Γκουαρντιόλα για Χάαλαντ: «Έβαλε 8 γκολ σε 4 μέρες κι εγώ 11 σε 11 χρόνια στην Μπαρτσελόνα»

Γκουαρντιόλα για Χάαλαντ: «Έβαλε 8 γκολ σε 4 μέρες κι εγώ 11 σε 11 χρόνια στην Μπαρτσελόνα»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μένει άναυδος με τις επιδόσεις του Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ μοιάζει… σεληνιασμένος καθώς μετά τα πέντε γκολ μεσοβδόμαδα σε βάρος της Λειψίας για τους «16» του Champions League (7-0), έβαλε άλλα τρία στη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Μπέρνλι με 6-0 για το Κύπελλο. Ακόμη κι ο Πεπ Γκουαρντιόλα έμεινε άναυδος.

«Ο άνθρωπος έβαλε οκτώ γκολ σε τέσσερις μέρες κι εγώ έπαιξα 11 χρόνια στην Μπαρτσελόνα για να βάλω 11 γκολ. Απίστευτος!», τόνισε ο προπονητής των πρωταθλητών Αγγλίας.

Όσο για το πού θα φτάσει ο φετινός αριθμός γκολ του Νορβηγού; «Πραγματικά, δεν ξέρω. Αλλά με τον ρυθμό που παίζουμε βάζουμε πολλά γκολ και εκείνος είναι τόσο αποτελεσματικός», απάντησε για τον 22χρονο άσο που μετρά ήδη 42 γκολ σε 37 εμφανίσεις φέτος σκοράροντας σε κάθε 69 λεπτά συμμετοχής.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Βαθμολογία UEFA: Μείωσε την απόσταση από τη 14η Νορβηγία η Κύπρος, έχασε την ευκαιρία η Ελλάδα (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Βαθμολογία UEFA: Μείωσε την απόσταση από τη 14η Νορβηγία η Κύπρος, έχασε την ευκαιρία η Ελλάδα (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Η σπουδαία εκτός έδρας νίκη του Απόλλωνα επί της Μπραν με 0-1, έδωσε την ευκαιρία στην Κύπρο να μειώσει την απόσταση από τη 14η θέση στην οποία βρίσκεται η Νορβηγία!

BEST OF THEMASPORTS