστικής.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
07/11 @ 09:30
Η σελίδα «Football meets data» δημοσίευσε τις πιθανότητες πρόκρισης των ΑΕΚ και Ομόνοιας, αλλά και όλων των ομάδων που συμμετέχουν στη league phase του Conference League μετά το τέλος της 3ης αγωνιστικής.
06/11 @ 13:57
Το ματς που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος είναι ασφαλώς το «αιώνιο» ντέρμπι της Λευκωσίας ανάμεσα στην Ομόνοια και τον ΑΠΟΕΛ...
05/11 @ 14:50
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει τους διαιτητές του αγώνα της ΑΕΛ με την Ε.Ν. Παραλιμνίου για τη 10η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνει την Παρασκευή 7 Νοέμβριου.
04/11 @ 13:55
Η Opta μέσα από τα στατιστικά της μοντέλα δημοσίευσε την κατάταξη των κορυφαίων πρωταθλημάτων του κόσμου, με την Κύπρο να περνάει την Ελλάδα!
04/11 @ 11:12
Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Σεραφείμ.
03/11 @ 18:47
Αλλαγή ημέρας στο παιχνίδι Πάφος – Άρης για την 11η αγωνιστική.
BEST OF THEMASPORTS