Themasports teamΜε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκο Βέργο, ο οποίος σκόραρε δις, η Λαμία επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα και πήρε ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας των playouts. Με 9 ολοκλήρωσαν το ματς οι Φθιωτοί!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και ανάσανε η Λαμία (2-0)!
Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Νίκο Βέργο, ο οποίος σκόραρε δις (12', 45'+1'), οι Φθιωτοί επέστρεψαν στις νίκες μετά την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό, και αναρριχήθηκαν στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Stoiximan Super League, με δύο βαθμούς περισσότερους από τους ουραγούς Λεβαδειακό και Ιωνικό.
Η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 33ο λεπτό του παιχνιδιού. Ο Πήλιος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Μπακαδήμας πήρε την κεφαλιά, αλλά ήταν αδύναμη, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει εύκολα ο Γκαραβέλης.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα απείλησε ξανά στο 39’. Οι παίκτες των Ηπειρωτών αναπτύχθηκαν όμορφα εκτός περιοχής, η μπάλα έφτασε στον Λιάσο, το μακρινό σουτ του οποίου κατέληξε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Γκαραβέλη.
Ωστόσο, πριν το φινάλε του ημιχρόνου, οι Φθιωτοί διπλασίασαν τα τέρματά τους. Μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Ντε Βινσέντι, ο Βέργος έκανε όμορφη κίνηση στην περιοχή και με ωραία κεφαλιά, νίκησε τον Τσιντώνα και έκανε το 2-0! Με αυτό το σκορ, πήγαν οι δύο ομάδες στην ανάπαυλα.
Στο 52’ λεπτό η Λαμία έμεινε με δέκα παίκτες. Ο Ντε Βινσέντι έκανε ένα σκληρό φάουλ στον Τζίνο, με τον κ. Τσαγκαράκη να του δείχνει δεύτερη κίτρινη κάρτα και να τον αποβάλλει.
sport-fm.gr
H Oμόνοια έχει στο μυαλό της το παιχνίδι τηςΠέμπτης (27/11, 19:45) απέναντι στην Ντινάμο Κιέβου, για την 5η αγωνιστική της league phase του Κόνφερενς Λιγκ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
25/11 @ 18:51
Διαβάστε όσα δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 5η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
25/11 @ 18:46
Ο Παναγιώτης Ρέτσος μίλησε για το αυριανό μεγάλο παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας τη σημασία της αναμέτρησης, τη συγκέντρωση που απαιτείται αλλά και το κίνητρο που δίνει η συμμετοχή σε τέτοιες διοργανώσεις.
24/11 @ 12:27
Ο Μανόλο Χιμένεθ στις 5 Σεπτεμβρίου πατούσε το πόδι του στην Θεσσαλονίκη έχοντας συμφωνήσει με τον Θόδωρο Καρυπίδη για να διαδεχτεί τον Μαρίνο Ουζουνίδη και να οδηγήσει τον Άρη στο υπόλοιπο της χρονιάς. Πλέον όμως λιγότερο από τρεις μήνες μετά, δείχνει να μετράει ήδη αντίστροφα.
23/11 @ 23:49
Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη στην «OPAP Arena», όμως σκόραρε με το… σταγονόμετρο ξανά και χρειάστηκε ένα γκολ του Ζίνι στην επιστροφή του για να πάρει τη νίκη με 1-0. Στο -3 από την κορυφή η Ένωση, συνεχίζεται το κάκιστο σερί του Άρη.
23/11 @ 09:44
Στο γεγονός πως ο Ατρόμητος δέχτηκε πολύ εύκολα το δεύτερο και το τρίτο γκολ από τον Ολυμπιακό στάθηκε ο Ντούσαν Κέρκεζ μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο «Καραϊσκάκης».
23/11 @ 09:07
Η ΑΕΚ τιμά τον Μανόλο Χιμένεθ στην OPAP Arena, με τον Ισπανό να επιστρέφει ως αντίπαλος στον πάγκο του Άρη, σε μια κρίσιμη αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.
BEST OF THEMASPORTS