Απίστευτο γκολ στη Χιλή - Τερματοφύλακας σκόραρε με ελεύθερο από τη μικρή περιοχή

Απίστευτο γκολ στη Χιλή - Τερματοφύλακας σκόραρε με ελεύθερο από τη μικρή περιοχή

Ένα απίστευτο γκολ από τον τερματοφύλακα δέχθηκε η Κόλο Κόλο στον αγώνα με την Κομπρεσάλ.

Απίστευτο κι όμως... χιλιανό.

Η Κομπρεσάλ υποδέχθηκε την Κόλο Κόλο για το πρωτάθληματα Χιλής και σε ένα παιχνίδι που επικράτησε με 3-1. Ενώ το ματς βρισκόταν στο 2-0, στο 77' έγινε η φάση του αγώνα.

Ο 35χρονος τερματοφύλακας της Κομπρεσάλ, Λεάντρο Ρεκένα, εκτέλεσε ένα ελεύθερο από την περιοχή του προς την αντίπαλη εστία, ο τερματοφύλακας της Κόλο Κόλο δεν υπολόγισε καλά την φάση και είδε την μπάλα να τον «κρεμά» και να καταλήγει στα δίχτυα κάνοντας το 3-0.

Κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε οριστικά με έναν περίεργο τρόπο, παρόλο που οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ της τιμής και έκαναν τελικώς το 3-1.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

 

sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έλαμψε ο Ντουέ με δυο γκολ στη φιλική νίκη της Γαλλίας κόντρα στην Κολομβία

Έλαμψε ο Ντουέ με δυο γκολ στη φιλική νίκη της Γαλλίας κόντρα στην Κολομβία

Με τον Ντεζιρέ Ντουέ να σκοράρει τα δυο του πρώτα γκολ με το Εθνόσημο και τον Τιράμ να μοιράζει μια ασίστ και να πετυχαίνει και γκολ, η Γαλλία πανηγύρισε φιλική νίκη με σκορ 3-1 επί της Κολομβίας.